ömrü uzun ve huzur dolu olsun abka abi..
Printable View
ömrü uzun ve huzur dolu olsun abka abi..
Vadeli tepmeye hazırlanıyor gördüğüm kadarıyla!
43600 e doğru bi daha atak yapacak bence burası..
Allah analı babalı buyutsun sayın Abka...Bu arada verdiğiniz sistem formulleri yalnızca Metastock'ta mı calışıyor yoksa Matriks'de de kullanabilirmiyiz?Tesekkurler,saygılar ve bol kazançlar...
[QUOTE=MASTER;120164]Allah analı babalı buyutsun sayın Abka...Bu arada verdiğiniz sistem formulleri yalnızca Metastock'ta mı calışıyor yoksa Matriks'de de kullanabilirmiyiz?Tesekkurler,saygılar ve bol kazançlar...[/QUOTE]ben metastockta çalıştırıyorum..matriks için kanımca astatin yardımcı olabilir..birkaç ufak deg. lazım..
Yine bakıyorum şu sistem bunu kazandırıyor bu sistem şunu kazandırıyor muhabbetleri başlamış. en kötü sistem bile yılda en az 24.000 puan kazandırır. ama ona uymaya mangal gibi yürek gerek. bakıyorum şu sistemi denedim olmadı bu sistemi denedim olmadı muhabbetleri. aynı şeyler. sisteme yatayda uyulmadıktan sonra deli gibi zarar yazmadıktan sonra hiç bir sisteme UYAMAZSINIZ.!
o zararı çıkartmak için 6 ay sabır gösteremedikten sonra bu sistemle başarı nerdeyse imkansızdır.
hep aynı teraneler şu sistemi denedim beğenmedim
bu sistem beni yatayda fena çarptı olmadı
ömür böyle geçmez
en kötü sistemi bulup ya ona uymak gerekir yada
sistemsiz trade etmek gerekir
yada vobu bırakmak gerekir
mızmızlıkla bir ömür geçmez
kızının yaşgününü kutlarım abka,nicelerini hep beraber kutlamanızı dilerim..
[quote=abka;120160]efendi ol.bana bulaşma dedim..burada cinsel fantazilerini anlatırsın kimse birşey demez.adam ol..daha önce bana bulaşmaman gerektiğini söylemiştim sana..
burada sistem paylaşımı hertürlü sex fnatezisnden daha iyidir(bayanlar var).adam olmak lazım..hayatta saygı,sevgi,empati nedir bilmeden gebermemek lazım..[/quote]
Niye nerde demokrasi?Herkes gibi analı babalı büyüsün demek zorundamıydım?Zevk veriyorsa bu kusura bakma demokratik hakkımı kullandım.Eleştiriye açık olunuz efendim.Ben böyle düşündüm böyle yazdım.Bence anasız babasız büyümeden ölecek o bebek de.Diğer 50000 puan veren kardeşleri gibi.:..::..:Bu garibim de bakkaldan simit alamadan ölecek.üüüüüü:..::..:Kendinize iyi bakın.Hiç yoktan yazdıklarımdan sıkılmıyorlardır sex fantazilerinden.Ben eğleniyorum.Ben eğleniyorsam zaten benim mutluluğum önemli.Kankiniz vardı bir ara öbür foruma transfer oldu.Masturbasyon sex fıkraları anlatıyordu.Onlardan rahatsız olmuyordunuz.Neyse bol sanal kazançlar.Bir gün hepimize gerçek kazanç nasip etsin Mevlam.Kolay gelsin.İstanbulda cuma vakti şu anda.Allah kabul etsin herkesin cumasını.Bye.
[quote=YAVUZHAN;120163]43600 e doğru bi daha atak yapacak bence burası..[/quote]
Bence gitmeyecez oraya.
