Walla kısaılar olarak patlayacağız galiba..üwwwww....GOLD a bak EURUSD ye bak üwwwwwwww.......üwwwwww....ula son barda gelen AL a uymamnın mantığı varda, son bardan 6 bar önce glen ala uymak lazımmış...üwwwww
Printable View
Walla kısaılar olarak patlayacağız galiba..üwwwww....GOLD a bak EURUSD ye bak üwwwwwwww.......üwwwwww....ula son barda gelen AL a uymamnın mantığı varda, son bardan 6 bar önce glen ala uymak lazımmış...üwwwww
Evet bu gece dow yüksek artı kapanırsa battım.Kapanmazsa sorun yok.
[quote=jerfin;119915]niye sistemine uymuyorsun, bak ben uydum..:::.dng[/quote]
Sistem 45350 de verdiği sattan sonra dün ve bugün birer kez poz kapattı ama sonra 150 puan aşağısından yine kısa yaptı. ben bu süre boyunca kısayı hiç bozmadım sistemin 300 puan önüne geçtim... Sİstem bugün alda kapattı...ben ise satta..sanırım sistem pis dakacak bu gece üwwwwwwwww
[quote=Astatin;119918]Sistem 45350 de verdiği sattan sonra dün ve bugün birer kez poz kapattı ama sonra 150 puan aşağısından yine kısa yaptı. ben bu süre boyunca kısayı hiç bozmadım sistemin 300 puan önüne geçtim... Sİstem bugün alda kapattı...ben ise satta..sanırım sistem pis dakacak bu gece üwwwwwwwww[/quote]
Asti ağlama be ya dowdan bi halt olmaz merak etme..lelele.lelele
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119917]Evet bu gece dow yüksek artı kapanırsa battım.Kapanmazsa sorun yok.[/QUOTE]
bu gece dow eksi kapatacak
kaydami geciyor ne oluyorsa bende fikrimi yazayim
BU GECE DOW EKSI KAPATACAK HEP BERABER IZLEYELIM
Bende kayıtlara katkı yapayım:
DOW 8812 +-5 cıvarında kapatacak (umarım yanılırım, ama hesap böyle)
dow u bilemiyorum ama dow la korelasyonumuz abilerin poz larına göre şekillenıyo..mesela dow un gordgu en yuksege gore %1.2 gıbı bı farkı var bıızm nerdyse %6.5 larda..dolayısyla pozları nasılsa ona göre tavır koyarlar..
[QUOTE=Astatin;119918]Sistem 45350 de verdiği sattan sonra dün ve bugün birer kez poz kapattı ama sonra 150 puan aşağısından yine kısa yaptı. ben bu süre boyunca kısayı hiç bozmadım sistemin 300 puan önüne geçtim... Sİstem bugün alda kapattı...ben ise satta..sanırım sistem pis dakacak bu gece üwwwwwwwww[/QUOTE]
[IMG]http://img194.imageshack.us/img194/5404/0406.png[/IMG]
2 gün boyunca sadece bir defa fake attı ama geceye de satta girdi.. ama 5 dk.:..:
görüntü bu....
[QUOTE=enorton;119903]HSBC 35 TL kart ücreti geçirmiş, aradım kapatın kartı dedim. size 10 tl puan verelim kapatmayın hem 5 tl de puanınız var dedi. Olsun kapat dedim, 1 hafta içinde arayacaklar bakalım...[/QUOTE]
[QUOTE=unlimitted;119907]o resti hiçbirisi yemiyo. ...[/QUOTE]
Abi rest değil, iptal etmesinler kart ücretini ben de iptal ederim kartı. Bu sene iki kere Denizbank, birer kere de HSBC ve Türkiye Finans dan paramı geri aldım. :D
[QUOTE=Astatin;119911]enorton,
mümkünse 7.30 dan sonra çık..o esnalar bende oralarda oalcamda ne olur ne olmaz...yada BMW 3.20 lerden uzak durursan da olur...şaka la şaka şaka...ama sen yine de toyota corolla lardan uzak dur (yeni kasalardan uzak dur..eski kasa görürsen ne istersen yapabilirsin)[/QUOTE]
Allah kaza vermesin de Anadolu Sigorta bu yıldan itibaren İhtiyarı Mali Mesuliyeti sınırsız yaptı. Her marka araca ucuz pahalı demeden gözü kapalı girerim artık :D:D:D:D
[QUOTE=booth;119923]Bende kayıtlara katkı yapayım:
DOW 8812 +-5 cıvarında kapatacak (umarım yanılırım, ama hesap böyle)[/QUOTE]
Dow geçen günkü zirveyi geçemeyecek bence, 8787 miydi neydi...
[quote=fXci;119895]seyyah bugun van münüt 7 yön değişimiynen +550 pıvan yaptı gayri[/quote]
güsel iş...geceye GAP şu bu yeme derdi de yok...sen çok sevdin bu van münütü :::
ben bugün törti sekınd trade yaptım ve +975 :::
sistemini modifiye etmen gerekiyor :..: