vay bee...cocuk sahibiysen halin duman yani... çocuksan halin duman kere duman...
Printable View
vay bee...cocuk sahibiysen halin duman yani... çocuksan halin duman kere duman...
[QUOTE=AMON RA;120599]Sen sen yada queen yada abka yada ben neyse hepimiz işte! Bizler çocuk yetiştirdiğimizi düşünüyoruz amma meb'in gözünde onların yarış atından farkları yok böyle böyle antidepresena muhtaç nesiller yetiştiriyor.Çok sn sevgili ulu BÜYÜKLERİMİZ![/QUOTE]
Abi olay MEB değil, olay para. Bu piyasada dönen paranın haddi hesabı yok. Dershane, kurs, dergi, kitap, cd vs... Bu adamlar istiyor ki sınavlar artsın daha çok şube açalım daha çok para kazanalım. Ve bu adamlar istedikleri gibi siyasetçilere baskı yapabiliyor. Fettullah Gülen hareketi bundan 10 yıl önce şuandaki büyüklüğünün onda biri kadardı. Dershaneleri ve dershenelerde yetiştirdiği öğrencileri sayesinde bugün perde arkasından Türkiyeyi yönetir hale geldi. Bu saatten sonra hiçbir hükümet sınavları azaltamaz. Giderek daha da artar bence...
[QUOTE=QUEEN;120563]sbs nasıl geçti jerfin..bizimki bi çıktı sınavdan 2 boş anne çok basitti sorular dedi..mutlu mutlu eve geldik..sonuçlara baktık tvden.. fen full..ingilzce..full..matemetik bi boş bi yanlış derken ..türkçeden çuvallamış 5 yanlış bir boş..türkçe kolay diye çalışmamıştı pek..yinede fena sayımaz ama öyle en iyi okullar olmaz..[/QUOTE]
Türkçe yi hafife alırsanız öyle olur :D Eğtim fakültesi mezunu Türkçe Öğretmeninden SBS ye hazırlık Türkçe dersi verilir, ATAŞEHİRde .:D
[QUOTE=QUEEN;120555]Bugün havuz sezonunu açtım..güzelce yüzdüm güneşlendim iyi geldi valla..[/QUOTE]
Ataşehirde mi?
[QUOTE=Astatin;120602]vay bee...cocuk sahibiysen halin duman yani... çocuksan halin duman kere duman...[/QUOTE]
avatar süpermiş..:::terste kalmış gibi:..:kedi mi oo
[QUOTE=enorton;120605]Ataşehirde mi?[/QUOTE]
evt sitenin spor klubünde
[QUOTE=enorton;120604]Türkçe yi hafife alırsanız öyle olur :D Eğtim fakültesi mezunu Türkçe Öğretmeninden SBS ye hazırlık Türkçe dersi verilir, ATAŞEHİRde .:D[/QUOTE]
evt ya bi tek dinden kalmıştım bi sefer zar zor kurtardım hocada hafife alıyolar diye dökmüştü herkesi..saati 100yetale özel dersler..ben dersaneyede göndermedim özel dersde aldırmadım..kendim yardım ettim..özel okula gidiyolar zaten ya..daha ne verelim..yetti gayrii:D
[QUOTE=enorton;120603]Abi olay MEB değil, olay para. Bu piyasada dönen paranın haddi hesabı yok. Dershane, kurs, dergi, kitap, cd vs... Bu adamlar istiyor ki sınavlar artsın daha çok şube açalım daha çok para kazanalım. Ve bu adamlar istedikleri gibi siyasetçilere baskı yapabiliyor. Fettullah Gülen hareketi bundan 10 yıl önce şuandaki büyüklüğünün onda biri kadardı. Dershaneleri ve dershenelerde yetiştirdiği öğrencileri sayesinde bugün perde arkasından Türkiyeyi yönetir hale geldi. Bu saatten sonra hiçbir hükümet sınavları azaltamaz. Giderek daha da artar bence...[/QUOTE]
Bak burda haklısın sanal bir sektör doğuyor o zaman kapatalım mebi tek işi sınav yapmak olsun nasıl olsa okullarda bi .ok öğretmiyolar.Bu arada Putin'e hasta oldum.Takdir ettim rest çekmiş iş adamlarına vereceksiniz ulan işçinin maaşlarını diye bizede lazım akbank geçen sene krizin başında 1720 personel çıkarmıştı. Bu senede sabancı ailesi boğazda 50-60 milyon dolara yalı satın aldı bi Allahın kuluda (yiğit bulut hariç) ulan yazık değilmi demedi diyemedi
Atv de filmde adam selçuklunun yılanı çiğ çiğ yiyor..
[QUOTE=QUEEN;120611]Atv de filmde adam selçuklunun yılanı çiğ çiğ yiyor..[/QUOTE]
Afiyet olsun onlara
[B]İyi Geceler,[/B]
[B][U]8 Haziran Pazartesi [COLOR=blue]"Krizin Teğet Geçmediği Ülkelerin"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]EUR Sentix Yatırımcı Güven Endeksi (Haz) 11:30 -31 -34,3 Yüksek [/U]
[U]GER Fabrika Siparişleri (a/a) (Nis) 13:00 %0,0 %3,3 Yüksek [/U]
GER Fabrika Siparişleri (y/y) (Nis) 13:00 -%33,0 -%26,7 Orta
[B]USD Fed-Tarullo'nın Finansal Düzenlemeler Hakkındaki Konuşması (Washington) 19:30 Yüksek [/B]
[U][B][COLOR=blue]"Krizin sürterek Teğet geçtiği Ülkelerin"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/B][/U]
TÜİK Nisan ayı sanayi üretimi verilerini açıklayacak (10:00)
Hazine Mayıs ayı nakit dengesini ve FDF'yi açıklayacak.
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[QUOTE=Astatin;120602][/QUOTE]
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/8546/kedi2.png[/IMG] O hıyarın avatarı
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/1784/koppp.jpg[/IMG] buda astinin avatarı
Yaaa asticim, bi zamanlar buna benzer bir kedi avatarlı hıyarın biri vardı, bana 2007 yılından bi tepsi baklava borcu var kendisinin:..::..::..:, çok büyük lokmalar yutarmıydı bilmem görmedim kendisini ama büyük büyük konuşurdu yazardı, saçmalıklarından gına geldiydi millete, senin avatarı görünce direk aklıma geldi vallahi:) şimdi nerede bilemiyorum sesi soluğu çıkmaz oldu, bi an dedim senin avatarı görünce:confused: ama yok yok, bizim asti başka dedim:..::..::..: öyle diyimi asti? kimseye baklava borcun yok deyilmi? :p yok dede rahatlıyım, valla avatarı görünce tüylerim dikildi resmen, at o avatarı uğursuz bilmiş kedi o:).... saygılar....