[QUOTE=Leblebi;120279]veri olmlu gelirse bunu imkb ve vob önceden biliyor kanısı bende güçlenir.[/QUOTE]
Veri olayını unuttum neyse kısalmıştım nasip bakalım birazdan veri belli olmaya başlar olmassa kapatırım.
Printable View
[QUOTE=Leblebi;120279]veri olmlu gelirse bunu imkb ve vob önceden biliyor kanısı bende güçlenir.[/QUOTE]
Veri olayını unuttum neyse kısalmıştım nasip bakalım birazdan veri belli olmaya başlar olmassa kapatırım.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120269]Bak sana aşık olacam.Günaha sokacan beni..dng:..::..:Çok sevimlisin..dng.dng:..:üüüüüüüüüFull short.Zayıfladık bence yine.[/QUOTE]
hakkaten çok sempatik biri fxçi, onun sayesinde forumun yüzü gülüyor:)
[quote=atlascepkenli;120275]s.a.
kardeş,,,,,,,, trader 38580,,,,,,,,, kaçtan sat verecek,,,,, 43700 den mi 44025 denmi,,,,,,,,,,,,,
bu arada teşekkürler,,,,,,,,,, sistem için,,,,,,,,,,,, :)[/quote]
bende bilmiyorum kaçtan sat vereceğini. ama fiyat yukarı gittikçe bu tahmin dahada zorlaşır. 43400 ün altında sanırım sat veriri.
ben az sonra(15,45) yola cıkıcam. bugün başka sinyal veremem sanırım.
takip edenlerin bilgisine.
[quote=booth;120277]Acemiliğime verin. Bu tahvi,lleri satıyorlar, hisseye ve emtiaya mı giriyor fonlar?[/quote]
ÇİN daha evvel bu konuda resmi açıklama yapmıştı.ALTIN alıyorlar...
doğru mu yapıyorlar orası ayrı tartışma konusu...
Geceye de shortum.Bunlar yüksekten mal çakmak için buraya çektiler diye düşünmeye başladım.
3.78 de gran da fena nokta..duserse direnc ten döndü cıkarsa da direnc i gectik olcak veri ile..
veri loto; nefesler tutuldu, sıradaki 5 dakkalık çubuk bence 450 points ten az olmaz:::
Veri kötü gelecek.
oha 8850 dow
5-15 ala geçti
725 long 925 short.
ben dedim bunlar veriyi biliyor diye.