[quote=YAVUZHAN;120167]kızının yaşgününü kutlarım abka,nicelerini hep beraber kutlamanızı dilerim..[/quote]
sende düşün bak..yapanlar geç kalmamak lazım diyor..yavuzhannn..ama önce ayrışta geeelll
arkadaşlar burası ne forumu.VOB forumu..elbette ne konuşacagız..piyasalar,sistemler,ekonomi..vs..gerektiğinde elbette insanız geyikde yaparız..katılır,katılmazsınız fikirleri,sistemleri yayınlar..o kendi bileceğimizdir..burada kızımızdan,eşimizden daha çok birbirimizle diyalogumuz var..[B]saygı-sevgi gerekmez mi..[/B]
[quote=sovalye;120166]Yine bakıyorum şu sistem bunu kazandırıyor bu sistem şunu kazandırıyor muhabbetleri başlamış. en kötü sistem bile yılda en az 24.000 puan kazandırır. ama ona uymaya mangal gibi yürek gerek. bakıyorum şu sistemi denedim olmadı bu sistemi denedim olmadı muhabbetleri. aynı şeyler. sisteme yatayda uyulmadıktan sonra deli gibi zarar yazmadıktan sonra hiç bir sisteme UYAMAZSINIZ.!
o zararı çıkartmak için 6 ay sabır gösteremedikten sonra bu sistemle başarı nerdeyse imkansızdır.
hep aynı teraneler şu sistemi denedim beğenmedim
bu sistem beni yatayda fena çarptı olmadı
ömür böyle geçmez
en kötü sistemi bulup ya ona uymak gerekir yada
sistemsiz trade etmek gerekir
yada vobu bırakmak gerekir
mızmızlıkla bir ömür geçmez[/quote]
Aynen öyle abi.Eline sağlık.Uygulanamayan para kazanılmamış sistemi napıyım ben.Uygulanamayacağı için eleştiriyorum ben de.Uygulayacaksın yürek olacak.Psikolojiyi yeneceksin.Bir de güzelce aha gerçek hesap 1e200 verdi diyeceksin.O zaman ben evine gider o insanın elini öperim.Helal olsun derim.Ona kalsa ben düşücez diyorum 45775 shortum ama borsa 3000 puan düşüyor ben kazanamıyorum.Çünkü psikolojiyi yenmek zor.Tarzdan uzaklaşamıyorsunuz.O yüzden yapılamayacak birşeyden bahsetmenin alemi yok.6 ay dediğin abim bir ömrün 150de 1i çok fazla değil mi.Ömrümün 150 de birini başaramayacağım bir şeye adayacam.Ben baştan keserim o işi.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120168]Niye nerde demokrasi?Herkes gibi analı babalı büyüsün demek zorundamıydım?Zevk veriyorsa bu kusura bakma demokratik hakkımı kullandım.Eleştiriye açık olunuz efendim.Ben böyle düşündüm böyle yazdım.Bence anasız babasız büyümeden ölecek o bebek de.Diğer 50000 puan veren kardeşleri gibi.:..::..:Bu garibim de bakkaldan simit alamadan ölecek.üüüüüü:..::..:Kendinize iyi bakın.Hiç yoktan yazdıklarımdan sıkılmıyorlardır sex fantazilerinden.Ben eğleniyorum.Ben eğleniyorsam zaten benim mutluluğum önemli.Kankiniz vardı bir ara öbür foruma transfer oldu.Masturbasyon sex fıkraları anlatıyordu.Onlardan rahatsız olmuyordunuz.Neyse bol sanal kazançlar.Bir gün hepimize gerçek kazanç nasip etsin Mevlam.Kolay gelsin.İstanbulda cuma vakti şu anda.Allah kabul etsin herkesin cumasını.Bye.
Bence gitmeyecez oraya.[/QUOTE]bak kardeşim ben yüksek müh.disim.şantiye sefiyim..gün de bir saat çalışmak tüm sülalemi doyurur..kişilerin ekonomik durumu hakkında bilgi olmadan nasıl yargıya varılıyor.3 tane aracı kurumla çalışıp.son bir yılda %100 karda iken..ne diyeyim kardeşim be...demokratik hak,hakarete niyetlenmek değildir.herşey bir yana senin bozduğun anlaşmayı yine söylüyorum..BANA BULAŞMA .BENİ GÖRME..YOK GİBİ MUAMELE ET.Allah hiçkimseyi hak etmediği yere getirmesin...