Sevgili FXCİ, sizden özel bir ricam olabılır mı,
Şahsınıza has (komık, gulumseten, sac baş yolduran) jargonunuzu ilgiyle takip ediyorum ama hiç olmazsa her kelımede SADECE 1 HARF uzerinde oynama yapmanız mumkun mudur, takıbi daha kolay olur:)
Printable View
Sevgili FXCİ, sizden özel bir ricam olabılır mı,
Şahsınıza has (komık, gulumseten, sac baş yolduran) jargonunuzu ilgiyle takip ediyorum ama hiç olmazsa her kelımede SADECE 1 HARF uzerinde oynama yapmanız mumkun mudur, takıbi daha kolay olur:)
[QUOTE=tuareg;120456]Sevgili FXCİ, sizden özel bir ricam olabılır mı,
Şahsınıza has (komık, gulumseten, sac baş yolduran) jargonunuzu ilgiyle takip ediyorum ama hiç olmazsa her kelımede SADECE 1 HARF uzerinde oynama yapmanız mumkun mudur, takıbi daha kolay olur:)[/QUOTE]
tamam sayın tugarek :::
[B]Vob Kapanışta Dow Future: [COLOR=seagreen]8707[/COLOR] [/B]
[B]IMKB kapanışta Dow Future: [COLOR=red]8763[/COLOR][/B]
[quote=excali;120458][B]Vob Kapanışta Dow Future: [COLOR=seagreen]8707[/COLOR] [/B]
[B]IMKB kapanışta Dow Future: [COLOR=red]8763[/COLOR][/B][/quote]
annaşıldı senin yine boğalığın tutmuş...:) hiç heveslenme...neden mi?
1) imkb dow ile işine geldiği zaman birlikte hareket eder :) bakınız dow un %6 çıktığı günün ertesi bizim zırt kadar çıkmamamız, tersi örnekleri de var.
2) Yargıtay C. Başsavcısı geçen sefer bu kadar sert laiklikten bahsettiğinde AKP ye kapatma davası gelmişti bir süre sonra..Bugünde benzer açıklamları var.
3) ELde ne kaldı excalibur. ABD de bankalara hormon çakılacağı sürekli anlaşıldı..FED 3 vardiyaya dageçti..Ama detaylarını daha sonra tartışabileceğimiz bir gerçek varki, yılsonunda faizleri arttırmak zorunda kalacak..!!!
4) Türkiyede elde ne kaldı? Paketler teşvikler gelişen ülkeler az etkilenecek illüzyonu, kamu açıklarını azdıran paketler, IMF ye surat ekşitmeler, 2011 in feci geçebileceği bu nedenle seçimin erkene alınabileceği söylentileri
5) %100 prim yapmış bir ton hisse..
then?
else?:..::..::..: iyi haftasonları..excalibur
Bu borsa düşer diye diye düşürecem bu vob u arkadaşlar, iddiaya girmem, fakat kırk kere söylemeyede gerenk kalmayabilir:)
Bugün vob son dakikalarda olması gereken yere inivermiş, ekran takibetmiyorum iyiki, yoksa veri iyi geldi ayağına aldıklarında kısaları kaptırırmışım:) ekran seyretmemek lazım zaten, borsa dönüş yaptımı? bence yaptı, geçen Cumadan bu yana kısalarla bekliyorum, ondan evvelki haftada uzunda bekledim o kadar uzundan kazanamadım, şimdi kısada bekledim bu hafta ve sonuç almaya başladık görülüyor, bundan sonra haftaya bugün olduğu gibi her yukarı sıçramasında kısaları artırmak şart oldu diyorum:), bakalım erken konuşmuş olmıyım ama yanılmadığımı düşünüyorum ve artık piyasa aşağı trend içine girdi diyorum.
Stoploss um 44500 dür, yetişemezsem en geç 45000 den uzarım heralde, ekran takibetmeyince birbirine yakın iki direnci gözüme kestirdim, ama sanmıyorum artıkın hisselerde yorgunluk başlamış, nereye götürecekler ki fezaya mı çıkacak fiyatlar? saygılar...
Haftaya AKP ye bi kapatma davası daha patlatır bunlar:)
Sebep?
Tekrar dip yapacak olan borsa endekslerinin yukarı çıkışını kolaylaştırmak için dava açıp, sonucunda davalının beraati:) bu numara tuttu, tekrarını izlemekte sakınca yok bence:) saygılar...
