-
[quote=VOBiX;56471][URL]http://finance.yahoo.com/q?s=TKF[/URL]
- Kriz bizde değil onlar düşsün biz neden düşelim mantığı paket onalra yarayacak bize değil onalr çıksın biz neden çıaklım mantığına dönüşmüş olabilir. DOW %10-DAX %12 tabanını gördüğünde biz %7den fazla eksi görmedik Cuam günü. fakat endeksimiz tavan yapıp taban yapmıyorsa genel anlamda yukarı isteği daha fazladır diye düşünüyorum.
- PY denilen grup short yakalanmış ya da istedeği malı toplayamamış olabilir.
- DOWun yükselişi sanal yakın zamanda bir çöküş daha bekleniyor oalbilir.
- Negatif ayrışma dönemine girmiş olabiliriz.[/quote]
1.şık diyorum.
üstelik vade sonu yaklaşıyor. dünya kadar shortları var onları kapat long aç. vob 50 ye kadar gider. mümkün değil 15 günde
-
[QUOTE=abka;56467]sn.enorton dengeli bir arkadaşdır.dogru veya yanlış öneride bulunabilir..ama borsanın gri oldugunu bilerek hareket eder.eeee şimdi adamın teki çıkar herşey bedihi,açık iken radikal konuşursa...zamanda onu tekzip ederse eleştiri alır..risk alan;sn.jelibon gibi alkışda alır..üstelik sn.enorton un söyledileri bu forumda olanlardan sonra fazla bir rahatsız edici tarafı yok..burada ''kraldan fazla kralcı olmanında anlamı yok'' ''kurtlar vadisi raconu ile konuşmanın saçmalığıda yok''[/QUOTE]
Çok teşekkürler sağolun sn. abka, size saygılarımı sunuyorum...
-
sayın hexen. fdow 9545 diye diye getirdin buralara :)
-
[QUOTE=HKAYIKCI;56470]RUSYA MICEX BORSASI`NDA ISLEMLER 10:05 ITIBARIYLA DURDURULDU
rusyanın da kaderi bu galiba düşüşte durdururlar yükselişte durdururlar..
sistemleri işlem ağırlığını kaldırmıyor , kitleniyor herhalde[/QUOTE]
Belki mafya keyfine göre idare ediyordur orayı...
-
[QUOTE=demir;56476]sayın hexen. fdow 9545 diye diye getirdin buralara :)[/QUOTE]
dow futur 9545 yeresine gelince biz 38500 yeresinde olcadık amma gelmedi halen long stops 38500 olmalı
cünki dow futur 9545 yukarya donme karar alırsa biz busfer eslik ederz yukarya
-
[QUOTE=VOBiX;56471][url]http://finance.yahoo.com/q?s=TKF[/url]
- Kriz bizde değil onlar düşsün biz neden düşelim mantığı paket onalra yarayacak bize değil onalr çıksın biz neden çıaklım mantığına dönüşmüş olabilir. DOW %10-DAX %12 tabanını gördüğünde biz %7den fazla eksi görmedik Cuam günü. fakat endeksimiz tavan yapıp taban yapmıyorsa genel anlamda yukarı isteği daha fazladır diye düşünüyorum.
- PY denilen grup short yakalanmış ya da istedeği malı toplayamamış olabilir.
- DOWun yükselişi sanal yakın zamanda bir çöküş daha bekleniyor oalbilir.
- Negatif ayrışma dönemine girmiş olabiliriz.[/QUOTE]
tesekkurler sn vobix bir cok dusunmedigim durumu eklemissiniz.
