lem biz kapanırken fdow +180 di...şimdi +19....vışşşşşş....
Printable View
lem biz kapanırken fdow +180 di...şimdi +19....vışşşşşş....
[quote=Astatin;261042]Şortlar ve Uruguay gol olsun yağsın[/quote]
Evet ben de Uruguay'ı tutuyorum....brv
Lugano 'dan dolayı etkilendim galiba...;)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;261052]lem biz kapanırken fdow +180 di...şimdi +19....vışşşşşş....[/QUOTE]
bu da bizde 200(yazıyla iki yüz):..: puan eksi açılışa tekabül ediyor işte pambık..:::
DTC ve TDE lara bakalım;68.150 dibinden beri DTC bir defa arada sat vermiş,şu anda ikisi de alda devam....
[IMG]http://i45.tinypic.com/ftex4l.jpg[/IMG]
[quote=jerfin;261050]dow %1.5 artısını bitirdi ama ben yine de umutlu değilim shortlardan..:) göstermelik eski açıp, öğleye kalmadan takır takır gapını kapatır bizimkiler..[/quote]
geceye short kalmış birisi için çok enteresan bi yorum :::
eveeeeeet, matriks uzmanlarına bi sorum olacak.
şşş çirfin saa diyom.
şimdi diyelim ki öğlen 11:00'da bütün dataları tam olan bir matriksi kullanıyorum ben. ve o ana kadar DSI yatırım ağustos vadede, vade başından beri 15.000 kontrat long görünüyor. masal bu ya, EFG de 15.000 kontrat short görünüyor.:..:
11:01'de matriksim kesildi.
11:01:30'da DSI yatırım EFG'ye 5.000 kontrat sattı.
ve masal bu dedik ya, 11:02:00'da matriksim geri geldi. :..:
vade başından olan takasları güncelle düğmesine bastığımda,
a)datalarımın tamamı güncel olmadığı için EFG-DSI takasları değişmez.
b)artık matriksim gelmiş olduğuna göre, takasları güncelle düğmesi matriksin server'inden güncel olan takas datasını getireceğinden EFG vade başından 20.000 kontrat shorta çıkar aynı şekilde DSI de 20.000 longa çıkmış görünür.
istediğiniz şıktan başlayabilirsiniz. :..:
TREND DIRECTED EMABAND ise bildiğimiz EMABAND 'ın trend duyarlı hali ve aşağıda 5' lıkta...:)))
68.825 ten beri alda...:)
bu arada yukardaki de 5' lık vadelide idi...
[IMG]http://i46.tinypic.com/1iebnp.jpg[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;261056]geceye short kalmış birisi için çok enteresan bi yorum :::
eveeeeeet, matriks uzmanlarına bi sorum olacak.
şşş çirfin saa diyom.
şimdi diyelim ki öğlen 11:00'da bütün dataları tam olan bir matriksi kullanıyorum ben. ve o ana kadar DSI yatırım ağustos vadede, vade başından beri 15.000 kontrat long görünüyor. masal bu ya, EFG de 15.000 kontrat short görünüyor.:..:
11:01'de matriksim kesildi.
11:01:30'da DSI yatırım EFG'ye 5.000 kontrat sattı.
ve masal bu dedik ya, 11:02:00'da matriksim geri geldi. :..:
vade başından olan takasları güncelle düğmesine bastığımda,
a)datalarımın tamamı güncel olmadığı için EFG-DSI takasları değişmez.
b)artık matriksim gelmiş olduğuna göre, takasları güncelle düğmesi matriksin server'inden güncel olan takas datasını getireceğinden EFG vade başından 20.000 kontrat shorta çıkar aynı şekilde DSI de 20.000 longa çıkmış görünür.
istediğiniz şıktan başlayabilirsiniz. :..:[/QUOTE]
c) hiçbiri:..:
çünkü hesap yanlış.. DSI efg'ye 5.000 sattıysa, DSI 10.000 long, efg 20.000 short olması lazım....dng
[quote=jerfin;261062]c) hiçbiri:..:
çünkü hesap yanlış.. DSI efg'ye 5.000 sattıysa, DSI 10.000 long, efg [COLOR=red]20.000[/COLOR] short olması lazım....dng[/quote]
emin misin.dng
[quote=jerfin;261062]c) hiçbiri:..:
çünkü hesap yanlış.. DSI efg'ye 5.000 sattıysa, DSI 10.000 long, efg 20.000 short olması lazım....dng[/quote]
zaten masal bile olsa EFG'nin short olması başlı başına bir hataydı.
:..:
bilinçaltıma işlemiş bu totoşun kaç vadedir habire satın aldığı doğru dürüst satmadığı...:D:D
bırak geyiği de cevap ver kız soruyu anladın işte. .dng
[quote=Astatin;261065]emin misin.dng[/quote]
hahahauahauahahahahah bunu farketmemiştim :..::..::..::..::..:
[COLOR="White"]owwwwwwwwwww mondiyööö.kraşieynseync[/COLOR]
[quote=selçuklu;261075][COLOR=darkorange]owwwwwwwwwww mondiyööö.kraşieynseync[/quote][/COLOR]
e kraşi patron..ralli yaptı..ehuheüüü:D