ve o yüzden istop ve long..-250 pian haşırtos
Printable View
ve o yüzden istop ve long..-250 pian haşırtos
70100 refilat..olsun yaw 100 pian
70050 reşort...gurtar bizi opsiwan..operation valkyrie
850 refilat...kısmet tırtıkdan
Abzürdyen buba,
Yeni mangal aldım. Etler hazır mı??:p
az pilav gısa girdim geceye...bol şans
opsiwan gorrektiv devammı
sırf histeme ve 60 dklıkdaki deep nunulara bakarak şortları arttırım :) 70275 maliyet..ya bismillah
[quote=Astatin;410653]opsiwan gorrektiv devammı[/quote]
az kaldı asti abi gorregtiv bitmek üzere...iki gorrektiv yan yana gelirse üçüncü ne olur...hadi bakalım..doğru şık ne olur...
a- bi cacık olmaz
b- sevişgen bi piyasa olur
c- selçuk hünkar cıka gelir
d- e şıkkı olur
e- hiçbiri..
:..::..::..:.dng
[quote=obsidyen;410673]az kaldı asti abi gorregtiv bitmek üzere...iki gorrektiv yan yana gelirse üçüncü ne olur...hadi bakalım..doğru şık ne olur...
a- bi cacık olmaz
[COLOR=red]b- sevişgen bi piyasa olur[/COLOR]
[COLOR=red]c- selçuk hünkar cıka gelir[/COLOR]
d- e şıkkı olur
e- hiçbiri..
:..::..::..:.dng[/quote]
çift şık:D
[quote=excali;410074]ORMAN da olabilir...:D:D[/quote]
yeni gordum simdi cevap verip uyumaya gidiyorum:..:
cocuklugumdan beri ev disinda bir yerde calisamiyorum, ozellikle kutuphanelerde darallar geliyor, kitap kokusu basimi agritiyor, uwwwüüü
yine saati 5 yaptik, uwww:o
[quote=nunu;410680]yeni gordum simdi cevap verip uyumaya gidiyorum:..:
cocuklugumdan beri ev disinda bir yerde calisamiyorum, ozellikle kutuphanelerde darallar geliyor, kitap kokusu basimi agritiyor, uwwwüüü
yine saati 5 yaptik, uwww:o[/quote]
Git, giit, giittt, meeeeee kal ne olursun,
Gitme kal yalan söyledim:D:D.boks..boks. apla gitme şortdayız yine.. endekste her türlü NUNU ya ihtiyacımız var..b
Eski bir sistem atasözü derki,
Sinyal geldiyse ve kardaysan sinyal nerede gelmiş olursa olsun pozisyonunu evvela kapat (kavırma). Sinyal eğer bandaların dışında geldiyse başka bir şeye bakmadan sinyale uy (şort veya long)..Eğer sinyal bandın içinde geldiyse ve zarardaysan sinyale uyma taki band kırılana kadar...üwwww...şincik son sinyal bandın içinde gelmiş.. o yüzden lobg olanın kavırma yapması makul..ama şort riskli çünküm bandın içinde gelmiş totti...uwww..neyse zati ben şortum..bu grafa da uyup kimse işlem yapmasın haaaaaa..yerine göre -1800 puan bile ters yemiş bir argedaşımızdır..son dönemde iyi çalışmış ama her zaman öyle olacak diye bir şey yok..
[IMG]http://i49.tinypic.com/34eyfxu.png[/IMG]
[quote=Astatin;410677]çift şık:D[/quote]
teprik ederim...asti abi .brv.brv.brviki doğru şıg... biri gizli santrafor idi ikisinide buldun....brv.brv.brv
:D:D:D
huopp ayular..:)
[quote=nunu;410680]yeni gordum simdi cevap verip uyumaya gidiyorum:..:
yine saati 5 yaptik, uwww:o[/quote]
Evi sessiz bir yere taşısan??;) Veya müstakil ev? Hazır emlak krizi varken, fiyatlar da ucuzdur...