[quote=fXci;120446]lem gokan ozaman ben yaşadım :::
geçen yaz ağustosun ortasında haftasonu dağın başında biyere gittiydik ..öğle sıcağında ortalık cayır cayır yanarkene bakkala alışverişe gittimdi ....yolda yemek için magnum duble almışıdım ::: ülen dondurmayı tam ısssırdım ıssıracam .. garşıma köpengin biri çıktı ........öyle bi bakayoki bana ... mazlum mazlum ::: ... bakkaldanda 1 km uzaklaşmışım dağın başına çıkıyorum.. bidenede köpenge alcaydım emma bakkal uzak diyene bir ıssırık bile almadığım magnum dabılımı ve yanındaki sucuk salam ne varsa hepsini köpenge yedirdim.. 30dk köpengi izledim sankim 1 sene aç kalmışcasına yedi herbişeyi..... bakkala gitmeyede üşemdim ...... aşkamada aç kaldık :::[/quote]
Çaktırma ben de belki günahlardan yırtarım diye söylüyom.üüüüüü:D:DBizim de vardır bir hikayemiz kedi köpeklerle.:..::..:
[QUOTE=excali;120458][B]Vob Kapanışta Dow Future: [COLOR=seagreen]8707[/COLOR] [/B]
[B]IMKB kapanışta Dow Future: [COLOR=red]8763[/COLOR][/B][/QUOTE]
Şimdiki duruma göre maksimum 43,600 civarı açılış var .
[QUOTE=bull market;120461]Haftaya AKP ye bi kapatma davası daha patlatır bunlar:)
Sebep?
Tekrar dip yapacak olan borsa endekslerinin yukarı çıkışını kolaylaştırmak için dava açıp, sonucunda davalının beraati:) bu numara tuttu, tekrarını izlemekte sakınca yok bence:) saygılar...[/QUOTE]
Aha bi kısacı gördüm sanki. Haftalıklarda yutan ayı var mı?
[quote=Astatin;120459]annaşıldı senin yine boğalığın tutmuş...:) hiç heveslenme...neden mi?
1) imkb dow ile işine geldiği zaman birlikte hareket eder :) bakınız dow un %6 çıktığı günün ertesi bizim zırt kadar çıkmamamız, tersi örnekleri de var.
2) Yargıtay C. Başsavcısı geçen sefer bu kadar sert laiklikten bahsettiğinde AKP ye kapatma davası gelmişti bir süre sonra..Bugünde benzer açıklamları var.
3) ELde ne kaldı excalibur. ABD de bankalara hormon çakılacağı sürekli anlaşıldı..FED 3 vardiyaya dageçti..Ama detaylarını daha sonra tartışabileceğimiz bir gerçek varki, yılsonunda faizleri arttırmak zorunda kalacak..!!!
4) Türkiyede elde ne kaldı? Paketler teşvikler gelişen ülkeler az etkilenecek illüzyonu, kamu açıklarını azdıran paketler, IMF ye surat ekşitmeler, 2011 in feci geçebileceği bu nedenle seçimin erkene alınabileceği söylentileri
5) %100 prim yapmış bir ton hisse..
then?
else?:..::..::..: iyi haftasonları..excalibur[/quote]
Aşağıda etiketlerde yazılan vob özdeyişini sana yanıt olarak yapıştırıyorum:
[B]"VOB YUVARLAKTIR"[/B]:D
İyi haftasonları...boks.
[quote=enorton;120451]Geçen gün de yazmıştım, gerçekten bu 15 dk nın hiç anlamı yok. Ya 17.00 de kapansın ya da en az 19.00 a kadar açık olsun bence...[/quote]
Bence de çok anlamı var.Dowun fiyatı çok değişebiliyor saat 5te.Geceye o anda short yada long girenler dowu görünce fikirlerini değiştirebiliyorlar.Bu nedenle daha da iyi fikir sahibi olabilirler.Düşünsenize saat 5 te çok kötü veri yada çok iyi veri geldi.Siz de son dakikada longladınız yada shortladınız ve terse kaldınız.Ama 5 15te değişen birşey yok.Ama 15 dakika da tam yeterli değil.Ama buna da şükür.Önceden dow açılıyor imkb kapanıyordu.Şimdi ise daha iyi oldu 40 dakika.Herşey olur zamanla.Bu sümüklüler önce adam gibi düzen koysunlar da öyle saat uzatsınlar.Bunların bir halt yapacağı yok.İmkan versinler bana ilk kovacağım kişi vob başkanı ve yardımcısı.Bu çalışanların kulağını çekmiyorlar.Çünkü onlar da piyasadan anlamıyorlar da ondan.Neymiş de yurtdışında yatırımcı çekmek için uğraşıyorlarmış.Harcırah memuru bunlar.Para girsin ceplerine.Yoksa yatırımcı arama bahane.
[quote=VOBiX;120463]Şimdiki duruma göre maksimum 43,600 civarı açılış var .[/quote]
düş düş..baya bi artıdan buralara geldi...ayrıca ayrışma dayanılmaz ayrışma kaçınılmaz..kan bile kırmızı değil karakan:..::..::..::..:
ama sistemim flat kapadı..bakalım bildiği varmıymış...inşallah yoktur çünkü ben kısayım:..::..: