mira-marbaş-meksa...bugün 3m market açmışlar şort tarafda
Printable View
mira-marbaş-meksa...bugün 3m market açmışlar şort tarafda
[QUOTE=enorton;120834]Bakalım bu sefer de avatarım silinecek mi ? :confused:[/QUOTE]
beni möredatör yaparsanız silerim gayri beğenmedim ::: diş karıştırma ayağına hareket çekeyo gizliden gizliden.... pis pis sırıtıyo bide hadi silsene silsene dermişçesine.... ::: oyüzden emman beni seçmeyin
ver küsküyü ver küsküyü
Ne oluyor yawf, egemen güçöler artı makas istiyor zannımca.
baskı ve kaskı var
[QUOTE=fXci;120844]beni möredatör yaparsanız silerim gayri beğenmedim ::: diş karıştırma ayağına hareket çekeyo gizliden gizliden.... pis pis sırıtıyo bide hadi silsene silsene dermişçesine.... ::: oyüzden emman beni seçmeyin[/QUOTE]
Bu mantıkla Astatin in avatarı için de aynı şeyler söylenebilir. Mr Spock un o hareketinin belki de volkanlı dilinde başka bir anlamı var :D
[quote=enorton;120848]Bu mantıkla Astatin in avatarı için de aynı şeyler söylenebilir. Mr Spock un o hareketinin belki de volkanlı dilinde başka bir anlamı var :D[/quote]
hiç sorma onun anlamını...hiç sorma..
[QUOTE=VOBiX;120846]Ne oluyor yawf, egemen güçöler artı makas istiyor zannımca.[/QUOTE]
Egemen güçler istediklerini elde ettiler.
[QUOTE=Astatin;120849]hiç sorma onun anlamını...hiç sorma..[/QUOTE]
Bence bunu kullan, yeni nesil MR.Spock...
[IMG]http://wfnx.com/blogs/sandbox/star_trek_2009_movie_poster_21.jpg[/IMG]
Artı makas falan korkutamaz bizleri, short devam. Ama sistem diyor ki 42,575 üstünde AL veririm...
uzadım küskünün boyu kısa kaldı :)
artı makasmı:cool:
eskidi bu nameler, full şort devammm...