[quote=Astatin;433421]bu da [B]koala[/B] renkosis:D[/quote]
:..::..::..:
Ayrıca, bol kazançlar patronlar.
Printable View
[quote=Astatin;433421]bu da [B]koala[/B] renkosis:D[/quote]
:..::..::..:
Ayrıca, bol kazançlar patronlar.
mary teyze geri adım attı sam amca çamura yatıo.. indir kara elması indir...
ps korkular içerisindeyim...çok güçlü bir destek yerelerinde... acaba ending mi yapıyor..kırarsa gitsin aşşa..oraya gelince longalım..düşüş ed ile bitsin...sonra randırsın filan..he..olur mu acep:p
Şöyle diyorum bugün abartsa..Verse 92500 lere falan...taam yaw..oha demeyin hayal işte...ben orda şortları kapatsam..amma derin pupular filan görüp kıllansam...panik satışların olduğu bir yerde lonklasam...sonra, müzakere olayı başlıyor, terör örgütü çekiliyoruz TR'den dese...sabah +3000 gap yapsak sonra tavan olsak filan...peeeh..üst üste black jack hesabı he...
hehehhe..kolbastıya başlayınca şortların bir kısmını 350 ye kavırmayazıydım..kolbastıda geldiler..deperse o kısmı yine açarım
175 den 1 kaldıraç dah akapandım..kaldı 4 kaldıraç
[QUOTE=Astatin;433447]hehehhe..kolbastıya başlayınca şortların bir kısmını 350 ye kavırmayazıydım..kolbastıda geldiler..deperse o kısmı yine açarım[/QUOTE]
SALINGAÇ YOK .dng
şimdik belkim deper ama nireye :)
ula yine 200 puan buffer verdik palaya...velakin kene modundayım..yine 6 ya çıktım
[quote=medet;433452]SALINGAÇ YOK .dng[/quote]
ivit maymun iştahlığım lüzümu yokmuş..:o iyi o zaman 92500 olsun:D
haftalık orta boll banda gelmiş ya la.. Money Flowlra (MFI ve CMF) köpek para çıkışına bakıınizmi
775 deki cortlarım kavruldu az mola :)