-
son zamanlarda bizim py guzel trade ediyor dow da yukselis baslamadan biz sinyalleri vermistik nitekim 2 gundur yurtdisi saglam dururken spotta 100 trilyon mal sattilar ilerleyen gunlerde yurtdisi cokerse sasirmayin
gerci alakasi yok ancak ben domuz gribini bahane edilecek diye hissediyorum internette takip ediyorum
dunya saglik orgutu devamli alarmin 6.dereceye yukselebileceginden bahsediyor bir halt cevircek bunlar
-
[quote=Astatin;119916]Walla kısaılar olarak patlayacağız galiba..üwwwww....GOLD a bak EURUSD ye bak üwwwwwwww.......üwwwwww....ula son barda gelen AL a uymamnın mantığı varda, son bardan 6 bar önce glen ala uymak lazımmış...üwwwww[/quote]
lem zırlama lem zırlama...şu hale bak lem ilkokula yeni başlayıpta anasını arayan çocuklar kimisin...şu burnunu sil lem...zırlama lem :::
açgözlü koala...dün %4 daha çakılsın istiyordun şindi yarın %4 GAP yirsen ne olacak.ya sazan abinin dediği gibi hafif kuşa dönecektin poz. hafifleterek ya da küllüm realizeyşın:::
yoksa yarın senin yönde de olabilir piyasa yukarı GAP te gelebilir.
nabeer? :::
-
10 muvazzaf gözaltına alınmış diye haber geçti kanal d ...ama hiç biyer dikkate almamıs bu haberi..gün içi oldu da ben mı dikkat etmedim??
-
ben de sallamasyon la yarın için 42600 açılırız diyim bari:)
-
dj 8550 diliyorum destek de orda..
-
[quote=QUEEN;119932]dj 8550 diliyorum destek de orda..[/quote]
desteği nasıl hesapladınız?
-
düşündümkü, bu dow tekniğe göre çok yükseklerden kapamasa bile en azından tekniğe göre çok büyük satış gelmez, ee zaten kapanıştaki 30 hisselerindeki ve vob taki hareketlere göre alım iştahı tekrar canlanır gibiydi, bu durumda yarın muhtemel dowun artı kapnışına eksi kapanışa göre daha fazla tepki vermek isteyeceği açık gibi, hem çıkışa göre yatırımcıların çoğu [B]bence[/B] şu anda kısa kovalıyor bu durumda serbest düşüş zor gibi, çıkarken kolaydı onlar için çünkü çoğunluk longlamıyordu aksine ozamanda şortluyordu, breh brehhh:)
-
[QUOTE=marakes;119888][FONT=Calibri][SIZE=3]pasta
[url=http://img200.imageshack.us/my.php?image=pastan.jpg][img=http://img200.imageshack.us/img200/5442/pastan.jpg][/url]
[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
[IMG]http://img200.imageshack.us/img200/5442/pastan.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=enorton;119906]Ben de kısayım, gidip Ataşehirde bir iki arabaya çarpıp rahatlayayım bari :D:D:D[/QUOTE]
Sayın Queen, evden dıaşrı çıkmayın. enorton sokakalrda .dng
-
bence şu an da da long kovalıyo millet..cunku o psıkolojıye yerlestrdıler bizi...en ufak eksı olsun hop poz lar kapanıo nıe mıllet korkuyo yukarı ataktan..45000 dususunun de temel nedeni bu..pozlar kapandıkca gerı geldık ole ole ole 2000 puan düştü...o nedenle de ben biraz daha süzülcegimizi düşünüyorum..tabi dowistan ne der bu duruma bilmem.ama 3 gunde net 21 bin kısa neden açıldı onu da merak etmıyo degılım..ya abd saglam yuvarlancak yada bızde baska bı haber gelıcek.anormal geldı bana bu .daha ayın başındayız yani bu kadarı çok agresif oldu..yinede biraz süzülüp yeni zirveye gidip ordan da kısalmak ısteyebılrler yenıden..
-
[QUOTE=Astatin;119916]Walla kısaılar olarak patlayacağız galiba..üwwwww....GOLD a bak EURUSD ye bak üwwwwwwww.......üwwwwww....ula son barda gelen AL a uymamnın mantığı varda, son bardan 6 bar önce glen ala uymak lazımmış...üwwwww[/QUOTE]
Dün DOW 8658 VOB 43675
Bugün DOW 8645 VOB 43100
Sence dowa göre nasılız?
-
[QUOTE=Astatin;119918]Sistem 45350 de verdiği sattan sonra dün ve bugün birer kez poz kapattı ama sonra 150 puan aşağısından yine kısa yaptı. ben bu süre boyunca kısayı hiç bozmadım sistemin 300 puan önüne geçtim... Sİstem bugün alda kapattı...ben ise satta..sanırım sistem pis dakacak bu gece üwwwwwwwww[/QUOTE]
Poz kapatmadan baksana SAT derse duble short AL derse dunle long şeklinde. Belki daha faydalıdır.