[QUOTE=Astatin;120700]ya böyle sessiz sessiz süzüle süzüle, kaynamış kurbağa hesabı haşırtadacakalr galiba..haşşırt dedim de aklıma geldi...BAY GACIRT nerelerde yaww[/QUOTE]
şşştt abi muhtemelen offline izliyor kendi yazdıydı :::
Printable View
[QUOTE=Astatin;120700]ya böyle sessiz sessiz süzüle süzüle, kaynamış kurbağa hesabı haşırtadacakalr galiba..haşşırt dedim de aklıma geldi...BAY GACIRT nerelerde yaww[/QUOTE]
şşştt abi muhtemelen offline izliyor kendi yazdıydı :::
[quote=VOBiX;120707]VOB Saatlikelrde pozitif uyumsuzluk var gibi. Değişik göstergeleri olanlar da bakarsa iyi olur.[/quote]
son yükselişte bırak saatliği günlükteki negatif uyumsuzluklara attıkları feykin yarısını, düşüşteki pozitif uyumsuzluklara atsalar 41000 de solıklanırız ama..bilemiyon işte..uyumsuzluk bunun adı..tutarsa çalıştı, tutmaza çalışmadı diyoruz..reco nun yazı tura hesabı yani
bu arada uzlaşma karlrının 1/3 ü ile sabah ağustosda kısa açmıştım.. :) EFG ye selam çift vade ayuluğa devam
[QUOTE=Astatin;120709]son yükselişte bırak saatliği günlükteki negatif uyumsuzluklara attıkları feykin yarısını, düşüşteki pozitif uyumsuzluklara atsalar 41000 de solıklanırız ama..bilemiyon işte..uyumsuzluk bunun adı..tutarsa çalıştı, tutmaza çalışmadı diyoruz..reco nun yazı tura hesabı yani[/QUOTE]
He işte tutarsa birileri çıkıp çizittirip uyumsuzluk varmış tühh demesin diye şeyettridim. Yoksa yükselişte nice negatif uyumsuzluklar ne portföyler batırdı.
[quote=VOBiX;120711]He işte tutarsa birileri çıkıp çizittirip uyumsuzluk varmış tühh demesin diye şeyettridim. Yoksa yükselişte nice negatif uyumsuzluklar ne portföyler batırdı.[/quote]
ooo öldürür bu VOB...diyorum ben..ama 5000 pointika olursa kar kapatırım.. :)sisteme falan da bakmam yani
Financial Times'ın haberine göre, ABD'nin toksik varlık planı
takvimin gerisinde kalırken potansiyel yatırımcı, regülatörler ve
bankaların azalan talepleri nedeniyle hiç bir zaman tam olarak
uygulanmayacağı endişeleri bulunduğu belirtildi.
Haberde, ülkedeki regülatörlerin planının gerekli olup omadığı
konusunda tartış-tıkları, yatırımcıların ise ödeme konusunda
Kongrenin kısıtlamalar getirmesinden endişe ettikleri ifade edildi.
08.06.2009 11:41:14 ABD'DE ÖDEMESİ GECİKEN KREDİ KARTI ORANLARI % 11'E ÇIKTI- TRANSUNİON
Kredi raporlama şirketi TransUnion'ın verilerine göre, ABD'de
yılın ilk üç ayı itibarıyla ödemesi geciken kredi kartı oranları
% 11 düzeyinde gerçekleşti. Şirketin hesaplaması 90 günlük gecikme
temeline dayanıyor.
Kuruluş, dönem içinde ayrıca ortalama banka kartı borçlarının
geçen yıl 5.548 milyar Dolar olan düzeyinden 5.776 milyar Dolar'a
çıktığını bildirdi.
Geçen hafta sonu da kısa girmiştim ve cuma gecesi dow uçmuştu. Ben de kısa kalmanın ezikliğiyle forumları dolaşıyordum. Yorumlarda İmkb 100 40.000 vob 50.000 lerde geziyordu. Hani noldu?? :)
Fx ci kardeşim derinlik verebilirmisin teşekkürler.
08.06.2009 11:52:41 *avro bölgesi'nde haziranda sentix yatırımcı güven endeksi -27.0 (beklenti -31.0, önceki -34.3)
amma durdu beee ,,, düşmeyecekse biri söylesin,,, işimiz gücümüz var,, bekleme yapmayalım :confused:
para çıkışı azaldı gibi, ama hala bir toparlanma yok...
Yorumlayabilecek var mı durumu,
hacimde bayıldı yine