vob-fdax-fdow hepsi alda.
Printable View
vob-fdax-fdow hepsi alda.
Önemli
*10 YILLIK ABD HAZİNE KAĞIDININ GETİRİSİ YÜZDE 3.75'İ AŞARAK KASIM AYINDAN BU YANA EN YÜKSEK DÜZEYE ÇIKTI
[QUOTE=enorton;120257]Abi verinin nasıl geleceğini kimse bilemez. Yine böyle bir tarım dışı istihdam verisi vardı 2008 in başlarında, herkes iyi gelecek diyordu. Deutche falan alımdaydı bi geldi etraf domates tarlası...[/QUOTE]
vobu bilmemde hisseleri alan para büyük paradır kolay kolayda boşa sallamaz.
Veri iyi gelir, 44000le öpüşürüz ama flat ızlemeye devam, küstümm
vay canına çekirge altın vuruşta gitmiş demekki ben dün tv de otel odasında intihar diye duymuştum..
çocukluk kahramanımızın böyle ölmesi pek hoş olmamış ama kimin nasıl gideceğide belli değil ya neyse..
allah rahmet eylesin..
[quote=ttcetinkaya;120259]Önemli
*10 YILLIK ABD HAZİNE KAĞIDININ GETİRİSİ YÜZDE 3.75'İ AŞARAK KASIM AYINDAN BU YANA EN YÜKSEK DÜZEYE ÇIKTI[/quote]
burada ÇİN küstüm oyanmıyorum derse çadır karışır...tahvillerin büyük kısmı ÇİN'in elinde...ve son zamanlarda sürekli aba altından sopa gösteriyorlar abd ye...
[QUOTE=enorton;120257]Abi verinin nasıl geleceğini kimse bilemez. Yine böyle bir tarım dışı istihdam verisi vardı 2008 in başlarında, herkes iyi gelecek diyordu. Deutche falan alımdaydı bi geldi etraf domates tarlası...[/QUOTE]
04.01.2008 miş tarih, ben eğitimdeydim ve şansa kısadaydım. İsteyen grefiğini açıp görsün. Veriye kadar yukseliş, veriden sonra aşağıya doru up uzun bir cıbık var...
çarşamba sert düşüş sonrası ilk kez saatlik ortalamayı deniyoruz..
[IMG]http://i39.tinypic.com/16kwcxc.gif[/IMG]
tüm sistemler ala geçirildi flatım.
data kaçta ?
[quote=fXci;120253]adam belki günaha girmemek istiyodu ::: kimsenin içini bilemezsin gayri ... herniyse vopdan saptık gene yuaw allah rahmet eylesin. bide apkaya kızıyon :::[/quote]
Bak sana aşık olacam.Günaha sokacan beni..dng:..::..:Çok sevimlisin..dng.dng:..:üüüüüüüüüFull short.Zayıfladık bence yine.
[quote=abka;120248]dow ,gece kapanış nasıl olur.[/quote]
dow son atağını yapıyor. ben artık dönüş bekliyorum. sabah mesajımda yazmıştım geceye dow yüzünden kısa girmeyi düşünüyorum. yani kısaca kötü olur diyorum. sizce nasıl olur?