[quote=Astatin;120169]sende düşün bak..yapanlar geç kalmamak lazım diyor..yavuzhannn..ama önce ayrışta geeelll[/quote]
valla çocukları çok severim ben,inşallah diyelim..
teşekkürler!
Printable View
[quote=Astatin;120169]sende düşün bak..yapanlar geç kalmamak lazım diyor..yavuzhannn..ama önce ayrışta geeelll[/quote]
valla çocukları çok severim ben,inşallah diyelim..
teşekkürler!
ya bende gerçekten abkanın çocuğu oldu sanmıştım kafada kalmadı:)))
Cevabınız için tesekkur ederim sn. Abka...Sayın Astatin sistem sinyallerini Matrikse uyarlama konusunda yardımcı olabilirse çok sevinirim...Saygılar.
Demin ki rapor yanlış oldu, Sn abka aşağıdaki veriler doğru değil mi?
Al: Cross(C,Ref(LLV(C,8),-4)+(Ref(ATR(5),-4)*3))AND Mov(C,6,E) > Mov(C,26,E)
Sat : C<Ref(LLV(L,1),-4) AND Mov(C,15,E) < Mov(C,1,E) AND C < Mov(C,14,E)
Açığa Sat: Cross(Ref(HHV(C,8),-4)-(Ref(ATR(5),-4)*3),C)AND Mov(C,6,E) < Mov(C,26,E)
Açık Pz. Kapt: C>Ref(HHV(H,1),-4) AND Mov(C,15,E) > Mov(C,1,E) AND C > Mov(C,14,E)
Bi de sistemin son işlemi 43075 den beri SAT ta mı?
Bence polemiklerle vakit kaybetmeyelim. Zaten namaza gidemedim taksicinin yuzunden moralim bozuldu...
[quote=traderx;120174]ya bende gerçekten abkanın çocuğu oldu sanmıştım kafada kalmadı:)))[/quote]
olmadımı ki :confused:
enorton en son olarak;11,55 de 43300 (BAR KAPANIŞI) sat da..
[quote=enorton;120177]Bence polemiklerle vakit kaybetmeyelim. Zaten namaza gidemedim taksicinin yuzunden moralim bozuldu...[/quote]
niyet önemli enerton,gitmiş kadar olmuşsundur bozma moralini..
[quote=YAVUZHAN;120178]olmadımı ki :confused:[/quote]
1 yaşına girmiş:)ama anladgım biraz zor bi süreç geçirmiş..şu anda iyi oldgu ve yeni yaşına ulaştıgı için de abka abi bizmle paylaşmak istemiş durum bu:..:
[QUOTE=traderx;120174]ya bende gerçekten abkanın çocuğu oldu sanmıştım kafada kalmadı:)))[/QUOTE]
Çocuk yok mu :confused:
[QUOTE=abka;120179]enorton en son olarak;11,55 de 43300 (BAR KAPANIŞI) sat da..[/QUOTE]
Abi karıştı herşey birbirne :)
11.55 43275 barında Long kapa - flat olarak gözüküyor...
[quote=GOKHANFINDIK;120171]Aynen öyle abi.Eline sağlık.Uygulanamayan para kazanılmamış sistemi napıyım ben.Uygulanamayacağı için eleştiriyorum ben de.Uygulayacaksın yürek olacak.Psikolojiyi yeneceksin.Bir de güzelce aha gerçek hesap 1e200 verdi diyeceksin.O zaman ben evine gider o insanın elini öperim.Helal olsun derim.Ona kalsa ben düşücez diyorum 45775 shortum ama borsa 3000 puan düşüyor ben kazanamıyorum.Çünkü psikolojiyi yenmek zor.Tarzdan uzaklaşamıyorsunuz.O yüzden yapılamayacak birşeyden bahsetmenin alemi yok.6 ay dediğin abim bir ömrün 150de 1i çok fazla değil mi.Ömrümün 150 de birini başaramayacağım bir şeye adayacam.Ben baştan keserim o işi.[/quote]
ben sistemime körü körüne uyuyorum.
eski mesleğimden dolayı buna yatkın birisiyim.
yatayda nerdeyse an geliyor çarpılmaktan kusacak gibi oluyorum.ama sonuna kadar devam ediyorum.
eğlence adrenalin ve macera duygularımı seans sonrasında başka şeylerle atıyorum. benim için borsa macera arama yeri değil.
benim tarzım bu.
bazılarının ise sistem tradinge psikolojisi yetersizdir onlar bence ya hisleriyle trade etmesi yada bu işi bırakması gerekmektedir.
aksi takdirde piyasa o kişileri elimine edecektir
herkesin bir tarzı olmalı
tarzlar ve sistemler zırt pırt değiştirmemeli