2 şubat-29 mayıs (son 4 ay)21650 puan..169 işlem olmuş..
neyse ben biraz yokum..iyi kazançlar...
Printable View
2 şubat-29 mayıs (son 4 ay)21650 puan..169 işlem olmuş..
neyse ben biraz yokum..iyi kazançlar...
Arada kendime de soruyorum ben.Yav Gökhan yoksa sen bu sistemlerden bir halt kendin anlamadığın için mi milletin sistemine laf sokuyorsun zırt bırt.Ben de mi başlasam bu işe.Ama kafamı karıştırır bulaşmıyım.Bir kere açık poz bakmıştım en son 1 sene önce falan.10 milyara patladı.Bir kere de pastada dsı alıcı veya satıcı idi diğer kısmına bakmıştım.5 milyar da ona patladı.Hadi varmı bana 15 milyarımı geri verecek?O yüzden tırı vırı diyorum.Hayatta herşeyi bir kere denemek lazımya.İşte ben de o saçma iki doneyi denedim 15 milyar sağlık olsun.Daha zor bakarım.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120194]O seyrediyor ben gelince askerden direk oyuncu olacam orada.:..::..::..:üüüüüüO millete küstahlık yapan Esra Erol bakalım bana ne kadar artistlik yapacak.Almış eline orada okuma bile bilmeyen yada aklı başında olmayan saf insanları eğleniyor.Bir de biz çıkarız bakalım nasıl davranacak.:..::..:Türkiyeye kepaze edecek kadar onu çok şükür beynimiz çalışıyor.Onun beyni kusura bakmasın laf yarıştıramaz benle.Millete hava bir milyon.Bazen dişli insanlar da çıkıyor lafı veriyor ona.[/QUOTE]
Gidersen eskiden çalıştığın 300TL lik işte çalışıyormuş gibi anlat kendini. sonra öldürücü darbeyi indirirsin. Takım filan da giyme tişört kot yeter .dng.
[quote=GOKHANFINDIK;120199]Arada kendime de soruyorum ben.Yav Gökhan yoksa sen bu sistemlerden bir halt kendin anlamadığın için mi milletin sistemine laf sokuyorsun zırt bırt.Ben de mi başlasam bu işe.Ama kafamı karıştırır bulaşmıyım.Bir kere açık poz bakmıştım en son 1 sene önce falan.10 milyara patladı.Bir kere de pastada dsı alıcı veya satıcı idi diğer kısmına bakmıştım.5 milyar da ona patladı.Hadi varmı bana 15 milyarımı geri verecek?O yüzden tırı vırı diyorum.Hayatta herşeyi bir kere denemek lazımya.İşte ben de o saçma iki doneyi denedim 15 milyar sağlık olsun.Daha zor bakarım.[/quote]
mesele de bu heralde..hiçkimse hiçbişeyi zorla begenmek durumnda degıl.begendırmek durumunda da degıl.ama saygılı olmak zorunda...sen buna dıkkat edersen bız de bole sacma sapan tartısmaları okumak zorunda kalmayız diye düşnüyorum.zaten begenmedgını belli ediyosun ama kör göze parmak sokmanın ne anlamı var canım kardeşim.ve bu ilk de degil.artık yeter lütfen.işimiz piyasa ,bunlar degıl ki..bırak isteyen istedgini kullansın eleştir ama karşı tarafı yererek degıl,kendı haklılgını belli ederek..
[quote=VOBiX;120200]Gidersen eskiden çalıştığın 300TL lik işte çalışıyormuş gibi anlat kendini. sonra öldürücü darbeyi indirirsin. Takım filan da giyme tişört kot yeter .dng.[/quote]
Mal ya o tam.Millete soruyor mal mülk varmı.Adam saymaya başlayınca tamam mal mülk sormuyorum ben sana diyor.Ulan kendin soruyorsun adam sayınca durduruyorsun adamı.Sanki paran var hava atma tarzında.Yaşlı adam ne anlar.Ne kadar çok malını anlatırsa o kadar kendisinin daha çok beğenileceğini düşünür tabi.Ama arada çok eğlendiriyor orası ya.Ne kokanaların suratına bakmayan adamlar çıkıyor.Havalı yine geliyorlar.Tozolup gidiyorlar.Bana da soracağı zaten işin varmı sigortalı mı diyecek.Ben de işim yok sigorta da yok diyecem.O zaman neyle bakacan aileni diyecek.Çalışırız Evellallah diyecem.::::::Çorbamız kaynasın.Genciz taşı sıksak suyunu çıkarırız.Bir de demezlermi orada sürekli.Yeterki huzur olsun mal mülk her zaman yapılır.Kafa buluyor bunlar ya.Madem öyle de neden evi olmayan adamla evlenmiyorlar.Hikaye o işler.Tabiki herkes mala mülke bakıyor.Japonyada 60 yaşında kadın ile 30 yaşında adamın aşkını gördü bu gözler.Para para para.O yüzden herşey para değil edebiyatı yapmasın kimse.Herkes yer ben yemem.Kişinin karakterine bağlı bu işler.Herşeyin para olmadığını gösterecek çok yiğitler var bu dünyada ama o herkese nasip olmuyor.
bu forumda çok yardımsever arkadaşlar abiler var..sn. laraoossian,vobix,seyyah,astatin,mur@t,enorton ,furkan vs..hepsine sonsuz teşklerimi iletirim.( ve eski forumdaşlardan sn teo ve mbm).cidden bu forumdan alınabilecek vob kültürünü hüçbiryer veremez..bu iletişiminde harcı saygı -sevgidir..begenmezseniz ,zaten sayfa 5 dakika sonra atlayacaktır..ama hakarete meyl,teşebbüs bunlar çok kötü...
neyse bu sefer ben cidden gider..geceye kesin kısa 44000 üzeri kapatmadıkca..
dax a tepkı vermez olduk..
Arkadaşlar dikkat,mizi işimize verelim derim
sistemde 11.30 sat gelmiş şimdi ise al gelmek üzere( halen satta)
bu gelecek olan veri yüzünden piyasa tam yatay saçmalamaya başladı
...................................GETİRİ........BİLEŞİK GETİRİ
A 45075 (1 haz 15:14)..........0.................0.............
S 45425 (2 haz 9:44)..........350.............350...........
A 44800 (3 haz 12:59).......625..............975...........
S 44700 (3 haz 15:44).......-100............875...........
A 43075 (4 haz 15:29).......1625...........2500...........
S 43500 (5 haz 11:14).........425.............2925............
yeni sinyal
A 43175 (5 haz 13:59)..........325...........3250............
43100 gerçekten destek olarak işliyor gibi, ne dersiniz???