[quote=fXci;120388]teşkürüm bitmiş abi ...anna bumu şindi ::: ben bunun peşindenmi goşturdum okadder zaman .dng[/quote]
Bunu koşarak yakalamak zor. Yüzmeyi iyi bilmek lazım...
Sistemin az önce deniz yüzeyine çıkmış hali bu olsun..
Printable View
[quote=fXci;120388]teşkürüm bitmiş abi ...anna bumu şindi ::: ben bunun peşindenmi goşturdum okadder zaman .dng[/quote]
Bunu koşarak yakalamak zor. Yüzmeyi iyi bilmek lazım...
Sistemin az önce deniz yüzeyine çıkmış hali bu olsun..
haftasonuna kısa devam .. güniçi tepmiş vadeli ... projeksiyona göre zaten tepmesi lazımdı ... bu kadar tepki vadeliye çok bile .. .... hahahhahha .. projeksiyın belli ... şelale şelale şelale .....
[QUOTE=selçuklu;118923]ahanda projeksiyona göre düşmemiz lazım .... yeni halide böyle .. sivri tepe olmayacak artık ... yuvarlak tepe olacak .. oboların sol omuzları hazır .. sırayla sağ omuzlar oluşacak ... sonra yeni dip ...benim projeksyon böyle ... yılanlar çıyanlar bilimum sürüngenler aşağı .. şelale şelale şelale ... vay anasını ... hahahahha :D:D:D:D
[URL=http://img268.imageshack.us/my.php?image=adszagr.jpg][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/5143/adszagr.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
[IMG]http://i257.photobucket.com/albums/hh228/jyylan/blackdown-tablelands7.jpg?t=1244212046[/IMG]
öğleden sonra bakamadım..oha ddim size..44 küsür yapmış bir ara...yuh beaa..neyse şortlara dokunmadan devam...SELÇUKLU DOĞA ÇALIŞMALARI A.Ş. ye selam (Yılan, şelale, çıyan falan falan :))
[quote=VOBiX;120382]Astinni bomba yüklü koalalarından biri pentagon yakınalrında görülmüş..dng[/quote]
yok valla ben dışardadym.. ÇIYA da uzun bi zıkkımlanıp sonra bir arkadaşla lafa daldık.. o derece eminim yani düşüşten :..::..: relax ve freelax takıldım
Terbiyesiz DOW a bak, seans sonu bizi shortlattırdı şimdi de coşmaya çalışıyor. 8840 tepesini geçerse Pazartesi derimizi yüzer bunlar
Herkeze iyi tatiller ne gündü ama ya veriye 43550 kısa yakalandım matriks kitlendi gerigeldiğinde 44000 olmuş bekledim yapacak bir şey yoktu tüm günümün karı gitmişti. Bekle bekle geri geldi kapanışa yakın yarısını karlı kapadım yarısı kaldı borsa bu işte saat beşe kadar sinirden kudurdum.bir kaç saniyelik hata tüm günüme malolmuştu,sonra şans diyeyim artık baya zararlı pozun yarısını karlı kapadım.
Herkeze iyi tatiller
[quote=booth;120397]Terbiyesiz DOW a bak, seans sonu bizi shortlattırdı şimdi de coşmaya çalışıyor. 8840 tepesini geçerse Pazartesi derimizi yüzer bunlar[/quote]
DOstum;
Terbiye bu diyarları -borsaları- terk edeli çok oldu :)
Pandoranın kutusu açılsın
İçindeki herşey saçılsın
Tüm sırlar ortaya çıksın
Bilmeyen kalmasın
[quote=Astatin;120399]DOstum;
Terbiye bu diyarları -borsaları- terk edeli çok oldu :)[/quote]
İyi o zaman...DOW un G...ne girsin ve bu gece 9100 kapatsında artık yükseldi yükselecek demeyelim gari
[QUOTE=Astatin;120396]yok valla ben dışardadym.. ÇIYA da uzun bi zıkkımlanıp sonra bir arkadaşla lafa daldık.. o derece eminim yani düşüşten :..::..: relax ve freelax takıldım[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;120131]Asti iki hareketl iortlama kesişimi için şu formülasyon doğru mu MTX için? MAv yerine mov yazınca MS de çalışıyor.
AL : Cross(mav(c,opt1,W),mav(C,opt2,W))
SAT : Cross(mav(c,opt2,W),mav(C,opt1,W))[/QUOTE]
Madem kaçaktın şunu hatırlatıvereyim.
[QUOTE=Astatin;120399]DOstum;
Terbiye bu diyarları -borsaları- terk edeli çok oldu :)[/QUOTE]
Candermeler burada emma .dng
Bu sebeplen siz terbiyenin yokluğunu hissettirmemeye çalışın
dow kapanış tahminim 9566,66 kayıtlara geçsin .... nası olsa tahminim hiç tutmuyor .. tersi oluyor .. bu sefer böyle tahmin edeyim .. :D
tutarsa kötü olur ... ama en az 1500 kişilik helva siparişi gelir ... ordan kazanırız farketmiyor sonuçta .. hahahhahah :D:D:D:D