saygilar,
-
IMF, G-7, Roubini
Nihayet herkes toplandı ve bazı önlemler açıklandı. Toplantılar Washington D.C.’de devam ederken krizi önceden haber vermiş ve neredeyse her adımında tamamen haklı çıkmış olan Profesör Nouriel Roubini (New York Üniversitesi) 10 Ekim günü iki kez medya önündeydi. Şu anda hemen hemen her kurum sorunun derinliği, yaygınlığı, süresi konusunda artan karamsarlıkta görüşler öne sürüyor. Roubini yine de çözüm önerilerinin radikalliği ve kapsamı açısından öndeydi. Kısaca, ABD ekonomisinin soğuk algınlığı geçirmediğini, şiddetli zatürreye yakalandığını söyledi. Resesyon U biçiminde değil –yani dibe vurup, orada bir süre kalıp, yükselişe geçmek- L biçiminde olacak ve 18-24 aydan önce toparlanma olmayacak diyor. Gelişmekte olan piyasalarla gelişmiş dünya ayrışmayacak, tam tersine giderek artan bir yakınlaşma görülüyor. Mali kriz bulaşıcı, ve zaten şimdi bile dünya ekonomisnin yarısı yavaşlamış durumda. Roubini 150 baz puanlık yeni faiz indirimi çağrısıyla Fed gösterge faizinin sıfıra indirilmesi gerektiğini savunuyor. Likidite tuzağına yol açabilir, fakat başka çare de görünmüyor. Ayrıca yeni bir mali paket gerekiyor. Mali sistemin düzeltilemeyecek unsurlarının kaderlerine terkedilmesini ve geri kalan büyük bölümün ya kamulaştırılmasını, ya da kamunun sermayelerine iştirak etmesini de önermekte.
-
Amerikalı yatırım uzmanı Dr. Marc Faber bu ayki köşe yazısını şu şekilde bitirmiş:
"Federal hükümet bize $600 değerinde bir geri ödeme yapıyor. Eğer bunu Wal-Mart'da harcarsak para Çin'e gidecek. Benzin alırsak ise Araplara. Bir bilgisayar alırsak Hindistan'a. Sebze ve meyve alırsak Meksika, Honduras(?) ve Guatemala'ya gidecek. Düzgün bir araba alırsak Almanya'ya. Gereksiz çerçöpe yatırsak Tayvan'a gidecek ve bunların hiç biri Amerikan ekonomisine fayda sağlamayacak. Parayı ülkemizde tutmanın tek yolu hayat kadınlarına ve biraya harcamak, çünkü artık ABD'de üretilen tek şey bunlar.
Ben üzerime düşeni yapıyorum."
-
[QUOTE=hexen;56479]dow futur 9545 yeresine gelince biz 38500 yeresinde olcadık amma gelmedi halen long stops 38500 olmalı
cünki dow futur 9545 yukarya donme karar alırsa biz busfer eslik ederz yukarya[/QUOTE]
[COLOR="Red"]burda bazı ihtimals [/COLOR]
dow futur 9545 ustesinde olarsa shorts korkar cunki 10155 potansında olr.
vob gaps kapancak amma vakit belli deyil vob systems (gapla) 5 dakk long 15 dakk long günler sınır.sonuc: dow futur belli amma vob belli deyil sadce 38500 longs stops olması gerek yoksa tut
-
[QUOTE=hexen;56488][COLOR="Red"]burda bazı ihtimals [/COLOR]
dow futur 9545 ustesinde olarsa shorts korkar cunki 10155 potansında olr.
vob gaps kapancak amma vakit belli deyil vob systems (gapla) 5 dakk long 15 dakk long günler sınır.sonuc: dow futur belli amma vob belli deyil sadce 38500 longs stops olması gerek yoksa tut[/QUOTE]
Abi türkçem kötü diyorsun ama nedemek istedigini cok guzel anlatıyorsun devam abicim.Ara vermeden devam et tecrübe kokuyosun :) yorumların icin tesekkurler
-
R2 ila R3 arasinda dolasiyor fiat.
-
dün 37,000 de kol kesen raymonda bügün 39,107 ortalama ile kol kesen Morgana teşekkürlerimi sunar, hayatta başarılar dilerim.
-
sabah 14 milyon olan para girişi 2 milyona geriledi. dolarda artış dikkat çekiyor. bilmediğimiz birşeylermi var içeride?
