-
KurtLar vadısını seyredıyordum bir den kahkahayı bastım bir kanal bu kadar mı Denyo olur hala gülüyorum...
oLay;
İskender vurulur hastanede amelıyatda sevgilisi basın patronu haber muhabirine haber yazdırıyor İskenderi P.Alemdar vurdurdu. Alemdarın adamı Erhan vurdu diyeceksın dıyor. SOnraki sahne SHOW tv mikrofonlu muhabir haberi veriyor .. İşte Bİze sunulan Haberler ......:) ekşinnnnn ekşinnnnn
-
[B]VOB kapanışta Dow Future:8637[/B][URL="http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=3265392&postcount=1304"][/URL]
-
Üstat California nın dün geceki yorumu;
[I][B]Günlerdir yazmıyorum.Sebebine gelince diyeceğimizi dedik noktayı koyduk.Ayrıca özel sebeblerden dolayı birazda yazamadım.Canlı seansa uzun bir süre katılamayabilirim.
1-Bankalar SAT verdiğini yazdık, almayın diye yalvarmadığım kaldı sadece..
2-Haftalar önce Endekste malı çıkıyorlar, En son OYUN Tuprs-Tcell ile oynanır dedik.Öylede oldu bakabilirsiniz.
3-Herkes izliyor Dow Jones şöyle yukarı, aşağı falan filan.Orasını izlemeyin bile oradaki hareketler sadece bizimkiler tarafından kullanılır kendi teknik dinamiklere bakın diye yazdık.
4-Endeks 35,400-35,700 kıramaz, kırsa bile Tuzaktır dedik 36 bin üzerine gitti ama tuzak olduğu görülüyor.
5-Vadelide şakır şakır malları çıkıyorlardı ağalar.Zaten IMKB de ne olup bitiyorsa Vadeliden iyi bir gözlemci işi çözecektir.Vadelide ilk defa 200 Gnlk HO kırdılar 30 dk grafikte.Ayrıca aşağıda gösterdiğim Kanal Desteği kırılmış durumda.
Şimdi durum ne olabilir ?
1-Endekste satış baskısının sürmesi çok yüksek ihtimal.35,700 üzerinde tutunamayan Endekste, Grafikte görüldüğü üzere 34,093-33,291-32,300-30,698 ve 29,400 hedefleri gündeme gelebilir.Bunun düzeltme mi yoksa, Ayu Rallisinin bitip yeniden düşüş trendinin başlangıcı mı olduğunu zaman gösterecektir..Bugün kapattığı seviye 34,900 oldukça kritik kırılacağını düşünüyorum 34 bine yolculuk yapar.Orası kırılırsa düşüş dahada derinleşebilir.
2-Vadelide 28 binlerden başlayan Yükseliş Kanalı grafikte görüldüğü üzere ilk defa kırıldı.44,379 (Bu destek her gün yukarı ötelenir)
Kanal desteği kırıldı.42,800 ilk hedef görülüyor Kanal desteği altında.Kademeli olarak 40,875 hedef konuma geldi.Bu Kanal desteği altında kaldıkça artık Kısa dönemi başlamıştır diye düşünüyorum.Son 10 günde ciddi uzunları dağıttıkları takaslardan görülüyor.
NOT : Şimdi herkes ilerleyen günlerde Dow giderse Dow diyecek, Şöyle oldu, IMF falan filan.Ben her zaman dediğim gibi Kendi Teknik Analizimiz yönünüzü belirlesin.Nasıl giderken Dow filan takılmadıysa, işler bozulduğundada yine takılmayacaktır.Sadece günübirlik olarak kullanılacaktır.Eğer yukarı sinyal gelirse paylaşırım sizinle.Onun dışında son 1 haftada gelen kağıtları bile yazmadım.Hepside çok gittiler şimdi isimleri vermek istemiyorum ama bazı arkadaşlara söylemiştim.Çünki etkilenme olmasın sonra etkilenirseniz çıkamazsınız diye. Endekste artık finise girildiğini düşündüğümden dolayı.Benim fikrim AL Sinyali gelmeden nakit kalmanın iyi olacağı yönündedir.[/B][/I]
-
S&P 941 iken biz 45500 idik baya ayrışmışız.
enorton sana tşk veremiyorum ?
-
FDOW vob kapanışı 8.637...şu anda 8.737...şimdilik +100...sabaha ne olur bilinmez...
-
Dow un uyumsuzluk durumu en son kapanışta ne alemde arkadaşlar, kapanışınıda son günlerin en yüksek rakamından yaptı, sanırım uyumsuz yükseliş yapıyorsa eğer, yarın bizim piyasa yukarı tepse bile, tüm sistemlere sahte al sinyali üretmeye yönelik bir hareket olacak, yarın akşamada dow düşerse bu sefer haftaya bizim piyasa aşağıya curcunalı düşüş yapar diye düşünüyorum:)...
Ama ya yarın akşama dow yükselerek kaparsa?:o
Bugün kısalar flat kalsaydı iymiş, ben ekran takibedemiyorum, gerçi takibetseydimde değişen ne olurdu bilmiyorum? şimdi sanırım bizde son iki günün tepki çıkışı olursa ki ben ihtimal vermiyorum, 44500 seviyeleri geçilmedikten sonra kısa periyod al sinyalleri sahte olabilir.
Yarın için sabırlı olmalı ve bence hafta sonuna doğru pozda yada flat kalmayı başarmak lazım gelir, bol kazançlar saygılar....
-
sp yukarı uyumsuz galiba yaaa? ne dersiniz?
-
yarın tarım dışı istihdam verisi var....
-
[QUOTE=bull market;119971]sp yukarı uyumsuz galiba yaaa? ne dersiniz?[/QUOTE]
vadeli ve spot 43.000 de uyumsuzlugu iki graf ile seans sonuna dogru vermiştim .dikkate alındı sanırım.
-
[QUOTE=QUEEN;119972]yarın tarım dışı istihdam verisi var....[/QUOTE]
AAAAAA bak sen, böyle günlerde bu veriyi iyi kullanıyolar bu namussuzlar:) bakarsınız yarın vobda 500 yada 1000 puan artıdayken karşılarlar veriyi, veri sonrası anında artıyı sıfırlar 5 dakikaya kalmaz eksi 1000 oluvermişiz....düşüş devam edecekse bunların yapacağı buna benzer bişey bence:))), saygılar:)
-
[QUOTE=QUEEN;119972]yarın tarım dışı istihdam verisi var....[/QUOTE]
son aylarda tarım dışı istihdamın açıklanacağı saate kadar aşağı-yatay, verinin açıklanmasının ardından da yukarı sürüyorlar dow'u... bakalım yarın da aynı şeyi yapacaklar mı...
-
[QUOTE=Leblebi;119973]vadeli ve spot 43.000 de uyumsuzlugu iki graf ile seans sonuna dogru vermiştim .dikkate alındı sanırım.[/QUOTE]
Benim dikkate alma şansım yoktu çünkü ekran başında olmuyorum gündüzleri, ancak geceleri okursam burayı ve sizlerin yazdıklarını, işte bişeyler yazıyorum bende:) saygılar...
Herkese iyi geceler