yok bilançolar yetmedi , bastılar yine .
Printable View
yok bilançolar yetmedi , bastılar yine .
5dakk system terkar short signalde 15 dakk system short signalde .. 15 dakk long signal olmadı
15.10.2008 13:59:15 *jp Morgan'ın 3.çeyrekte Hisse Başına Karı 0.11 Dolar(beklenti -$0.18)
15.10.2008 13:59:33 *jp Morgan'ın 3.çeyrekte Net Karı 527 Milyon Dolar
15.10.2008 13:59:42 *jp Morgan'ın 3.çeyrekte Gelirleri 14.74 Milyar Dolar
15.10.2008 14:03:55 *jp Morgan, "üçüncü çeyrek Sonuçlarında Washington Mutual Birleşmesinden Kaynaklı 640 Milyon Dolar Zararda Var"
15.10.2008 14:05:20 *jp Morgan, "üçüncü çeyrekte Net Kazançlar 14.74 Milyar Dolar"
15.10.2008 14:05:24 *jp Morgan, "üçüncü çeyrekte Aktiflerde Değer Kayıpları 3.6 Milyar Dolar"
Bakalım yayı daha ne kadar gerecekler.
iyimser beklentisi olan bilançoalrdan bu kadar. bundan sonraki bilançoalr daha riskli. Özellikle JPMi iyi değerlendirmeleri lazımdı ama olmadı.
[B]14:12 15Oct08 RTRS-Türkiye Finans, S.Arabistan'dan yapılan ithalata uzun vadeli finansman sağlayacak[/B]
İSTANBUL, 15 Ekim (Reuters) - Katılım bankası Türkiye Finans, Suudi Arabistan’dan petrol dışı malların ihracını teşvik için kurulan Suudi İhracat Programı (Saudi Export Program-SEP) kapsamında, bu ülkeden ithalat yapan Türk firmalarına uzun vadeli finansman imkanları sağlayacağını açıkladı.
Türkiye Finans tarafından yapılan yazılı açıklamada Genel Müdür Yunus Nacar, "Suudi Kalkınma Fonu'nun bir programı olan SEP ile Türkiye Finans arasında gerçekleştirilen bu anlaşma her iki ülke arasındaki ticari ilişkinin geliştirilmesinde önemli bir rol oynayacaktır. Türkiye Finans bu anlaşma ile ekonomik kriz ortamında ithalatçı firmalarımıza önemli finansal avantajlar sunmaktadır" dedi.
Suudi Arabistan'ın aktifler açısından en büyük bankası olan National Commercial Bank (NCB), Temmuz 2007'de Türkiye Finans katılım bankasının yüzde 60'ını 1.08 milyar dolar karşılığında satın almıştı.
(Haberi yazan Nevzat Devranoğlu; Redaksiyon Ercan Ersoy)
((nevzat.devranoglu@reuters.com; +90 212 350 7000, Reuters Messaging: [email]nevzat.devranoglu.reuters.com@reuters.net[/email]))
Esas altın vuruş 15:30 verileriyle olcekkkk... Bunlar çok iyi saatler zamanlar:) Akşama dow da sat kurtul formasyonu oluşacakmış..
Bu Ata da 25 puana mı dönüyor nedir lalezar...200 alıp 225 e veriyor, sonra alıyor tekrar veriyor...
[QUOTE=teo;56748]Bu Ata da 25 puana mı dönüyor nedir lalezar...200 alıp 225 e veriyor, sonra alıyor tekrar veriyor...[/QUOTE]
Adam 25 puanı değerlendiriyo.. Kıymet bilioo:) Sora bunlarıda bulamayıs rusya gibi kapatırlarsa diodur.kom
[QUOTE=catedral;56747]Esas altın vuruş 15:30 verileriyle olcekkkk... Bunlar çok iyi saatler zamanlar:) Akşama dow da [COLOR="Red"][B]sat kurtul [/B][/COLOR]formasyonu oluşacakmış..[/QUOTE] Sırada ne var? [COLOR="Blue"][B]kaç kurtul[/B][/COLOR] mu? :D
15:30da da bis sürü veri var "hangisi işine gelirse kullan hesabı".
tık tık formasion gelyor cunki systems sınır hep hem 5 dakk hem 15 dakk ...... boll stops calsyor
[color=#FF0000][b] 15.10.2008 15:15:00 HATIRLATMA- ABD'DE ÜFE VERİLERİ AÇIKLANACAK [/b][/color]
ABD'de Eylül ayına ilişkin Üretici Fiyat verileri TSİ 15:30'daaçıklanacak.