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]ASKERLİK HİZMETİNDEN MUAF TUTULMA TALEBİ[/COLOR] :)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3](Aşağıda anlatılan bu olay resmi kayıtlardan alınmıştır.) [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Saygı değer Hakim Bey..[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Şu günlerde askerliğe çağrılacağım. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Adım Cafer Keskinbıçak . [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]24 yaşındayım ve şu anda 44 yaşında olan Mahmure adındaki dul bir bayanla üç yıl önce evlendim. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Evlendiğim kadının şu anda 25 yaşında Düriye bir kızı var ve babam Ferit Keskinbıçak ise bu bahsetmiş olduğum üvey kızım Düriye ile geçen yılın ocak ayında evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Aynı zamanda, üvey kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Karımın geçen sene benden hamile kaldı ve bir Kamil adını koyduğumuz bir oğlumuz oldu. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Oğlum Kamil, üvey kızım Düriye'nin erkek kardeşi ve aynı zamanda babamın da hem kayınbiraderi ve hem de torunu, üvey annemin de erkek kardeşi olduğu için benim de dayım oldu. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Babamın eşi yani üvey kızım Düriye geçen sene kasım ayında babamdan bir erkek çocuğu dünyaya getirdi ve adını Arif koydular. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Arif'te ta babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için de benim torunum oldu. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yani ben de aynı zamanda torunum olan Arif'in erkek kardeşi oldum. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende eşimin kızının babası olmuş oldum. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Aynı zamanda kızımın erkek çocuğunun da erkek kardeşi oldum. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kısacası ben şimdi aynı zamanda üvey kızım Düriye'nin oğlu Arif'inde büyük babasıyım. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sayın hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden muaf olmam yönünde karar vermenizdir. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Zira şu anda ben….. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Babam Ferit Keskinbıçak'ın oğluyum. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Babamın üvey kızım ile olan evliliğinden doğan Arif Keskinbıçak'ın büyükbabasıyım. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Aynı zamanda babamın torunu olan oğlum Kamil Keskinbıçak'ın babasıyım. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bu durumda, sizde iyi biliyorsunuz ki mevcut kanunlarımız uyarınca büyükbaba, baba ve oğul aynı zamanda askerlik yapamazlar.. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Saygılarımla… [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Cafer Keskinbıçak. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Not: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Adıyaman ili …….. ilçesi ….. Asliye Hukuk Mahkemesince….. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Adli Tabiplik raporunda belirtilmiş olan psikolojik rahatsızlıklarından ve (!) aile içindeki dengesizliklerden dolayı Cafer Keskinbıçak'ın askerlik hizmetinden muaf tutulmasına ve askerlik şubesindeki dosyasına bu şekilde işlenmesine karar verilmiştir[/SIZE][/FONT]
-
[quote=mozkan;56494]dün 37,000 de kol kesen raymonda bügün 39,107 ortalama ile kol kesen Morgana teşekkürlerimi sunar, hayatta başarılar dilerim.[/quote]
yerseniz 49 larda HSBC yi unutmadık
[B]MORGAN STANLEY[/B] GELISMEKTE OLAN PIYASALARIN HISSE SENETLERININ AGIRLIGINI ARTIRDI - BLOOMBERG TV
-MATRIKS-
-
39150 - 39800 direnç görevi görebilir . Gevşeme durumunda 38500-38000 destek olabilir .39 civarı sıkıştık ve beklemeye geçtik . Ilk direncin kırılması ikincil direnci gündeme getirebilir . Kısa vadede 38900 aşağısı gevşeme sinyali olabilir .
-
39250.350 üstesinde kısa vade yukar potans acılcak vob da dikat asılmasa zor
-
Crdetı Suısse, Aralarında Turkıye'nın De Oldugu Bazı Gelısen Pıyasa
Tahvıllerı ıcın Tavsıyesını 'tut'dan 'sat'a Cektı
-
3 AYLIK ABD LIBOR SABITLEMESI: %4.635 (ONCEKI: %4.7525)
liborlar iyi bu piyasa için olumlu haber
-
39.200 den 2 short daha actim 4 oldu.
