[quote=nyse-dj;56540]fdow ile korele olan vob simdi yukselise tepkisiz kaliyor bunun altindan birsey cikacak mutlaka.[/quote]
sınırötesi operasyon olabilirmi?aklıma gelen tek neden bu
Printable View
[quote=nyse-dj;56540]fdow ile korele olan vob simdi yukselise tepkisiz kaliyor bunun altindan birsey cikacak mutlaka.[/quote]
sınırötesi operasyon olabilirmi?aklıma gelen tek neden bu
[QUOTE=nyse-dj;56540]fdow ile korele olan vob simdi yukselise tepkisiz kaliyor bunun altindan birsey cikacak mutlaka.[/QUOTE]
spotla aradaki farka bakın ...çok komikleşti vob 2 gündür..
yükselmemesi için acaip baskı var :-))
vob 5 dakk halen short signal 15 dakk halen long signal günler halen short signal.
amma dow futur 9545 üstesinde 10155 potansını deyerlendiryor biz bakyoruz baklm systems ne diycek eyer .
vob ne beklyor 10155 yukarya asılmasını beklyor vob ? ozman yukarya gitcek ?
39000 üstesinde vob 5dakk system long olr
ya GAP le açarlar..
ya koca gün kasarlar ne aşağı olur ne yukarı ..
sonra 3 dk da gideceği yere giderler bütün kademeleri çizerek bir hamlede ..
Bu ne yaw 100 puana kapattık uzunu tırstık
Günlük pasta ekleyebilecek arkadaşa teşekkürler.:)))
dow 9860 fibo %50 düşüşü geri alım
[QUOTE=QUEEN;56546]Bu ne yaw 100 puana kapattık uzunu tırstık[/QUOTE]
imkb haklı ben dusmedim niye cıkım ? izleyim dow futur 10155 kırar ozman cıkarım ben diyr haklı ?
[QUOTE=hexen;56549]imkb haklı ben dusmedim niye cıkım ? izleyim dow futur 10155 kırar ozman cıkarım ben diyr haklı ?[/QUOTE]
İmkb sabah 39500 açıp kısaları biçti ama canı ne isterse baktı ky uzunda o yüzden
14.10.2008 15:55:18 *abd'de Ekim Ayının Ilk Haftasında Perakende Satışlar Yüzde 1.2 Azaldı-redbook
tecrube derki
[B]yukarya trendte[/B] gün sonu kapama long signalle olr amma soraki gun gaplı düşer bundan düsme hareketi yakalama zor olr.
[B]asaya trendde[/B] gün sonu kapama short signalle olr amma soraki gun gaplı yukarya olur hareketi yakalama zor olr
[QUOTE=VOBiX;56532]VOB 39,175 altında :dü: bu sefer kuyruğunu kıstırdım. :..:[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]39,075[/B][/COLOR]
[QUOTE=hexen;56553]tecrube derki
[B]yukarya trendte[/B] gün sonu kapama long signalle olr amma soraki gun gaplı düşer bundan düsme hareketi yakalama zor olr.
[B]asaya trendde[/B] gün sonu kapama short signalle olr amma soraki gun gaplı yukarya olur hareketi yakalama zor olr[/QUOTE]
Yani ne önerirsiniz yazı turamı
[QUOTE=QUEEN;56555]Yani ne önerirsiniz yazı turamı[/QUOTE]
gün sona ben flat baska care yok .. amma trend asaya oldundan gaps kapanır genel
systems 5dakk short signal 15 dakk long signalde gün short signalde
Pasta alıcı çok görünüyor
[QUOTE=QUEEN;56558]Pasta alıcı çok görünüyor[/QUOTE]
Dün dowu %90a yakın primiyle yukarı sürükleyen Morgan VOBda 12346 longda.
39.100 maliyetli shorta devam.
ne yapcaklarsa dow açılınca heralde
şimdi AL sinyali gelsin diye bir yukarı hareket yaparlar değil mi Sn hexen
DOW ve DAX dipten nerdeyse %25 prim, vob ise %13 pirim
bayram tatilinin acısı bunlar, yeterince düşmeyince yeterince çıkaramadılar, görece gücün yan etkisi
[QUOTE=HKAYIKCI;56562]şimdi AL sinyali gelsin diye bir yukarı hareket yaparlar değil mi Sn hexen[/QUOTE]
benim bugun plan dow futur vob acılısı 9545 de karsılar ben 38500.600 shorts edcektim.
amma tahminden ters oldu dow futur 9545 üstesinde oldu. plan bozdu cunki 10155 potansına girdi ...vob da 38600 destek üstesinde . bundan ben güne flat girceyim gene.
gün systeme long signal gelmesi 39300 üstesinde olar amma long signal gelr /gelmez ? bilmyrm
simdi 5 dakk system short signalde 15 dakk system long signalde gün system short signalde
[QUOTE=mozkan;56563]DOW ve DAX dipten nerdeyse %25 prim, vob ise %13 pirim
bayram tatilinin acısı bunlar, yeterince düşmeyince yeterince çıkaramadılar, görece gücün yan etkisi[/QUOTE]
+......
fdjı 9750 destek seviyesi çok önemli destek %50fib seviyesi...
