-
[QUOTE=QUEEN;120551][URL=http://img268.imageshack.us/my.php?image=gunluk.png][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/8331/gunluk.png[/IMG][/URL]
Haftalık çok kritik yerde kapamış...buralar destek olamazsa bu hafta 40850ye gidebiliriz.. [COLOR="Red"]eğer takoz görünümü devam edecekse 45750 ye gidebiliriz[/COLOR]..42500 ler kırılmazsa takozun üst bandına atak mümkündür..çalışmalar amatördür..siz yinede sisteminize bakın..ben sadece meraktan bakıyorum..[/QUOTE]
nassı yani:confused:
-
[QUOTE=jerfin;120553]nassı yani:confused:[/QUOTE]
Jerfincim..ben flatos.. umarım aşağılara gideriz..ama dow yukarıları hedeflemiş hemen döneceğimizi düşünmüyorum yavaş yavaş..yukarılardan hep satışlar olacak..her an döndükmü derken adamoslar yukarı sürüyor.. zor yereler..:)
-
Bugün havuz sezonunu açtım..güzelce yüzdüm güneşlendim iyi geldi valla..
-
enorton senin kar egrisinde de vardır bir OBO..:)
-
[QUOTE=QUEEN;120554]Jerfincim..ben flatos.. umarım aşağılara gideriz..ama dow yukarıları hedeflemiş hemen döneceğimizi düşünmüyorum yavaş yavaş..yukarılardan hep satışlar olacak..her an döndükmü derken adamoslar yukarı sürüyor.. zor yereler..:)[/QUOTE]
bi yukarıyı daha kalbim kaldırmaz..:):p.boks.
-
[QUOTE=abka;120556]enorton senin kar egrisinde de vardır bir OBO..:)[/QUOTE]
benim kar eğrisi ikili dip yaptı..:::
-
[QUOTE=jerfin;120557]bi yukarıyı daha kalbim kaldırmaz..:):p.boks.[/QUOTE]
sen bence arada yarıyı realize edip yukardan tekrar bas..bu aralar imf işide var..umarım şelale olur...lelele
-
[QUOTE=QUEEN;120559]sen bence arada yarıyı realize edip yukardan tekrar bas..bu aralar imf işide var..umarım şelale olur...lelele[/QUOTE]
zaten bir kere 43.075 den kısaları kapatıp, 43.900 den yerine koydum..:::
tamam şelale yapmasın yavaş yavaş düşmesine de razıyım,:))) ama bir kez daha yukarıya sürecek olurlarsa eğerrrr.....dng.dng
isyan noktasına geldiğim zamanlarda kontrolümü kaybediyorum ve gökhan'dan beter işlemler yapıyorum gün içi...dng beni o noktaya getirmesinler oturayım şöyle sakin sakin pozda..:cool:
-
[QUOTE=jerfin;120560]zaten bir kere 43.075 den kısaları kapatıp, 43.900 den yerine koydum..:::
tamam şelale yapmasın yavaş yavaş düşmesine de razıyım,:))) ama bir kez daha yukarıya sürecek olurlarsa eğerrrr.....dng.dng
isyan noktasına geldiğim zamanlarda kontrolümü kaybediyorum ve gökhan'dan beter işlemler yapıyorum gün içi...dng beni o noktaya getirmesinler oturayım şöyle sakin sakin pozda..:cool:[/QUOTE]
benim çok oldu 1500 puan kardayken 100 puana zar zor kapadığım..buralarda marjlar yüksek oluyor adamoslar buralarda daha çok kazanıyor hemen indirirse olmazki..bide böyle bakmak lazım..
-
önümüzdeki haftaya ilişkin piyasa beklentim
vob: pzts olası tepkili açılışda 43725-875 seviyeleri kısa için fırsat olabilir. sabah fdji iye göre bu seviyelere ulaşmadan dönüşde olabilir.43100 ün aşağı kırılması ise düşüşü hızlandırır. uzuncular bu noktada SL yapmalılar.
bu hafta 41675 in görüleceğini düşünüyorum. asıl beklentim 39375 in görülmesi ama bu hafta görülürmü bilmiyorum.43950 nin yukarı kırılması durumunda kısacılar SL yapıp üst hedeflere(44600) yönelmelidir.taki burası yeniden aşağı kırılana kadar.
DJİ: dowda yükselişin son bulmak üzere olduğunu ve 8732 nin aşağı kırılmasıyla 8631,8513 ve 8452 nin sırayla görüleceğini düşünüyorum. bu haftaki esas hedefim ise 8334 dür.
DOLAR: bu hafta dolarda sert yukarı hareket bekliyorum. 1547 nin kırılmasıyla önce 1567 sonra 1599 görülebilir. aşağı ihtimali cok düşük gördüğümden orda fiyat yazmıycam.
ONS: gecen hafta bahsettiğim 989 seviyesi görüldükten sonra sert bir düzeltme yaşandı. bu hafta 955 in üzerinde kalabilirse 966 yı pzts yeniden deneyebilir. orasınıda gecerse 1000 dolarun üstüne cıkar. 955 aşağı kırılırsa 932-34 hedeflenir. ama ben 955 civarından dönüp 1003 ü hedefleyeceğini düşünüyorum.
herkese hayırlı ve bol kazançlı bir hafta dilerim. para her zaman sağlığı satın alamaz.
-
sbs nasıl geçti jerfin..bizimki bi çıktı sınavdan 2 boş anne çok basitti sorular dedi..mutlu mutlu eve geldik..sonuçlara baktık tvden.. fen full..ingilzce..full..matemetik bi boş bi yanlış derken ..türkçeden çuvallamış 5 yanlış bir boş..türkçe kolay diye çalışmamıştı pek..yinede fena sayımaz ama öyle en iyi okullar olmaz..
-
[quote=jerfin;120547]Sn. HeLLiM,
Forumdan çıkış yapmak istediğimde aşağıda alıntıladığım uyarı çıkıyor
[COLOR=red]Sistemden çıkışınız esnasında bir Hata oluştu. Sistemden çıkış yapmak için Lütfen buraya tıklayın.[/COLOR]
Tıkladığım halde yine offline olamıyorum.. Offline olamamak sorun değil de forum sayfasını kapatıp bir süre sonra tekrar girmek istediğimde şifre v.s. sormadan direk giriş yapıyor..
Arkadaşlar gökhan ve benden başka bu sorunu yaşayan yok mu ?[/quote]
Var çünkü ben bir arkadaşa sordum da ondan biliyorum.