-
[QUOTE=trader38580;120562]önümüzdeki haftaya ilişkin piyasa beklentim
vob: pzts olası tepkili açılışda 43725-875 seviyeleri kısa için fırsat olabilir. sabah fdji iye göre bu seviyelere ulaşmadan dönüşde olabilir.43100 ün aşağı kırılması ise düşüşü hızlandırır. uzuncular bu noktada SL yapmalılar.
bu hafta 41675 in görüleceğini düşünüyorum. asıl beklentim 39375 in görülmesi ama bu hafta görülürmü bilmiyorum.43950 nin yukarı kırılması durumunda kısacılar SL yapıp üst hedeflere(44600) yönelmelidir.taki burası yeniden aşağı kırılana kadar.
DJİ: dowda yükselişin son bulmak üzere olduğunu ve 8732 nin aşağı kırılmasıyla 8631,8513 ve 8452 nin sırayla görüleceğini düşünüyorum. bu haftaki esas hedefim ise 8334 dür.
DOLAR: bu hafta dolarda sert yukarı hareket bekliyorum. 1547 nin kırılmasıyla önce 1567 sonra 1599 görülebilir. aşağı ihtimali cok düşük gördüğümden orda fiyat yazmıycam.
ONS: gecen hafta bahsettiğim 989 seviyesi görüldükten sonra sert bir düzeltme yaşandı. bu hafta 955 in üzerinde kalabilirse 966 yı pzts yeniden deneyebilir. orasınıda gecerse 1000 dolarun üstüne cıkar. 955 aşağı kırılırsa 932-34 hedeflenir. ama ben 955 civarından dönüp 1003 ü hedefleyeceğini düşünüyorum.
herkese hayırlı ve bol kazançlı bir hafta dilerim. para her zaman sağlığı satın alamaz.[/QUOTE]
bu beklenti rakamlarınızı neye göre belirliyorsunuz sayın trader.. grafik atarsanız bizde görmüş oluruz..
-
[quote=QUEEN;120563]sbs nasıl geçti jerfin..bizimki bi çıktı sınavdan 2 boş anne çok basitti sorular dedi..mutlu mutlu eve geldik..sonuçlara baktık tvden.. fen full..ingilzce..full..matemetik bi boş bi yanlış derken ..türkçeden çuvallamış 5 yanlış bir boş..türkçe kolay diye çalışmamıştı pek..yinede fena sayımaz ama öyle en iyi okullar olmaz..[/quote]
Öyle çocuğa ben bütün portföyümü bağışlar.Havaide tatile götürürdüm.üüüüüüBenim velet olsa babasına çeker bir halt yapamaz.:::::::..::..:
-
[quote=QUEEN;120567]bu beklenti rakamlarınızı neye göre belirliyorsunuz sayın trader.. grafik atarsanız bizde görmüş oluruz..[/quote]
grafik atmak biraz uzun sürüyor. rakamları neye göre belirlediğime gelince; biraz ew, biraz trend, biraz h.o.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120568]Öyle çocuğa ben bütün portföyümü bağışlar.Havaide tatile götürürdüm.üüüüüüBenim velet olsa babasına çeker bir halt yapamaz.:::::::..::..:[/QUOTE]
Elektro gitar istiyodu.. aldık şöyle alevli falan..kafamız şişyo.dng..sen bence başarılısın çocuğunda olur..mutlu olsun en önemlisi.. Allah babasına bol para versin daha güzel ve kolay oluyor herşey....heyk
-
[QUOTE=Leblebi;120545]nedir bu sistem olayı bedava sistem varmı varsa ne yapmam lazım ücretli ise almayayım.[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-p120526.html#post120526[/url] bu konuya zaman zaman yayınlanan sistemleri koyuyoruz. BEDAVA!
-
[QUOTE=jerfin;120547]Sn. HeLLiM,
Forumdan çıkış yapmak istediğimde aşağıda alıntıladığım uyarı çıkıyor
[COLOR="Red"]Sistemden çıkışınız esnasında bir Hata oluştu. Sistemden çıkış yapmak için Lütfen buraya tıklayın.[/COLOR]
Tıkladığım halde yine offline olamıyorum.. Offline olamamak sorun değil de forum sayfasını kapatıp bir süre sonra tekrar girmek istediğimde şifre v.s. sormadan direk giriş yapıyor..
Arkadaşlar gökhan ve benden başka bu sorunu yaşayan yok mu ?[/QUOTE]
Çerezleri temizleyin bi şey olmaz. PC kendinizinse [url]www.CCleaner.com[/url] progrmaı var. Ücretsiz Türkçe. Hem çerezleri hem de gereksiz dosyaları siliyor.
-
selam vob severler pazar tatili deniz sezonunu açmış bulunmaktayım.:)))
bu haftaya gelince tam kapandığımız yer destekti.
yukarda 43500 ve özellikle 44025 haftalık zor drenç.Belki açılışıta fdow göre 43500 kadar aragazı verebilirler ama 44025 biraz zor gibi.:D
Aşağıda 42950-42000-41900-41720 son destekler var 41720 kırılırsa 39000
önü açılır.
Benim şahsi görüşüm aşağıdır.:dü:Çünkü geçen hafta 43500 altında 1 gün kapattık buda daha aşağısı var demektir.