Piyasalarda önceki ay yüzde 0.9 azalan ÜFE'nin yüzde 0.4 azalacağı, yüzde 0.2 artan çekirdek ÜFE'nin ise yüzde yine 0.2 artacağı beklentisi bulunuyor. Foreks Haber Merkezi
[color=#FF0000][b] 15.10.2008 15:15:06 HATIRLATMA- ABD'DE PERAKENDE SATIŞ VERİLERİ AÇIKLANACAK [/b][/color]
ABD'de Eylül ayına ilişkin perakende satış verileri TSİ 15:30'da açıklanacak.
Bir önceki dönemde yüzde 0.3 düşen perakende satışların, yüzde 0.7 azalmasını bekleniyor. Aynı dönemde otomobil hariç perakende satışlarda ise yüzde 0.3 düşüş beklentisi oluştu. Bir önceki dönem bu veride yüzde 0.7 düşüş yaşanmıştı. Foreks Haber Merkezi
[color=#FF0000][b] 15.10.2008 15:15:09 HATIRLATMA- ABD'DE NY FED İMALAT ENDEKSİ AÇIKLANACAK [/b][/color]
ABD'de TSİ 15:30'da Ekim ayına ilişkin New York FED İmalat Endeksi açıklanacak.
Piyasalarda bir önceki ayda -7.41 olan endeksin -9.5'e gelmesi bekleniyor. Foreks Haber Merkezi
Bunlar kötü veriyi sattılarsa kötü gelirse bile yukarı teperler şimdi. Yatırım tavsiyesi değildir.
[QUOTE=VOBiX;56752]Sırada ne var? [COLOR="Blue"][B]kaç kurtul[/B][/COLOR] mu? :D[/QUOTE]
dünkü formasyondu sevgili vobix:..:
Piyasa depresyona girdi iyice kötüyü de iplemiyor iyiyi de.
15.10.2008 15:30:11 *ABD'DE EYLÜLDE ÜFE YÜZDE 0.4 AZALDI(BEKLENTİ -0.4%, ÖNCEKİ -0.9%) [b][color=#0000FF]NÖTR[/color][/b]
15.10.2008 15:30:20 *ABD'DE EYLÜLDE ÇEKİRDEK ÜFE YÜZDE 0.4 ARTTI(BEKLENTİ +0.2%, ÖNCEKİ +0.2%) [b][color=#FF0000](OLUMSUZ)[/color][/b]
15.10.2008 15:30:21 *ABD'DE EKİMDE NEW YORK FED İMALAT ENDEKSİ -24.62 (BEKLENTİ -9.5, ÖNCEKİ -7.41) [b][color=#FF0000](OLUMSUZ)[/color][/b]
15.10.2008 15:30:34 *ABD'DE EYLÜLDE PERAKENDE SATIŞLAR YÜZDE 1.2 AZALDI(BEKLENTİ -0.7%, ÖNCEKİ -0.3%) [b][color=#FF0000](OLUMSUZ)[/color][/b]
5 dakk halen short signal 15 dakk hlen short signal
15 dakk system direnc and long signal 38350 üstesinde geler amma halen short
[B]mbm kardesim okuyosan el at[/B] , bizim systems benzer .. busfer 15 dakk long signal gelerse ben long etceyim poziyon alcayım kapanma 38550 üstesinde olarsa gece 3/1 long girceyim olurmu bunnar sence.. 15 dakk halen short signalde
[QUOTE=hexen;56768][B]mbm kardesim okuyosan el at[/B] , bizim systems benzer .. busfer 15 dakk long signal gelerse ben long etceyim poziyon alcayım kapanma 38550 üstesinde olarsa gece 3/1 long girceyim olurmu bunnar sence.. 15 dakk halen short signalde[/QUOTE]
long signal umut azaldı iyce halen 5 dakk short signal 15 dakk short signal gun system shırt signal
39200 shortlar, 37000 den long olmuştur.
37050 den uzun saatlikte ikili dibi severim :)
15.10.2008 17:00:19 *abd'de Ağustosta Işletme Stokları Yüzde 0.3 Arttı(beklenti +0.6%, önceki +1.1%)
[QUOTE=clark;56774]37050 den uzun saatlikte ikili dibi severim :)[/QUOTE]
Bu gece risk alıp uzun girecem dow un tekrar
9300 ün üzerine aamasını bekliyorum herkese bıl şanslar şu piyasada allah yardımcımız olsun
systems 5 dakk short signalde , 15 dakk short signalde , gün system short signalde ben flat yatyorum bugunde sabrıdecem
dow şuanda %3,40 ekside..kanımca artı kapatacak..bankacılar 3,5 trilyon dolarlık maliyeti zaten halklara yıktılar...kriz zaten zararları halka kakalamak için çıkartılır..piyasalar burada siyasileri yola getirmek için sopa olarak kullanılır..
