-
[quote=enorton;120715]Geçen hafta sonu da kısa girmiştim ve cuma gecesi dow uçmuştu. Ben de kısa kalmanın ezikliğiyle forumları dolaşıyordum. Yorumlarda İmkb 100 40.000 vob 50.000 lerde geziyordu. Hani noldu?? :)[/quote]
Millet vob 35000 kende kısa giriyordu.O zaman da 45000 ler konuşuluyordu.Ama 45000 oldu vob.O nasıl olacak acaba?O zaman vaybe bildiler 45000ciler diyen olmadı.Para yapsın garip halkım da 50000 ciler 28000 ler 45000 ciler hiç bitmez bu ülkede.
-
ttnet in uçan internet hizmetini kullanan varmı arkadaşlar ?
performansı nasıl ?
-
[quote=booth;120719]para çıkışı azaldı gibi, ama hala bir toparlanma yok...
Yorumlayabilecek var mı durumu,
hacimde bayıldı yine[/quote]
Durumun türkçesi geberecez.Dow 20 puan eksi cumaya göre vob 800 puan eksi.0.25 eksiye karşın vob yüzde 2 eksi.Yani vob bilir.Bunlar malı cuma tarımdışı veride verdiler.8685 e çakarak.Olay orada bitti.
-
sistem 42500 den kisalari kapat ve longa geç dedi..ama ben kısa devam..çift vade şort...astarlı adidas şort
-
[quote=Astatin;120721]Bu arada forumda moderatör kalmadı..Sayın Hellim inde sesi soluğu çıkmıyor....Moderatör mü seçsek acaba..hemen VOBIX i aday gösterdim..Aam bir koşulum var, TOKOBA adıyla moderatör olsun :)
ŞŞŞ VOBIX yaktın beni..IHEVA ya bak..üwww[/quote]
Ben hep hapis yatıyordum.Gardiyan olabilirmiyim?::::::.kom.komSicilimi temizledi hökümet.
-
geelll gel vatandaş geell..fırsatını bılunca ilk tepkide kısaları kapat..ağustosa gel...son hafta stresini yaşama,,uzlaşma tezgahlarına gelme... :) dah açok erken ama geri sayım başladı hatırlatayım dedim
-
[QUOTE=YAVUZHAN;120758]ttnet in uçan internet hizmetini kullanan varmı arkadaşlar ?
performansı nasıl ?[/QUOTE]
edge olanda paketler cok sınırlı matrıksı birgün çalıştırsak kotayı aşıyo :::
-
[quote=GOKHANFINDIK;120761]Ben hep hapis yatıyordum.Gardiyan olabilirmiyim?::::::.kom.komSicilimi temizledi hökümet.[/quote]
senin pozisyon battlestar galactica daki ZAREK in durumunu andırıyo biraz..mod yapsalar bile sonun kurşuna diizlmeye gidebilir..tavsiye etmiyorum.dng.dng
-
[quote=VOBiX;120734]Noıhamura ve HKAYIKCI vardı?[/quote]
Hkayıkçı ablam zor girer artık buralara.Eskisi gibi değil artık işi.
-
[quote=fXci;120763]edge olanda paketler cok sınırlı matrıksı bıgun calıstırsak kotayı asıyo :::[/quote]
tüm kelimeleri düzgün yazmışın? hayırdır? hasta felanmısın fx ci.kom
-
[QUOTE=Astatin;120766]tüm kelimeleri düzgün yazmışın? hayırdır? hasta felanmısın fx ci.kom[/QUOTE]
van munut çarptı abi ::: 300 pıvan eskide emma du bakalım ... gün daha bitmedi :::
-
[quote=enorton;120751]Teklifiniz için teşekkürler bence Fxci olsun. Ben hayatta yapamam öyle işleri, bi keresinde sınıf başkanı yaptılar 2 gün sonra aldılar :)[/quote]
Ben en az beş kere sınıf başkanı oldum.Fiş çalınmalar yüzünden kaç kere aldılar beni başkanlıktan.Çünkü çalan bendim.Sonra yine seçimler oluyor yine başkan adayları.Yine seçilen ben.Saddam Hüseyin bile o kadar oy alamamıştır.:D:D:Dİlkokuldan beri hiç değişmedi bu.Çoğu zaman bendim.Seçmenlerime buradan saygılar.