-
sevindim senin adına queen, umarım her yıl böyle sonuçlar getirirler...
bizde baktık, fena değil sonuçlar.. türkçe 1 yanlış, matematik full sayılır 1 boş sadece.. fen 1 yanlış, 1 boş.. yanlız sosyalden çuvallamış, tam 4 yanlış..
sorma bugün sinirden MEB'e saydım saydırdım maille..:) çocuk dün gece hiç uyuyamadı heyecandan, tabi bende uyuyamadım.. 3-4 saatlik uyku ile girdi sınava.. bir de bu stresi her sene yaşayacaklar..:( olmaz olsun böyle sistem.. bu sistemi onaylayanları da uygulayanları da şiddetle kınıyorum...
-
[quote=abka;120577]derslerin babası matemetikdir.özellikle geometri...matematikte bir numara olana tüm dersler vız gelir..üniversite yıllarımda ,üniversiye hazırlanan gençlere yardımcı olurdum.ders verirdim..o zaman öss ve öys vardı...nele gördüm neler.
-dilek diye bir kız vardı..matematiği ezberliyordu...kaç defa anlattım .bu iş böyle olmaz.muhakeme ,yorum işidir diye..fen-matemetik puanından döküldü..ama ertesi sene hukuk için çalıştı(o zaman sosyal puandı). 72 sosyalin hepsiniyaptı..türkçede fulla yakıdı..matemetikden 52 den sadece 5 doğru çıkardı..ankara hukuga girdi..
neler gördüm neler..ama şunu kesinlikle söylerim,sınavlarda matemetiği en iyi olan heryeri kazanır...türkce ,sosyali yapamıyorsa ezber yapmadığından,yani çalışmadığındandır...ama matemetik yetenektir..çalışma ile ançak belli bir yere kadar gelinir..gerisi genetiktir...çok garrrrip örnekler var elimde..
sözün özü..çocugu matemetiğe yönlendirmek lazım...küçükken motor açılsın..[/quote]
Evet katılıyorum 2 çocuğumuda matematiğe yönlendirdim 2 side tek girişte üniversiteye girdi kız 4 senelik iktisatı bitirdi oğlanda gıda müh 1 bitirdi busene matematik çok önemli.
-
[QUOTE=Larossıan;120578]Evet katılıyorum 2 çocuğumuda matematiğe yönlendirdim 2 side tek girişte üniversiteye girdi kız 4 senelik iktisatı bitirdi oğlanda gıda müh 1 bitirdi busene matematik çok önemli.[/QUOTE]
Erkek çocukları sevmiyor çalışmayı ama zekadan götürüyor..kızım daha çalışkan düzenli bakalım haftaya o ne yapacak ama abisine yakın sonuçlar bekliyorum..ne kadar üzüldü türkçeden yanlışlara çok ağladı bağırdı zor sakinleştirdim zehir oldu çocuğun günü..aman çok zor bu işler..geçen sene mat fen diye ayırmışlardı..bu netlerle en iyi yerlere giredi ..şimdi toplam puana bakıyorlar..hayırlısı olsun ne diyelim..
-
2010 öss çok daha iyi.oturum halinde olacakmış..çok soru demek daha objektif demektir..bizim zamanımızda neydi öyle ya..210 dakikada tüm hayatının kararı veriliyordu..
-
[QUOTE=abka;120577][COLOR="Red"]derslerin babası matemetikdir[/COLOR].özellikle geometri...matematikte bir numara olana tüm dersler vız gelir..üniversite yıllarımda ,üniversiye hazırlanan gençlere yardımcı olurdum.ders verirdim..o zaman öss ve öys vardı...nele gördüm neler.
-dilek diye bir kız vardı..matematiği ezberliyordu...kaç defa anlattım .bu iş böyle olmaz.muhakeme ,yorum işidir diye..fen-matemetik puanından döküldü..ama ertesi sene hukuk için çalıştı(o zaman sosyal puandı). 72 sosyalin hepsiniyaptı..türkçede fulla yakıdı..matemetikden 52 den sadece 5 doğru çıkardı..ankara hukuga girdi..
neler gördüm neler..ama şunu kesinlikle söylerim,sınavlarda matemetiği en iyi olan heryeri kazanır...türkce ,sosyali yapamıyorsa ezber yapmadığından,yani çalışmadığındandır...ama matemetik yetenektir..çalışma ile ançak belli bir yere kadar gelinir..gerisi genetiktir...çok garrrrip örnekler var elimde..
sözün özü..çocugu matemetiğe yönlendirmek lazım...küçükken motor açılsın..[/QUOTE]
tek matematikle iş bitmiyor ama abka.. benim oğlumun matematiği süper.. neredeyse çözemeyeceği soru yok gibi.. 4-5 yaşlarındayken daha okula başlamamışken kafasından toplama, çıkarma, problem çözerdi.. 2-3 haneli rakamları kafasından toplar çıkarırdı o yaşlarda..
çoğu çocuk yatağa girince masal anlattırır, bizimki hadi anne bana soru sor derdi,,:) başlardık 3 inekle 2 kuzu gezmeye gitmişler 2 si kaybolmuş, yada 5 horozla 8 tavşan ve 10 ineğin ayaklarının toplamı v.s.:..: bayılırdı uyurken böyle matematik soruları sormama. beyni yorulana kadar uyumak istemezdi.. artık soru bulamaz ve sıkılsın diye soruları her seferinde zorlaştırırdım..:)))
türkçe yine fena değil de sosyalden nefret ediyor ve puanını etkiliyor işte:(