Eczacı ılac Gıbı Kagıdın Olsun Yeter
Tavana Gıdıyor
Krız Mrız Hıkaye
Printable View
Eczacı ılac Gıbı Kagıdın Olsun Yeter
Tavana Gıdıyor
Krız Mrız Hıkaye
[QUOTE=enorton;56824] Citi dışında elinde türev ürünler olan da yok. [/QUOTE]
Buna o kadar güvenmeyin. Tezgahüstü piyasada dönen kaldıraçlı çok opsiyon var. Deutschenin opsiyonalrı da bazı aracı kurumalr aracılığı ile piyasada fink atıyor. Citi Lehmanın batan opsiyonalrından sonra ben aracıyım karışmam diyip çekildi işin içinden.
[QUOTE=follow;56882]Eczacı ılac Gıbı Kagıdın Olsun Yeter
Tavana Gıdıyor
Krız Mrız Hıkaye[/QUOTE]
ilaç dedinizde takasta yüklü toplamalar mevcut,ee bu kadar krizde hasta olmayan yoktur herhalde :D
[QUOTE=ALTAN1;56884]ilaç dedinizde takasta yüklü toplamalar mevcut,ee bu kadar krizde hasta olmayan yoktur herhalde :D[/QUOTE]
Ayrıca Esnekliği çoook düşük olan bir sektör. İnsan sinemasını vs erteleyebilir ama hastaysa alacağı ilacı ertleyemez.
Aynen katılıyorum sn.vobix kriz tanımayan sektör...
[QUOTE=VOBiX;56883]Buna o kadar güvenmeyin. Tezgahüstü piyasada dönen kaldıraçlı çok opsiyon var. Deutschenin opsiyonalrı da bazı aracı kurumalr aracılığı ile piyasada fink atıyor. Citi Lehmanın batan opsiyonalrından sonra ben aracıyım karışmam diyip çekildi işin içinden.[/QUOTE]
Haklısınız sn vobix, o zaman şöyle diyelim yurtdışındaki bankalar kadar ellerinde türev ürün yok. bizim banka olarak bunlarla işimiz olmaz. Biraz daha akıllı pazarlama yapsak şu krizi fırsata çevirebiliriz...
[QUOTE=follow;56882]Eczacı ılac Gıbı Kagıdın Olsun Yeter
Tavana Gıdıyor
Krız Mrız Hıkaye[/QUOTE]
Döviz borcu olmayan ender gruplardan
[QUOTE=catedral;56899]Döviz borcu olmayan ender gruplardan[/QUOTE]
fk oranida cazip kar guzel keske her kagit boyle guzel olsa.
38400 kısalar kapandı..35000den uzun
Allah döviz borcu olana sabır versin, 4 yıldır döviz bırakın yükselmeyi düşünce insanlar sürekli döviz kredisi kullanmak istediler. Döviz kredisi kullanmak isteyen arkadaşlarıma şunu tavsiye etmişimdir; geliriniz hangi döviz cinsinden ise o döviz cinsinden borçlanın...
Sn catedral akşamki yorumlarınız için çok teşekkürler...
seyhaten dondum 33375 pasif longs gelmemis. 200 pointsle kacmıs ben flat halen
systems 5dakk short 15dakk short gun short signalde ben 15 dakk long signale gecsin long olcayım yoksa flat halen
1500 puan yani %4 civarinda eksi makas olustu
yorumsuz...
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz
[color=red]Piyasa :[/color][/b] Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
[QUOTE=follow;56911]1500 puan yani %4 civarinda eksi makas olustu
yorumsuz...[/QUOTE]
VOBun spotu sürükleyici etkisi vardır.
Buğün tahtayı tavana götürmek isterler gibi bir halleri var...
sankonun foreksi çalışmıyor..aynı sorun başka arkadaşlarda da var mı?
[QUOTE=abka;56916]sankonun foreksi çalışmıyor..aynı sorun başka arkadaşlarda da var mı?[/QUOTE]
Vob client'de de 3 gündür günlük aracı kurum dağılımı bilgileri görünmüyor nedenini bile var mı acaba?
USD TÜFE (a/a) (Eyl) 15:30 %0,1 -%0,1 Yüksek
USD TÜFE (y/y) (Eyl) 15:30 %5,1 %5,4 Yüksek
USD TÜFE (Çekirdek) (a/a) (Eyl) 15:30 %0,2 %0,2 Yüksek
USD TÜFE (Çekirdek) (y/y) (Eyl) 15:30 %2,5 %2,5 Yüksek
USD TÜFE (Eyl) 15:30 219,086 Düşük
USD TÜFE Çekirdek Endeks (Eyl) 15:30 216,65 Düşük
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (11 Eki) 15:30 478K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (4 Eki) 15:30 3659K Orta
Bilanço belasından sora bu veriler var...
Tüfe muhtemelen beklendiği gibi yada daha iyi gelecektir..
[B]KÖtü gelirse zaten kötü olacakta.. İyi gelirse kafalar karışıcak..İyi gelmesi durgunluk olduğunu teyit edecek. İlk anda iyi yorumlanıp yukarı yapabilir. Bence satış fırsatı olacaktır. [/B]
İşssizlik sigorta başvurularınında iyi gelmesi mümkün diil gibi görünüyor.
