-
[i][color=#FF0000][b]Borsada yabancı payı arttı [/b][/color]
Yabancı yatırımcıların İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) payı, önceki haftaya göre artarak yüzde 65,45'e yükseldi. Merkezi Kayıt Kuruluşu verilerine göre, 5 Haziran 2009 tarihinde yabancıların hisse adedi bakımından borsadaki payı yüzde 52,91 olurken, piyasa değeri açısından payı ise yüzde 65,45 olarak gerçekleşti. Yabancılar, bu tarih itibariyle 13 milyar 168 milyon 460 bin 150 adet hisse ile toplam 54 milyar 485 milyon 534 bin 656 lira tutarında piyasa değerini ellerinde bulundurdu. Yabancıların 29 Mayıs 2009 tarihinde İMKB'deki payı yüzde 64,27 seviyesindeydi.[/i]
-
[quote=Astatin;120774]600 den filat....full filat..fit filat[/quote]
pozitif ayrışım istersin sen şimdi :D
-
saat 14 14.30 arası çökmezse bu sefer kısaları kapatacam. Söz
-
[QUOTE=traderx;120779]h.o. tutup sürükleyip grafiğin üstüne bıraktığın zaman olur..[/QUOTE] hareketli ortalama göremiyorum..
-
bu nalıncı keseri olayını ilk defa duyuyorum fakat ben matriskte bunu 1-2 sene önce denedim, ilk başta trend çizerek başladım h.o. bolinger banda falan, ama hikaye
çünkü h.o. yatay bandı teyid edinceye kadar zaten iyi çarpılıyoruz, teyid ettiktten sonrada genelde 1-2 ters işlemden yırtmakla birlikte sistem asıl kazandırdığı ilk ve büyük hareketleri genelde 2000-3000 puan oluyor o hareketler, bu hareketleri hep pas geçiyor,
vel hasılı ben faydasını görmedim....
-
[quote=traderx;120771]aynen öyle, o verideki hareketler çok tuhaftı, var bişeyler var bişeyler dedim ama çözememiştim o gün.[/quote]
Ben çözdüm ama uygulayamadım.Artık limitlere geldiğim için full short no işlem.5000 10000 puan alacam bu 1 ay içinde kendimi biliyorum.Hayırlısı İnşallah.
-
[quote=QUEEN;120775]Sisteme al geliyor doğru sinyalmi acep[/quote]
zor soru kuin..benimkide al verdi 500 de ama ben 600 e kadar bekleyip filatladım :) trend bu napcağı belli olmaz
-
[URL=http://img197.imageshack.us/my.php?image=screenhunter4m.png][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1324/screenhunter4m.png[/IMG][/URL]
-
[quote=YAVUZHAN;120772]eve telefon bağlatmadan net işini halledeyim diye ilgileniyorum bu uçan net le ama kotaları fx çinin dediği gibi çok kısıtlı.ilk başta çıkan ürün her zaman kısıtlanıp mümkün olduğunca pahalıya satılıyor zaten memlekette..
teşekkürler görüş bildiren arkadaşlara..
bu arada alış baskısı var sanki :)[/quote]
Bence yok öyle bir baskı.Kapanış buranın altında olacak.Dow daha yeni başlıyor.
-
[quote=YAVUZHAN;120782]pozitif ayrışım istersin sen şimdi :D[/quote]
istemem dersem yalan olur...
-
[QUOTE=Astatin;120787]zor soru kuin..benimkide al verdi 500 de ama ben 600 e kadar bekleyip filatladım :) trend bu napcağı belli olmaz[/QUOTE]
aldım gitti sat veresiye.. vere vere kalmadı kalmadı..:D
-
Ben ne zaman işlem yapsam direk non stop ralli yada non stop şelale olur.En son o 3500 puan çaktıklarında bir kere işlem yapmadan beklemiştim.Şans oldu.Ama ben işlem yaptığımda 100 puan bile realize yada tepki gelmiyor.Ben işlem yapmayıp beklediğimde inek gibi olduğu yerde durup izliyorum böyle.Alacam bu sefer 5000 10000 kısa sürede.Çok acil lazım bu 5000 puan en az.3e katlamayalı epey oldu yine.Bu kadar uzun sürmezdi hiç hayret.