[quote=Astatin;410661]sırf histeme ve 60 dklıkdaki deep nunulara bakarak şortları arttırım :) 70275 maliyet..ya bismillah[/quote]
[quote=obsidyen;410686]teprik ederim...asti abi .brv.brv.brviki doğru şıg... biri gizli santrafor idi ikisinide buldun....brv.brv.brv
:D:D:D[/quote]
[quote=ATHLON;410691]huopp ayular..:)[/quote]
yes we can:D:D -%2,5 dow? yes we can:D
spye ne diyosunuz patronlar ... düşermi çıkarmı ... biraz para varda ... batırayım diyorum ...:D:D
gralların gralı selçuklu gral...fdjr/x30yvade fast and slow ziesten..yanneee, vob un abd borsalarından negatif ayrışmaya devam etme ihtimali yüksek ..bu durumda longlamak isteyen abd de, şortlamak isteyen vob da şortlamalı... ama bu kesin kazanç demek değil.. yani vob da şortlayan dow da şortlayana göre daha fazla kazanır veya daha az kaybeder..ya da dow da longlayan vob da lonklayana göre daha çok kazanır veya daha az kaybeder..heheh... yaw şu kıros indexlere de türev enstruman çıkarsalar ya yaw... üw.. yani dowun vob a göre daha hızlı çıkacağını bilmenin de bir ödülğ olmalı misal..,ngaa
[IMG]http://i50.tinypic.com/1109c42.jpg[/IMG]
patron o graflar gorrectiv gibi .... longlanmazda a* .... longlanmaz diye düşünüyosam ... demekki kesin çıkar gibi .... vayyyy ... ***
ya o bişi diilde..emrah pis final yaptı **...bu bölüme kadar kafam neti, soru işareti kalmamıştı. yani anne ç. nin ölmediğini adım gibi biliyordum.. kel bahri'nin de aslında anne ç.ye ihanet etmediğini... behzo ile ercü de muhtamalan gardeş çıkacak... akbabuş yada sevgilisi de barnak cinayetlerinin faili çıkacaktı onuda anlamıştım 3 bölüm önce....oh her şey mis gibi netti...
dün akşam attın gurşununu emrah..senin yazdığın senaryoyu seveyim!! savcı esra'nın öldürülmesini harbi beklemiyordum.. la brak beni dizinin kendisi de beklemiyordu!!! nassı mı? şöyle; anne ç. savcının öldüğünü duyunca ağladı..dimek real deep state ve anne ç. işin içinde değil...bahri de şaşkın ve üzgün maymın tribindeydi demekki o d aikili bir oyun çerçevesinde işin içinde değil... memduh başgan ve ercü nünde surat mutlu değil üzgün ve tedirgindi dimek onlar da değil..zaten sniper cem i diskodan çıkarken yanlarına almamışlardı.yani disko dan apar topar çıkışlarının nedenisavcı yı öldürtmek değil aksine öldürülmesine mani olmaktı..savcıyı sevdiklerinden değil la, muhtemeln zamanı gelince dışarı çıkarıp bir nedenle ellerinde koz olarak tutmak istediklerindendi..müsteşar desen, ercü ye enselenmesinden sonra dötünü kıpırdatacak halde değildi o da olamaz...e ** kim öldürttü esra'yı o zaman...adam kalmadı la dizide olası fail olarak...!! bi selim gibi şerefsüz bir adamın, savcı esranın odasına giriş kamera kayıtlarını, pişman duygu adamı edasıyla amirime vermesinden gıllandım..bu gadar kolay olmamalıydı...ayrıca selim i kim niye dövdürdü belli değil... yani savcının vurulması bi vesileyle selimin bu atraksiyonuna bağlanacak ama nasıl ve kim **.... düşün dur bakalım şimdi.. ayrıca bu şule daha tam günah çıkarmamış onda da var bi numaralar..du bakalım..düşün bakalım..
ulan emrah ula emrah..
where is fat finger ......:mad::mad:
[quote=selçuklu;412160]where is fat finger ......:mad::mad:[/quote]
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTsEDeB_4gveMExJCaMPYtuZxnSfi46qTPbXd2jQkRanWEueDN-Jg[/IMG]:D:D:Dbıyır
forget about fat finger for a long time.
