-
[quote=abka;120077]sistem kaç daklık..başarısı nasıl..[/quote]
sn. vobix cevap vermiş saolsun.
[quote=traderx;120080]bu piyasada iyi iş çıkartmışta, [SIZE=3][COLOR=Red]hiç bir sıradan oturaklı bir mekanik sistem ordan al sinyali vermezdi, demekki senin sistemde sinayller için [COLOR=Blue]manuel eklmeler[/COLOR] var,
[/COLOR][/SIZE]
trader sistem periyotlarını indikatörlerini vermeden kabaca sistem mantığını anlatabilirmisin, güzel bişey benziyor seninki, çünkü ben sadece mekanik olarak yok rsi cci h.o. falan artık pek inanmıyorum, ve seninki daha kompleks ekstra alım satım koşulları konulmuş gibi.[/quote]
[COLOR=Blue]hiçbir sistemin ordan al vermeyeceğini nerden biliyorsunuz? benim sistem verdi işte. yalanmı söylüyorum. manuel hiçbir ekleme yapmadan al verdi.
sistemimin formülünü paylaşmam. mantığını ise eleştirisiz soran arkadaşlara söyledim.[/COLOR]
[quote=Astatin;120071]bak bu iyi :) acaba benim sistem ne alemde...bu ofis dışında olmak ne kötü şey yawww...üwwwww..selçukluda mangal yürek ve cesur kürek var valla[/quote]
teşekkürler
ALLAH herkesin gönlüne göre kazanç versin.
-
[quote=Larossıan;120117]42700 kadar yolu var sonrasında tepkiye bakacaz ii değilse 41800-900 kütleriz[/quote]
Vur dedik geberttin..dngEnorton abi de hak yolu bulmuş.Geç olmamış..lelele.leleleAvatarın icabına bakacam birazdan.
-
[QUOTE=abka;120132]bugün kızımın dogum günü..sağlığı için çok çabaladık..sonunda sağlıklı 12 aylık genç kız oldu...[B]bugünden dolayı [/B]bu sisteme bakın derim..
Tebrikler kardeşim, Allah analı babalı büyütsün...
-
Allah analı abalı büyütsün ABKA....
-
[QUOTE=trader38580;120135]sn. vobix cevap vermiş saolsun.
[COLOR=Blue]hiçbir sistemin ordan al vermeyeceğini nerden biliyorsunuz? benim sistem verdi işte. yalanmı söylüyorum. manuel hiçbir ekleme yapmadan al verdi.
sistemimin formülünü paylaşmam. mantığını ise eleştirisiz soran arkadaşlara söyledim.[/COLOR]
teşekkürler[/QUOTE]
ne bu agresiflik kardeş???, sana yalan söylüyorsun mu dedim ben, yazımı iyi anlayamadın galiba ben senin sistemi övüyorum sıradan bir sistem değil diyorum.. neyse neyse yolun açık olsun.
-
[quote=Astatin;120138]Allah analı abalı büyütsün ABKA....[/quote]
al bendende o kadar :::
-
abka abim analı babalı buyur insallah.. dogum gunu gutlu ve mutlu olsun minnoşun
-
Allah analı babalı büyütsün abka.lelele.lelele.lelele.lelele
12. yaşınıda görürüz İşallah diyecemde ozamana kadar bu forum olurmu bilemem.dng
-
[quote=abka;120132]bugün kızımın dogum günü..sağlığı için çok çabaladık..sonunda sağlıklı 12 aylık genç kız oldu...[/quote] Allah analı babalı, sağlıklı mutlu, başarılı hayırlı büyümesini nasip etsin.
Pişştt Asti sende yok mu çocuk? .dng
-
abka bu kodlardan maalesef anlamıyorum. sana zahmet
al sinyali şu
sat sinyali şu
şeklinde yazabilirmisin. birde kaç dakikalıkta başarılı bir sistem.
matrikstemi çalışıyor bu. teşekkürler.
-
[QUOTE=erkan.;120145]abka bu kodlardan maalesef anlamıyorum. sana zahmet
al sinyali şu
sat sinyali şu
şeklinde yazabilirmisin. birde kaç dakikalıkta başarılı bir sistem.
matrikstemi çalışıyor bu. teşekkürler.[/QUOTE]
buy order,al koşulu..
sell short order,sat koşulu..,
diğerleri flat koşulu...
metastocda çalışıyor..matriksdede çalışmaması için hiçbir engel yok..
-
[QUOTE=abka;120147]buy order,al koşulu..
sell short order,sat koşulu..,
diğerleri flat koşulu...
metastocda çalışıyor..matriksdede çalışmaması için hiçbir engel yok..[/QUOTE]
İkinci satırda bir C eksik mi? cross dan sonra?