yorumu siz yapın.
Printable View
yorumu siz yapın.
[quote=SEYYAH;120438]trader kardeş tebrikler.gerçekten sistemin güzel çalışıyor.geçmişini bilmiyoruz ama en azından burada paylaştığın tradeler doğruydu.inşallah böyle de devam eder.
sistemini tepe tepe kullanarak çil çil paracıklar kazanmanı dilerim.
bol kazançlar,[/quote]
teşekkürler. hepimiz kazanırız inşallah.
[quote=GOKHANFINDIK;120440]hey trader38580 bak şimdi sistemine talipler çıkacak hemen burayı terket.:..::..::..:Benden 1000 papel çalışır.::::::[/quote]
sistemin formülüze edilmiş hali yokki satayım. ancak birebir öğretmem lazım nasıl çalıştığını. oda imkansız. Allah'a şükür parayada ihtiyacım yok. ama 1 dakika 1000 papelmi dedin:rolleyes::rolleyes::rolleyes: yok az verdin. varmı artıran :..::..::..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120427]Kim dedi yazık ettiğini?Belki köpeğe bir su verdi çok susadığında?[/QUOTE]
lem gokan ozaman ben yaşadım :::
geçen yaz ağustosun ortasında haftasonu dağın başında biyere gittiydik ..öğle sıcağında ortalık cayır cayır yanarkene bakkala alışverişe gittimdi ....yolda yemek için magnum duble almışıdım ::: ülen dondurmayı tam ısssırdım ıssıracam .. garşıma köpengin biri çıktı ........öyle bi bakayoki bana ... mazlum mazlum ::: ... bakkaldanda 1 km uzaklaşmışım dağın başına çıkıyorum.. bidenede köpenge alcaydım emma bakkal uzak diyene bir ıssırık bile almadığım magnum dabılımı ve yanındaki sucuk salam ne varsa hepsini köpenge yedirdim.. 30dk köpengi izledim sankim 1 sene aç kalmışcasına yedi herbişeyi..... bakkala gitmeyede üşemdim ...... aşkamada aç kaldık :::
[quote=trader38580;120445]teşekkürler. hepimiz kazanırız inşallah.
sistemin formülüze edilmiş hali yokki satayım. ancak birebir öğretmem lazım nasıl çalıştığını. oda imkansız. Allah'a şükür parayada ihtiyacım yok. ama 1 dakika 1000 papelmi dedin:rolleyes::rolleyes::rolleyes: yok az verdin. varmı artıran :..::..::..:[/quote]
Üstad trader 385880
Bugün sisteminiz gerçekten iyi çalıştı , TEBRİKLERSiz bu işin sırrına ermişsiniz.Bizlerde bu sistemi keşfetmek isteriz.
Belli ki 38580 bile özel sayılar...
8675 kapanışa fitim
[QUOTE=delinda78;120447]Üstad trader 385880
Bugün sisteminiz gerçekten iyi çalıştı , TEBRİKLERSiz bu işin sırrına ermişsiniz.Bizlerde bu sistemi keşfetmek isteriz.
Belli ki 38580 bile özel sayılar...[/QUOTE]
Özelliği aşağıda
[QUOTE=trader38580;106267]38 kayseri 58 sivas. 0 ı hiç sorma:)[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;120446]lem gokan ozaman ben yaşadım :::
geçen yaz ağustosun ortasında haftasonu dağın başında biyere gittiydik ..öğle sıcağında ortalık cayır cayır yanarkene bakkala alışverişe gittimdi ....yolda yemek için magnum duble almışıdım ::: ülen dondurmayı tam ısssırdım ıssıracam .. garşıma köpengin biri çıktı ........öyle bi bakayoki bana ... mazlum mazlum ::: ... bakkaldanda 1 km uzaklaşmışım dağın başına çıkıyorum.. bidenede köpenge alcaydım emma bakkal uzak diyene bir ıssırık bile almadığım magnum dabılımı ve yanındaki sucuk salam ne varsa hepsini köpenge yedirdim.. 30dk köpengi izledim sankim 1 sene aç kalmışcasına yedi herbişeyi..... bakkala gitmeyede üşemdim ...... aşkamada aç kaldık :::[/QUOTE]
Abi akşam akşam gülmekten ağrı girdi karnıma :D +.+.+.
[QUOTE=traderx;120412]bu vobaş 17:15 te kapanış olayını niye yapıyor niye 15 dakika uzatıyorlar ya,
Gökhanın bunlara(vobaş) sövdüğü saydığı kadar var, bizim piyasa büyük ölçüde hakim olan fonlar dowu, verilerini falan ne olacağını biliyor özellikle o son 15 dakikalar tam şeytani işler dönüyor,
niyemi bu kadar kızdım, 1000 puandan fazla kar yaptım akşama kadar beynim sulandı, ondan sonra son ucube 15 dakkada yarısını geri verdik saçmalığa bak ya....
geceye long. 43750 den[/QUOTE]
Geçen gün de yazmıştım, gerçekten bu 15 dk nın hiç anlamı yok. Ya 17.00 de kapansın ya da en az 19.00 a kadar açık olsun bence...
[IMG]http://i42.tinypic.com/11j55jr.jpg[/IMG]
yazık yazık way way...3 üncü lig klasikTA cıları ne yemişler...bak bak bak..sen git terbiyesiz macd aşağı kes, sonrada endkes 10000 daha çıksın..momentum desen hepten tırt...zuhaha
becerebilene ya histem ya da sistem..(histem grafda yok)..
Klasik TA sizlere ömür
VOBIX bu aralar çokunutkansın yawww..şşş tokoba
RALLİ RALLİ F1
[IMG]http://img194.imageshack.us/img194/9586/photo27a.jpg[/IMG]
dow uyumsuz çok fena bu geceye yetişmez..ama pzt düşer..