Ben dik durcam.. :)
Printable View
Ben dik durcam.. :)
[quote=Astatin;433083]şortların bir kısmısını 95775 e kavırma yazdım..sonra şaibe olmasın..yoks onra yazdı yok efenin o kademeden 150 lot işlem oldu sana nası sıra geldi falan duymıyim yani.. heheh[/quote]
way**...225 puan daha verse eyiydi:D
hala taban olmamamızı hem şaşırtıcı hem de rencide edici buluyorum şahsen
[quote=Astatin;433083]şortların bir kısmısını 95775 e kavırma yazdım..sonra şaibe olmasın..yoks onra yazdı yok efenin o kademeden 150 lot işlem oldu sana nası sıra geldi falan duymıyim yani.. heheh[/quote]
Arkadaş ne domuz çıktı bu PALA...95900 değdirdi virmedi bi 125 puan daha..eşhedü.. dimekki ya ben bunları daha aşağıdan kitleyeceğim ona yada o bana..genelde ikisinden biri olru zaten:D
[quote=Astatin;433089]hala taban olmamamızı hem şaşırtıcı hem de rencide edici buluyorum şahsen[/quote]
ayrıca +500 makası hakaret kabul ediorum...eh..bereketli gün oldu...gıpraşmaksızın...yannız şu 95775 şortları kavırlasa ve bizde onları 96100 den falan reşortsak eyiydi
[QUOTE=Astatin;433089]hala taban olmamamızı hem şaşırtıcı hem de rencide edici buluyorum şahsen[/QUOTE]
taban değilde böyle süründürerek düşürecek , herkes bir bakacak
92.000 e gelmişiz ama kimse shorttan para kazanamamış :)
Flandır kontu Randır bakalım işbaşı yapacakmı...96575 üstü saatlik kapanış olursa kritik..alt bol banda çarpıp dönmüş görünsede daha silkeyeici bir hareket sonrası beklerdik bunu..üw
aybediyon frodo...MFI pupulamadan (yani iyi fiyattan yeterince mallanmadan) sadece cci/cho pupusuyla mı çevireceksin yukarı...bir 92500 bile gömeyecekmisin..emin misin..üww..Gurtar bizi saruman yada sauron
Flandır Kontu Randır ile Fear Oğlu Bear bugün kanlı kapışacak... Kapışma korkunç, kapışma kaçınılmaz, trade korkunç, trade kaçınılmaz...sanırsam 14:00 a kadar yokum.. kazancınız bol stopunuz az ama kararlı, atınız dinç ama bahtınız da açık olsun...
çok abarttı şaşkınım devam edeceğim kaldığım yerden..
96875 taşırmı acep dragi mıragı gabgup..
Şortları bu sistemle açmadım elbet..Tarihi zirvenin 1 kademe altından şort açacak sistem elbette yok..Onun içün ayu genlerine sahip olmak ve tabi ballı da olmak lazım:D ve fekat gün içi surf trade etsem de, surf tradein mantalitesi, şort cover ve reşort şeklinde olacaktır..taki bu koala kadar ağır sistem al verene kadar.. o zaman işler değişir...