[QUOTE=canterburytales;412180]forget about fat finger for a long time.[/QUOTE]
temporarily ...... küskülation ..... every where ..... all stocks ... then .... forget ..for a long time ....
ahada graf .... dün jelibossun dopiğe göndermiştim ....
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=6825&stc=1&thumb=1&d=1340218017[/IMG]
abi çok ranik duruyor yannız..bzimkisi yani
Bir kaç gün içinde bir tersyüz günü yaptılar yaptılar. Bu daha zor olan seçenek. Yapamazlarsa burayı düsürecek babayiğit göremiyorum.
[quote=Astatin;412316]abi çok ranik duruyor yannız..bzimkisi yani[/quote]
When the time comes I will [B]hopefuly[/B] do what I have to do. As the index has a potential for higher numbers than it is now the only thing I need is to stick with the long contracts.
good luck.
[quote=selçuklu;412280]temporarily ...... küskülation ..... every where ..... all stocks ... then .... forget ..for a long time ....[/quote]
[quote=selçuklu;412281]ahada graf .... dün jelibossun dopiğe göndermiştim[/quote]
SPX de 1460-1520 aralığı olabilir mi aceba. Böyle bir sayımınız var mı?.
[QUOTE=Astatin;412316]abi çok ranik duruyor yannız..bzimkisi yani[/QUOTE]
randı zaten patron ama ... bakalım .... bence gaçınılamaz şeyler olabilir ...
[QUOTE=canterburytales;412340]SPX de 1460-1520 aralığı olabilir mi aceba. Böyle bir sayımınız var mı?.[/QUOTE]
sayım çok abi .. ... uv de ve ov de bence feci bullish piyasa olacak .. ama .... kısa vadede de bi düşüş bekliyorum ... .... daha doğrusu correcive düşüşün son dalgası .... sayım gönderirim .. şuan bilgisayarda yok ...
u30da ufak bi gap kaldı dünden klan ora önemli imkb tarafında .... . yurdışı bence küskülü olacak tahminim ..... sppde shortum ... xauusdde dünden şhorttum ...
100 olur düz olur..yok yok 80 olur, long eksen altın olur.
DAX da kafayı kaldırdı. İyi bir atak bekliyoruz.
Çok teşekkür ederim.
Kısa vadede bir düşüş ABD tarafında iyice zorlaşmaya başladı. Olacaksa bu gün veya yarın olmalı. Haftaya artık düşemez bence. Bakınız haftalık hisse bazlı grafikler ve DJT index.
kolay gelsin.
[quote=selçuklu;412359]sayım çok abi .. ... uv de ve ov de bence feci bullish piyasa olacak .. ama .... kısa vadede de bi düşüş bekliyorum ... .... daha doğrusu correcive düşüşün son dalgası .... sayım gönderirim .. şuan bilgisayarda yok ...[/quote]
Sanki SPX de ilk olarak 1373 sonrada 1400 goze daha çok hoş geliyor.
zirvede 15 dklıklarda çok pis NUNUlar oldu canteripatron..NUNU yürürken çamura mı düştü acaba galiforniya sokaklarında
[QUOTE=canterburytales;412409]Çok teşekkür ederim.
Kısa vadede bir düşüş ABD tarafında iyice zorlaşmaya başladı. Olacaksa bu gün veya yarın olmalı. Haftaya artık düşemez bence. Bakınız haftalık hisse bazlı grafikler ve DJT index.
kolay gelsin.[/QUOTE]
sp deki favori sayımım bu canterburytales patron ... xauusd shortlar iyi oldu .. sp shortlar sıkıntı biraz .:mad:. oda küskülenirse ..... iyi olacak tahinim. .... :o:o
[IMG]http://g1206.hizliresim.com/y/p/8fbv3.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;412491]zirvede 15 dklıklarda çok pis NUNUlar oldu canteripatron..NUNU yürürken çamura mı düştü acaba galiforniya sokaklarında[/QUOTE]
ben düştüm çamıra patron .... avatara baksana .. şapka çamır oldu .. :o:o:D:D