[QUOTE=hexen;56778]systems 5 dakk short signalde , 15 dakk short signalde , gün system short signalde ben flat yatyorum bugunde sabrıdecem[/QUOTE]
artı yönüde eksi yönüde hedefleriyle çok iyi analiz edebiliyorsunuz sayın Hexen.
tebrikler.
dow destekler 9040, 8900, 8580.
9500 altında 800 puanlık geri çekilme seans içinde normal kabul edilecektir.
aslında anormaldir ama bu vixle bu kadar.
eğerki 9040 altındaki bügünkü hareket sarkma olarak kalırsa ve dünkü kapanış üzerinde kapanırsa 10 gün süreceğini düşümdüğüm taban hareketi terse dönüp önce yükseliş sonra düşüşle seneryo değişecektir. sonuç akşama alınır .
sevgiler.
yani Sayın MBM in yorumları yüzünden haksızca tepki yediği yerdeyiz.
Tepki yapanlarında yorum yazmasını bekliyoruz. yoksa onların bir fikirleri yok mu?
sataşmaktan başka...
sevgiler.
[QUOTE=hexen;56681]ben öle sonrası 1 saat dısyarda olcayım icimde asaya gidceyiz tum gaps kapanır diyor amma ben flat.... normalda short etip 38550 üstesinde shorts stop olması gerek.[/QUOTE]
38550 üstesine gelmedi shorts stop olmadı asaya gitti vob . normalde short edtmek lazımdı amma dısyarıya cıkım gelince yapmadım. ben flat yattım.
[QUOTE=jelibon;56780]artı yönüde eksi yönüde hedefleriyle çok iyi analiz edebiliyorsunuz sayın Hexen.
tebrikler.[/QUOTE]
saol jelibon kardesim. iylik yap geri doner ben yazcaım sonuna kadar. cok basarılı bulyorum seni. genc olmak geldi icmden amma geriye donmek imkanım yok
[QUOTE=hexen;56785]38550 üstesine gelmedi shorts stop olmadı asaya gitti vob . normalde short edtmek lazımdı amma dısyarıya cıkım gelince yapmadım. ben flat yattım.[/QUOTE]
diyorum ya nefis tespits yapıyorsunuz.+.
[QUOTE=jelibon;56784]yani Sayın MBM in yorumları yüzünden haksızca tepki yediği yerdeyiz.
Tepki yapanlarında yorum yazmasını bekliyoruz. yoksa onların bir fikirleri yok mu?
sataşmaktan başka...
sevgiler.[/QUOTE]
İşte sabahtan beri anlatmak istediğim budur..
teşekkürler sevgili jelibon
Not : Başka sularda veri üstü yanlış yorumlarla yakalandı bir tanesi:) Hemde veri üstü milleti yanıltırken:)
[QUOTE=catedral;56788]İşte sabahtan beri anlatmak istediğim budur..
teşekkürler sevgili jelibon
Not : Başka sularda veri üstü yanlış yorumlarla yakalandı bir tanesi:) Hemde veri üstü milleti yanıltırken:)[/QUOTE]
Halili bugün burnu sürtmüş gördüm,
dediğin kim?
[QUOTE=hexen;56786]saol jelibon kardesim. iylik yap geri doner ben yazcaım sonuna kadar. cok basarılı bulyorum seni. genc olmak geldi icmden amma geriye donmek imkanım yok[/QUOTE]
daha yolun yarısı ya.
biz 36 larda oralarda hissediyoruz kendimizi.
oralara varabilecekmiyiz acaba Sevgili abicim.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;56789]Halili bugün burnu sürtmüş gördüm,
dediğin kim?[/QUOTE]
Gelip burda mbm ye atıp tutan vardı ya..Ortalığı karıştıran.
Halili boşver emir kulu. Kurum beklentisinin dışına çıkamaz.
[QUOTE=catedral;56792]Gelip burda mbm ye atıp tutan vardı ya..Ortalığı karıştıran.[/QUOTE]
enteresan, denecek bir şey yok. okudum şimdi.
sevgiler.
[QUOTE=catedral;56792]Gelip burda mbm ye atıp tutan vardı ya..Ortalığı karıştıran.
Halili boşver emir kulu. Kurum beklentisinin dışına çıkamaz.[/QUOTE]
kurummu kaldı ortada, darmadağan.
kafayı yiyecem ya %7-17 hareketler normal gelmeye başladı.
her geceye flat girilmeli. iki gündür yaptım bugün yapmadım.