Elimden geleni yaptım enorton abi.Umarım kaçmışsındır erken.43500 düştü olay bitti her gece short artık.
Printable View
Elimden geleni yaptım enorton abi.Umarım kaçmışsındır erken.43500 düştü olay bitti her gece short artık.
[QUOTE=SaNCaKTaR;120092]pandora akşama açılacak ....... ki bu iki gun muthiş hızlı gececek yetişmek munkun degıl diye bi ip ucu ......lelele[/QUOTE]
Yönü seans kapanmadan söyler misiniz diyeceğim ama avatarınızın rengi gibi olacak diyor histemim.
[QUOTE=adalı54;120098]Enorton Teşekkürler zaten sürekli ac kapa yapıyorum sabahtan beri 4 oldu[/QUOTE]
Olmuyorsa Pcyi de kapatıp açın.
[QUOTE=erkan.;120120]bunu sistemmi söyledi.[/QUOTE]
o anda hiç bi aklibali sistem al demez.dng sistemlerimi çöpe attım ben yaşasın histem.lelele
sistemime kalsaydı sabah 575 den al deyip ağzımıza edecekti.dng
kısa periyotlu al sinyalleri zayıf kalmaya devam ediyor..
[QUOTE=VOBiX;120043]Pazartesi platini ortaya alıp bi güzekl dövdüler. Pinpon topu bir o yana bir bu yana çarptılar 1000 puan civarı zarar ayzdırdılar. Bence o sert satış dönüş işaretiydi. [COLOR="Blue"][B]41,850deki boşluk dolmadan da 46000i görmez diye düşünüyorum[/B][/COLOR] öyleyse den de varım .heyk ama hexen baba yok![/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;120117]42700 kadar yolu var sonrasında tepkiye bakacaz ii değilse 41800-900 kütleriz[/QUOTE]
Hah işte 41850deki boşluk da dolar o zaman.
[QUOTE=VOBiX;120121][COLOR="DarkRed"][B]Sistemi ben yapmadım daha önceden kendisini tanıyorum ayrıca burada da yazdı. bendeki en iyi sistem 20 ayda 205000 kazadrımış ama yatayda tepeden aldırıp dipten sattırdığı için tırsıyorum. Daha önce 44500den SAT vermiş dün 43150den al vermiş 12:15te Sat verecek mesela.[/B][/COLOR][/QUOTE]
Yazılanların tamamını okumadığımdan, sizin yazınızı espiri olarak algılamıştım.
10 - 15 bin aylık altın formül gibi birşey.
Yapanı tebrik ederim.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120122]Elimden geleni yaptım enorton abi.Umarım kaçmışsındır erken.43500 düştü olay bitti her gece short artık.[/QUOTE]
Sağol Allah razı olsun Gökhanım 200-300 puan zararlardan birşey olmaz. Sen şu avatarını değiştir yeter :D:D
tepki verecek derman kalmamış gözü toprağa bakıyor buranın tepkisi sadece yatay kalmak oluyor 43200 tekrar şort
Asti iki hareketl iortlama kesişimi için şu formülasyon doğru mu MTX için? MAv yerine mov yazınca MS de çalışıyor.
AL : Cross(mav(c,opt1,W),mav(C,opt2,W))
SAT : Cross(mav(c,opt2,W),mav(C,opt1,W))
[QUOTE=hilm;120128]Yazılanların tamamını okumadığımdan, sizin yazınızı espiri olarak algılamıştım.
10 - 15 bin aylık altın formül gibi birşey.
Yapanı tebrik ederim.[/QUOTE]
Benim çalışmaalr da devam ediyor. Ben sadece 5 dklıkalra baktığım için biraz zor oluyor
[QUOTE=YAVUZHAN;120115]dünkü minumum 42925 i aşağı geçersek çok fena ayrışırız :)[/QUOTE]
Tam ben yazacaktım siz yazmışsınız bırak abi fena ayrışalım mümkünse bu gün ayrıştıklarımızla hiç görüşmeyelim