-
FDJI 9750 yukarı kırılırsa 10170 kadar gidebilir...
-
5 dakk and 15 dakk systems short signal sınırda amma bence shorrt signal gelmeycek yukarya cıkcayız. 5dakk system longs stop 38900 iyi burdan asaya giderse düsme potans fazla amma aksi long tut.
dow 9545 üstesinde 10155 potansında shorts dikat etmek lazm bundan
-
15 dakk system longs stop 38300 normal
-
[QUOTE=hexen;56518]5 dakk and 15 dakk systems short signal sınırda amma bence shorrt signal gelmeycek yukarya cıkcayız. 5dakk system longs stop 38900 iyi burdan asaya giderse düsme potans fazla amma aksi long tut.
dow 9545 üstesinde 10155 potansında shorts dikat etmek lazm bundan[/QUOTE]
FDOW 9750de dowun 9545 üstüne çıkması da kolay olacak gibi görünüyor.
-
Sn.hexen sizi başta anlamıyordum fakat dikkatli okuyunca yorumlar güzel gelmeye başladı.kolay gelsin...
-
[QUOTE=ALTAN1;56521]Sn.hexen sizi başta anlamıyordum fakat dikkatli okuyunca yorumlar güzel gelmeye başladı.kolay gelsin...[/QUOTE]
Gerçekten yazılanı çözdükten sonra sorun yok. .lelele
-
sn.vobix sizide yabana atmamak gerekir.saygılar...
-
-
36000 longlar 38900den shorta geçildi bu piyasayı anlamak mumkun deil
-
[quote=ALTAN1;56523]sn.vobix sizide yabana atmamak gerekir.saygılar...[/quote]
sizde öyle sayın altan
sistem sinyallerinizi burada sn hexen gibi yayınlasanız fena olmaz. tabii karar sizin
-
[QUOTE=furkan;56525]36000 longlar 38900den shorta geçildi bu piyasayı anlamak mumkun deil[/QUOTE]
anlamaya calisma yalnizca trade et ve kari cebe at o kadar.
-
[QUOTE=ALTAN1;56521]Sn.hexen sizi başta anlamıyordum fakat dikkatli okuyunca yorumlar güzel gelmeye başladı.kolay gelsin...[/QUOTE]
saol kardesim hosgeldin
5 dakk system long stop and short oldu gun system short tek 15 dakk long signal onun stop 38300 yeresi. bu dun gibi systems short signalde kapanırsa dow futur 10155 potansa ramen flat kalcayım mecbur. ozet: yukarya umut 15 dakk system long olması kaldı ve dow futur 10155 potansında olması baska umut kalmadı 3 element 2 short 1 long vazyet
-
sn.demir yanlış sinyal verirse sonra toplanıpta beni döversiniz falan neme lazım...İşin şakası düşündümde ekranı full time izlemek gerekiyor,sinyalin kaçma durumu sonrasında ben işlem yapıcamda sonra yazıcamda inan karmaşa çok ve zarar getirme ihtimali yüksek böyle güzel...SAYGILAR.
-
seyans sona belki 15 dakk system short gecer ..kapanıs 38550 asayasında olcayını sinyal eder kucuk short yatarım amma cok var kapanmaya beli degil.
-
VOB 39,175 altında :dü: bu sefer kuyruğunu kıstırdım. :..:
-
14.10.2008 14:46:25 *johnson&johnson'un 3.çeyrekte Hisse Başına Karı 1.17 Dolar(beklenti $1.11)
-
[QUOTE=ALTAN1;56523]sn.vobix sizide yabana atmamak gerekir.saygılar...[/QUOTE]Teşekkürler huzur olan her yerde paylaşıma varım.
-
38700den uzun tekrar..bunalr şapkadan tavşan çıkartıcaklar
-
[url]http://www.voborsa.com/forum/petkm-petkim-t214.html[/url]
-
fdow ile korele olan vob simdi yukselise tepkisiz kaliyor bunun altindan birsey cikacak mutlaka.