Bugünkü veriler karışık yani:)
[QUOTE=teo;56915]Buğün tahtayı tavana götürmek isterler gibi bir halleri var...[/QUOTE]
tavan derken VOb için 42,475 mi?
[QUOTE=teo;56915]Buğün tahtayı tavana götürmek isterler gibi bir halleri var...[/QUOTE]
dostum teo yanlismi yazdin acaba?
taban olmasin?
Teo üstad kuyruğun tam ucundan pozisyon alınmıştır :)))
Boğa olmaya çalışan kuzular dikkat etsin. Spota satış ordinosu gelmiş olabilir. Bu düşüş şık bir düşüş değildi.. Daha aşağıları işaret eder gibi bir hali var:)
[QUOTE=follow;56921]dostum teo yanlismi yazdin acaba?
taban olmasin?[/QUOTE]
evet evet taban, bazı dostlarımız 30 kontrata kar edıyorum dıye sevınırken, su an bir iş adamı olarak içim kan ağlıyor, bırakın kredi almayı vadeli demir bile alamadım bugun piyasadan, peşin satıyorlar...
herkesin foreks 2000 ini çalışıyor mu?
[QUOTE=abka;56925]herkesin foreks 2000 ini çalışıyor mu?[/QUOTE]
Benimki çalışıyor ama sankodan değil. Paralı.
Sn. abka foreks bende çalışıyor ...
[QUOTE=catedral;56923]Boğa olmaya çalışan kuzular dikkat etsin. Spota satış ordinosu gelmiş olabilir. Bu düşüş şık bir düşüş değildi.. Daha aşağıları işaret eder gibi bir hali var:)[/QUOTE]
Güzel bir tespitti.
[QUOTE=teo;56924]evet evet taban, bazı dostlarımız 30 kontrata kar edıyorum dıye sevınırken, su an bir iş adamı olarak içim kan ağlıyor, bırakın kredi almayı vadeli demir bile alamadım bugun piyasadan, peşin satıyorlar...[/QUOTE]
Sölüyos sana kaç aydır. Demirlerini alıp stok edeydin ya:) Bak bunlarda iyi günler..
[QUOTE=teo;56924]evet evet taban, bazı dostlarımız 30 kontrata kar edıyorum dıye sevınırken, su an bir iş adamı olarak içim kan ağlıyor, bırakın kredi almayı vadeli demir bile alamadım bugun piyasadan, peşin satıyorlar...[/QUOTE]
sanayiye ne gerek var sn teo
uretime ne gerek var sn teo
hatta istihdama,gelismeye,oncu ulke olmaya ne gerek var
bu soyledikleriniz bazilari icin bos seyler
bizimkiler yine satarlar bir yerleri borcun faizine oderler,gecer giderler
yanliz sata sata bir haltta kalmadi
bundan sonra neyi satacaklar bakalim
[QUOTE=catedral;56931]Sölüyos sana kaç aydır. Demirlerini alıp stok edeydin ya:) Bak bunlarda iyi günler..[/QUOTE] Demirler pahalıydı ama aylar önce.
[QUOTE=catedral;56931]Sölüyos sana kaç aydır. Demirlerini alıp stok edeydin ya:) Bak bunlarda iyi günler..[/QUOTE]
eşinin affına sığınarak, o kadar yemeğini yedim evinde ama, yine de sen esaslı bir küfür hakediyorsun...
Söyleye söyleye düşürdünüz, Kına lazım mıydı.. :) Gerçi onu vadeli verirlermi bilemiyorum ...
[IMG]http://www.resim.ekibi.org/finans/genel/birtradeoykusu.gif[/IMG]
Sizce hangi noktadayız?
(Sayın vobix affınıza sığınarak sizin siteden aldım resmi)
[QUOTE=teo;56936]eşinin affına sığınarak, o kadar yemeğini yedim evinde ama, yine de sen esaslı bir küfür hakediyorsun...
Söyleye söyleye düşürdünüz, Kına lazım mıydı.. :) Gerçi onu vadeli verirlermi bilemiyorum ...[/QUOTE]
Et be canın sağolsun.. Arıyom.kom
Taksit taksit veriyolar.
Hamdossssun bise bişeycik olmassss !
[QUOTE=teo;56936]eşinin affına sığınarak, o kadar yemeğini yedim evinde ama, yine de sen esaslı bir küfür hakediyorsun...
Söyleye söyleye düşürdünüz, Kına lazım mıydı.. :) Gerçi onu vadeli verirlermi bilemiyorum ...[/QUOTE]
Heeee bana ne kızıyon. Sen git başbakanına söle.. Bana mı inanacaktın
Başbakanım bişi olmas dedin dedin saaa inandık. Hele ötede evgarısı bilem deodiki kriz çıkcak... Ona mı inancaadım? Bakh şincik demir demir alamıyok...
.uyk .uyk .uyk
33.450 den long actim
sebepmi :) sormayin :)
Rusyayı yine açmışlar yine yamulmuş.
[QUOTE=follow;56949]33.450 den long actim
sebepmi :) sormayin :)[/QUOTE]
bende 33500den açtım sebep yok aynen
35000longları 34750den stopladım yazamamışım cunku ekran basında uyuya kaldım..