Dow yine yukarıları hedefledi görünüyor.. yükseliş devam edebilirmi?
Printable View
Dow yine yukarıları hedefledi görünüyor.. yükseliş devam edebilirmi?
bende pek girmiyorum foruma yazma ozurluyum ama geceleri hep okuyorum
ve kesinlikle bazen vob icin sizlerin neden bahsettigini anlamıyorum
aynen geyik muhabbeti var cok samimi dostlar olabilirsiniz saygı duyarım
.............anlayanA bence geyıgı baska topikte yapın burası vob olsun.
saygılarımla.
emrehan
[quote=haguan;116382]Dow jones future da 8505-8565 civarı geçilmeli ki yükseliş devam edebilsin.
Geçilemezse ,kırmızı halka yönünde minimum 8320 seviyesine düşüş hareketi gözlemlenebilir.
Geçilirse, mavi halka devreye girer ve 89xx civarına kadar yükseliş hareketine sebep olma ihtimali yüksek olur.
[IMG]http://i42.tinypic.com/2s1xhjs.png[/IMG][/quote]
Dow Future grafiğinin son hali aşağıdaki gibi.
8505 direncine takılan dow future ,8320 civarına kadar düşüş hakkını sarkmalıda olsa yaptı ve tekrar 8565 olan üst direncine yöneldikten sonra kırdı..
Yukarıda belirttiğim gibi 8565 direnci(şimdiki 8570-90 desteği) geçildikten sonra dowf in 8900lü seviyelere yani mavi halka hareketini yapması beklenmeli demiştim.
İşte o grafiğin güncel hali aşağıdadır.
Son olarak 8950 seviyesi kanalın güncel direnci olarak gözükmekte ve herhangi bir gelişmeden dolayı düşüş yaşanırsa , 8950 civarındaki direncine varabilmesi için 8570-90 seviyesinin destek olarak çalışması gerekmektedir. Kısaca 8570-90 seviyesi korundukça mor kanal içerisinde kalır.
[IMG]http://i44.tinypic.com/nnpnxc.png[/IMG]
[quote=emrehan;119978]bende pek girmiyorum foruma yazma ozurluyum ama geceleri hep okuyorum
ve kesinlikle bazen vob icin sizlerin neden bahsettigini anlamıyorum
aynen geyik muhabbeti var cok samimi dostlar olabilirsiniz saygı duyarım
.............anlayanA bence geyıgı baska topikte yapın burası vob olsun.
saygılarımla.
emrehan[/quote]
Yanlış bir yazı.
Arkadaşlar ne dow ne başka birşey düşünüyorum.Yeryüzünde bu gece sabaha karşı çok kötü birşey yaptım.Hayat boyu affetmeyecem kendimi.Bu adam öldürmekten sonra yapılacak en kötü şey bence.O kadar kötüyüm ki.Kaçamıyorum içeriden feth ediyor.Bu öyle böyle değil.Nasıl düştüm bu hataya.Çok kötü aptallık.Kuş beyinlisin Gökhan kabul edeceksin artık herkese iyi geceler güneş doğuyor burada.Yatayım ben.Görüşmek üzere.Kendinize iyi bakın.Türkiyeye geleyim ilk bu gözlerimi tedavi ettircem.Çok büyük bir hata yaptılar bu gece.Beynimi de bir gösterecem doktora.Psikologlarla da konuşmam lazım.Algıda yanılgı öğrenmem lazım.
[quote=V.O.B;119957]kısalar tutulurmu yoksa verelimmi yarın[/quote]
güzel soru :D :::
hayırlı sabahlar arkadaşlar.
BUGÜN İÇİN 43450 seviyesi ilk direncimiz olacaktı ama açılışta sanırım buranın üzerine cıkıp orayı destek yapma çabaları olabilir. o yüzden 43775 ve 44075 seviyeleri direnç olarak izlenebilir. bugün buraya vermeye niyetleri varsa ilk seans yüksek seviye görüldükten sonra 43350 nin altına yeniden hızlı bir satış gerekir. aksi takdirde 44075 e kadar zorlama ile işi pazartesi gününe bırakabilirler. uzuncular için 43225 in aşağı kırılması SL, kısacılar içinde 44125 in yukarı kırılması SL olamalıdır. sistem geceye AL da girmişti. ben ise flat. demekki sistem daha iyi biliyor.
herkese bol kazançlar
not: bugünki verinin kötü algılanacağını düşünüyorum. bu gece dowun 8600 ün altında kapanacağını düşünüyorum.
bol kazançlar hayırlı cumalar.
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]5 Haziran Cuma [COLOR=blue]"Krizin Teğet Geçmediği Ülkelerin"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar:D:D:D[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GBP ÜFE Girdi Fiyat Endeksi (y/y) (May) 11:30 -%8,3 -%5,0 Yüksek [/U]
GBP ÜFE Çıktı Fiyat Endeksi (a/a) (May) 11:30 %0,4 %0,6 Orta
[U]GBP ÜFE Çıktı Fiyat Endeksi (y/y) (May) 11:30 -%0,4 %1,2 Yüksek [/U]
[B]USD Tarım Dışı İstihdamdaki Değişim (May) 15:30 -530K -539K Yüksek [/B]
[B]USD İşsizlik Oranı (May) 15:30 %9,2 %8,9 Yüksek [/B]
USD İmalat Dışı İstihdamdaki Değişim (May) 15:30 -150K -149K Düşük
USD Ortalama Haftalık Gelirler (a/a) (May) 15:30 %0,2 %0,1 Düşük
USD Ortalama Haftalık Gelirler (y/y) (May) 15:30 %3,0 %3,2 Düşük
USD Ortalama Haftalık Çalışma Saati (May) 15:30 33,2 33,2 Düşük
USD Fed-Rosengren, Yellen, Kohn'un Konuşmaları 21:15 Düşük
[B]USD Tüketici Kredileri (Nis) 22:00 -$6Mlyr -$11,1Mlyr Yüksek [/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[URL="http://img198.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2y.png]"][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/7229/screenhunter2y.png[/IMG][/URL]
Djı haftalık 8787 gene bastı akşam, ne köy olur ne kasaba vobda yön aşağı 200-300 puan arayan yok kısa devam.Herkese bol kazançlar.
[QUOTE=Astatin;119942]senle pambık'ı gerçek sazan ilan etcem :D bu forumda tiyatro atalım biraz diyır vobix.....
ama ille de ciddi yanıt istersen; her hikayenin sonu vardır..ayrılık hikayelerinin de ayrışma hikayelerinin de..oo öldürür vobix[/QUOTE]
Sazan abiye ayıp olmasın sonra .dng
Heh şöyle nazgüller dönsün dowu karanlığa gömsün.
[QUOTE=traderx;119949]oha ya dünyanın çivisiçıkmışta bir çekiç lazım ağır bir çekiç hemde başka türlü bu dünya düzene girmeyecek, oha ya şu sahtekarlığa şerefsizliğe kancıklığa bak...
[url]http://www.memurlar.net/haber/141183/[/url][/QUOTE]
Şu eğitim sistemi çözülse de şu yaratıcı zekalı halkımıza fırsat tanınsa zekalarını böyle yerlerde kullanamsalar keşke. Nerden aklınıza geldi yawf sakızla bayıltmak.