Fdax yüzde 3 eksi bekliyorum kayıtlara geçsin lütfen.Dowla ilgili yorum yapmıyım.
Printable View
Fdax yüzde 3 eksi bekliyorum kayıtlara geçsin lütfen.Dowla ilgili yorum yapmıyım.
[quote=trader38580;119584] saat 11:28
dün akşamdan yazmıştım. alacakları en fazla yer 44200 dür. orası bile şüpheli. spotda mal cıkıyolar. [SIZE=3][COLOR=Red]2. seasn işc çöker[/COLOR][/SIZE]. dikkatli olun. yükselişler short fırsatıdır. bugün 42800 leri bekliyorum. bol kazançlar herkese[/quote]
[quote=trader38580;119608]saat 11:47
2. seansa bırakmadılar
[SIZE=4][COLOR=Red]şimdi sıra akbank da[/COLOR][/SIZE].[/quote]
[quote=trader38580;119765] saat 14:48
45325 den beri taşıdığım kısalara 43000 den vedalaştım ve full long oldum. ama sadece tepki amaçlı 43500 civarı yeniden full short olurum. geceye kesin kısa. dow çöker bu gece.[/quote]
bugünki mesajlarım böyleydi. ama sözümde durup kısa girmedim geceye. bakalım yarın ne olacak??? herkese bol kazançlar
[QUOTE=QUEEN;119900]bende kısayım evet uçabilir.:::.enortonda kısaysa jet olur....dng[/QUOTE]
Ben de kısayım, gidip Ataşehirde bir iki arabaya çarpıp rahatlayayım bari :D:D:D
[quote=enorton;119903]HSBC 35 TL kart ücreti geçirmiş, aradım kapatın kartı dedim. size 10 tl puan verelim kapatmayın hem 5 tl de puanınız var dedi. Olsun kapat dedim, 1 hafta içinde arayacaklar bakalım...[/quote]
o resti hiçbirisi yemiyo.
[B]her sene[/B] oyun gibi oynuyoruz biz yapı kredi ile bunu.
sene [B]2002[/B]:
-25 TL kart ücreti kestik
-tamam kesin, ikinci işlem olarak kartı kapatın
-ıı şeyy, uzun süredir müşterimiz olduğundan bu seferlik almayalım en iyisi
-peki
sene [B]2003[/B]:
-30 TL kart ücreti kestik
-tamam kesin, ikinci işlem olarak kartı kapatın
-ıı şeyy, uzun süredir müşterimiz olduğundan bu seferlik almayalım en iyisi
-peki
sene [B]2004[/B]:
...
[QUOTE=enorton;119906]Ben de kısayım, gidip Ataşehirde bir iki arabaya çarpıp rahatlayayım bari :D:D:D[/QUOTE]
aman benim arabaya çarpmada :..::..:
ben de bi arabanın önüne atlasam diyodum enorton.yabancıya gitmiyim bari.hem bu vesileyle tanışmış da oluruz:)
[quote=GOKHANFINDIK;119904]Fdax yüzde 3 eksi bekliyorum kayıtlara geçsin lütfen.Dowla ilgili yorum yapmıyım.[/quote]
alıntı yapıymda kayıtlara geçsin. sonra pişman olup silme.:):):)
bende dowda cok yukarı beklemiyorum 8640 civarı bi kapanış beklliyorum(flatımya ondan herhalde:..:) yarın piyasaları biraz yukarı yapsınlarda çöküş cuma geceye kalsın. gelecek haftayada biz çökelim.
[quote=enorton;119906]Ben de kısayım, gidip Ataşehirde bir iki arabaya çarpıp rahatlayayım bari :D:D:D[/quote]
enorton,
mümkünse 7.30 dan sonra çık..o esnalar bende oralarda oalcamda ne olur ne olmaz...yada BMW 3.20 lerden uzak durursan da olur...şaka la şaka şaka...ama sen yine de toyota corolla lardan uzak dur (yeni kasalardan uzak dur..eski kasa görürsen ne istersen yapabilirsin)
bu da haziran başı işlemler..
DJ kapanış tahminim 8801..kayıtlara geçmesin lütfen...üwwww...yada hayata geçmesin lütfen üwwwwww..
selçuklu patronla mbm nerde yawwww
Bu ne yaaaaa... DOW un yaptığı gıcıklığa bak. Böyle giderse sabaha GAP i kucağımıza verirler. Ayıp ayıp...
Zaten 43100 de tuttuklarında kıllanmıştım PY hazırlık mı yapıyor diye....
Dow 8700 i geçmesin diyenler el kaldırsın...
[QUOTE=Astatin;119889]yada DJ %2 çıkar..bakakalırız gapın ardından......ULA BU SISTEM NIYE ALDA KAPATTI YAW:..üüwww[/QUOTE]
niye sistemine uymuyorsun, bak ben uydum..:::.dng