3 short daha actim oldu 7-- toplam maliyet 39.000
38.700 den shortlari kapar geceye flat.
38..900 e tekrar satis yazdim giderse geceye short yoksa bu sekilde flat.
morgan salagi bu kadar mali tasiyamaz 3-5 gun sonra 1000 puan asagidan dokulur.
gerci shortu erken kapadim ancak bu siralar dunya dansoz gibi
bence geceye flat en guzeli yarin tekrar gorusuruz py efendi ile.
5 dakk system short , 15 dakk system long , gün system short. 38500 hemen asayasında kapadı güven vermedi ........ ben flat halen
[QUOTE=follow;56575]gerci shortu erken kapadim ancak bu siralar dunya dansoz gibi
bence geceye flat en guzeli yarin tekrar gorusuruz py efendi ile.[/QUOTE]
berket versn sv follow :)))
[QUOTE=hexen;56577]berket versn sv follow :)))[/QUOTE]
tesekkur ederim sn hexen
aslinda asil shortlari 39.500 den yapicaktim adamlar 50 puanla almadilar kismet tabiki
gap yemedigimiz muddetce iyi is yapariz bu piyasada bana oyle geliyor
sanki yon asagi gibi , dow arti kapasa bile yarin acilista short acicam
resmen voleyi kacirdik dow gebermeye basladi
boyle giderse bizim short istahlisi piyasa guzel eksi acar
morgan salagida dokulur
Sayın mbm yazmaya devam edicekmisiniz yokluğunuz belli oluyor...
pozisyonda olmak şartmymış ki cok uzun zaman snra ilk kez flat naparlarsa yapsınlar biryerden gireriz pozisyona
[COLOR="Red"][B]14.10.2008 17:56:35 WALL STREET'TE YÜKSEK AÇILIŞIN ARDINDAN GERİLEME YAŞANIYOR[/B][/COLOR]
Güne, yüzde 47e yaklaşan yükselişle başlayan Wall Street'te satışlar ön plana çıkmaya başladı.
Analistler, PepsiCo ve Microsoft'tan gelen mali sonuçların ABD şirketleri için karlılık görünümünün kötüleştiğine işaret ettiğini ve bunu hükümetin finans sektörüne 250 milyar Dolar sermaye enjekte etme planını gölgede bıraktığını ifade ediyorlar.
PepsiCo hisseleri yüzde 14 değer kaybederek, Ekim 1987'den bu yana en kötü performansı gösterdi. Düşüşte, Credit Suisse'in Microsoft için kar tahminlerini düşürmesi de Wall Street'in yüksek açılışın ardından gerilemesinde etkili oldu.
Şu sıralarda Dow Jones Sanayi Endekis düne göre yüzde 0.29 artıda, Nasdaq Bileşik Endeksi ise yüzde 1.85 ekside işlem görüyor. S&P 500 Endeksi ise yüzde 0.16 yükseldi. -Foreks Haber Merkezi-
[QUOTE=QUEEN;56581]Sayın mbm yazmaya devam edicekmisiniz yokluğunuz belli oluyor...[/QUOTE]
hayır sn queen....bu sayfada kapanmıştır benim açımdan....
bu arada başta sn halojen olmak üzere sn selçuklu, sn rcp, sn saganak ,sn enerton, sn hexen,sn queen, sn jerfin ve sn maviye isabetli tespitleri için çok teşekür ederim.
[QUOTE=mbm;56587]hayır sn queen....bu sayfada kapanmıştır benim açımdan....
bu arada başta sn halojen olmak üzere sn selçuklu, sn rcp, sn saganak ,sn enerton, sn hexen,sn queen, sn jerfin ve sn maviye isabetli tespitleri için çok teşekür ederim.[/QUOTE]
kardesim eyer gidersin beni üzersn :(
14.10.2008 18:35:58 *rusya Merkez Bankası, Mevduat Faizlerini Yarından Geçerli Olmak üzere 50 Baz Puan Artırdı
14.10.2008 18:39:40 *rusya Merkez Bankası, Zorunlu Karşılık Oranını 1 şubat 2009'dan Geçerli Olmak üzere Yüzde 1.5'e Yükseltti
fdjı'da 9300seviyesi(%38)i muhafaza edebilirlerse??9750(%50) yukarı kırılarak biraz daha 10170(%61.8)seviyesi test edilebilir.