Bu evlendirme programlarıda olmasa ne edecez bilmem.
Printable View
Bu evlendirme programlarıda olmasa ne edecez bilmem.
mutlu günümde sistem yayınladığım için bu kadar sıkıntı cekeceğimi(gereksiz tartışmalardan) hayatta tahmin etmezdim...herhalde işi yaramayan fullu long-kısa 100 kere söyleseydim daha çok takdir görürdüm...
[QUOTE=sovalye;120184]ben sistemime körü körüne uyuyorum.
eski mesleğimden dolayı buna yatkın birisiyim.
yatayda nerdeyse an geliyor çarpılmaktan kusacak gibi oluyorum.ama sonuna kadar devam ediyorum.
eğlence adrenalin ve macera duygularımı seans sonrasında başka şeylerle atıyorum. benim için borsa macera arama yeri değil.
benim tarzım bu.
bazılarının ise sistem tradinge psikolojisi yetersizdir onlar bence ya hisleriyle trade etmesi yada bu işi bırakması gerekmektedir.
aksi takdirde piyasa o kişileri elimine edecektir
herkesin bir tarzı olmalı
tarzlar ve sistemler zırt pırt değiştirmemeli[/QUOTE]
Eski mesleniğiniz Mühendis mi?
[quote=abka;120172]bak kardeşim ben yüksek müh.disim.şantiye sefiyim..gün de bir saat çalışmak tüm sülalemi doyurur..kişilerin ekonomik durumu hakkında bilgi olmadan nasıl yargıya varılıyor.3 tane aracı kurumla çalışıp.son bir yılda %100 karda iken..ne diyeyim kardeşim be...demokratik hak,hakarete niyetlenmek değildir.herşey bir yana senin bozduğun anlaşmayı yine söylüyorum..BANA BULAŞMA .BENİ GÖRME..YOK GİBİ MUAMELE ET.Allah hiçkimseyi hak etmediği yere getirmesin...[/quote]
İstediğin olsun.Kimse sana fakir zengin demiyor.Durup durup fırını ısıtıyorsun.Sistem anlamadığımız 3 5 harfli kodlu sistemler.ccl acl yok ffl.Sana da durup durup bize sistem getir de şu kadar kazandığını soran olmuyor ki.Varsa sakla gerçek para yap.Biz de sevinelim sistemden para kazanan var diye.İnşaat yüksek mühendisliği ile sülaleniz doyuyorsa ne mutlu size.Bizim sülalede çok aç adam var günde 10 milyar kazanırken bile ben doyuramadım.Türkiyede demekki inşaat yüksek mühendisleri ayda 100 milyar falan alıyor.Siz yıllarca odtü veya başka birşeyi bu bir halta yaramayan gerçek para kazandırmayan sistemler için mi okudunuz?İnşaat yapın ülkemize de memleket fayda görsün.Zamanınızı boş değerlendiriyorsunuz.Esas ilgi alanınıza yönlenin ozaman ki.Okuduğunuz bilginiz birşeye yarasın.Memleketin zaten okumuş insana çok ihtiyacı var.Okumuş insanlarımız işsizlikten geberirken siz ne tesadüf sülalenize yetecek parayı kazanacağınız bir işte çalışmıyorsunuz da burada gelip sistemle ayda şu kadar alırız bu kadar veririz yapıyorsunuz.Dürüst olun ya.Yoksa siz de vobta cautionary gibi para için değil de yüksek lisan tez doktora için mi burada trade ediyorsunuz?Finansaş piyasalar enstrümanları hakkında mastermı var yoksa?Allah kazancınızı daim etsin.Sizin sanırım bir insanın layıkını parasının çok olması yada olmaması sanıyorsunuz.Para verir o Allah o parayı verdi diye haketti yada haketmedi anlamına gelmez.Çok parası olan adam birşey haketti de aldı anlamına gelmez.
[QUOTE=traderx;120174]ya bende gerçekten abkanın çocuğu oldu sanmıştım kafada kalmadı:)))[/QUOTE]
Çocuğu geçen yıl olmuş bu gün bir yaşını doldurmuş. Gökhan sisteme de çocuk muamelesi yapınca karışmıştır.
[QUOTE=enorton;120176]Demin ki rapor yanlış oldu, Sn abka aşağıdaki veriler doğru değil mi?
Al: Cross(C,Ref(LLV(C,8),-4)+(Ref(ATR(5),-4)*3))AND Mov(C,6,E) > Mov(C,26,E)
flat : C<Ref(LLV(L,1),-4) AND Mov(C,15,E) < Mov(C,1,E) AND C < Mov(C,14,E)
Sat: Cross(Ref(HHV(C,8),-4)-(Ref(ATR(5),-4)*3),C)AND Mov(C,6,E) < Mov(C,26,E)
flat: C>Ref(HHV(H,1),-4) AND Mov(C,15,E) > Mov(C,1,E) AND C > Mov(C,14,E)
Bi de sistemin son işlemi 43075 den beri SAT ta mı?[/QUOTE]
içinde atr olanlar al-sat dır..diğerleri flat..
[QUOTE=abka;120186]mutlu günümde sistem yayınladığım için bu kadar sıkıntı cekeceğimi(gereksiz tartışmalardan) hayatta tahmin etmezdim...herhalde işi yaramayan fullu long-kısa 100 kere söyleseydim daha çok takdir görürdüm...[/QUOTE]
Abi dur kızma Gökhan da kötü niyetli değil aslında. Bence ikiniz de daha önce birbinize tabiri caizse kıl olduğunuz için böyle oluyor. Birbirinizi kırmayın daha fazla... Ben senin sisteme takıldım :) Matrikste senin dediğin gibi girince kar çok düşük. Long kapa ile Açığa Sat ı yer değiştirdiğimde kar daha iyi ancak bu sefer de sen son işlemde satta diyorsun bende flat gözüküyor...
[QUOTE=Larossıan;120185]Bu evlendirme programlarıda olmasa ne edecez bilmem.[/QUOTE]
onlarımı seyrediyorsunuz.dng:D5 dak sat verdimi
[URL=http://img193.imageshack.us/my.php?image=alia.png][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/5167/alia.png[/IMG][/URL]
ekran bu..
[quote=QUEEN;120192]onlarımı seyrediyorsunuz.dng:D[/quote]
O seyrediyor ben gelince askerden direk oyuncu olacam orada.:..::..::..:üüüüüüO millete küstahlık yapan Esra Erol bakalım bana ne kadar artistlik yapacak.Almış eline orada okuma bile bilmeyen yada aklı başında olmayan saf insanları eğleniyor.Bir de biz çıkarız bakalım nasıl davranacak.:..::..:Türkiyeye kepaze edecek kadar onu çok şükür beynimiz çalışıyor.Onun beyni kusura bakmasın laf yarıştıramaz benle.Millete hava bir milyon.Bazen dişli insanlar da çıkıyor lafı veriyor ona.
gs reykard ı getirmiş hoca olarak..
asabım bozuldu şimdi..
[QUOTE=Larossıan;120185]Bu evlendirme programlarıda olmasa ne edecez bilmem.[/QUOTE]
Dün akşam Star haberde izledim evlenmek için tv ye çıkan adam zaten evli çıkmış .dng.dng Kızı aradı canlı yayında sen önce gel de 8 çocuğuna bablık et dedi .dng