[quote=jerfin;120930]ayın şavkı vurur sazım üztüneee leylim leyyyyyy
söz söyleyen yoktur sözün üstüneee leylim leyyyyy:))).lelele[/quote]
altun hızmaaaa incidir,
köyneğim narincidir:D:D
Printable View
[quote=jerfin;120930]ayın şavkı vurur sazım üztüneee leylim leyyyyyy
söz söyleyen yoktur sözün üstüneee leylim leyyyyy:))).lelele[/quote]
altun hızmaaaa incidir,
köyneğim narincidir:D:D
kapanışa yakın filmler döndü yine..
dow yeni düşük yaparken vobta 42400 yandı ?
iyi akşamlar!
geceye long !
ama sinyal zayıf,ortalamaların üstüne atamadık..
geceye 42.300 LONG...kısalar güzel para etti bakalım bunlar netcek...para etmezse eğitim zayiatı sayarız :::
[QUOTE=tuareg;120935]altun hızmaaaa incidir,
köyneğim narincidir:D:D[/QUOTE]
benim lal olmuş dilimm
ne dedim tuareg incinir.:..:.lelele
TOKOBAAAAAAAA...
hemen bi APSD yorumu yap bakayım..bu kadar dar alanda paslaşma ne iştir çözelim...Sabaha bu DOW 8600 ün altında olmazsa yaşatmam seni yalşatmam !!!!!! yorumunu ona göre yap....ooooo öldürür asti.....
[quote=jerfin;120939]benim lal olmuş dilimm
ne dedim tuareg incinir.:..:.lelele[/quote]
aşkolsun, yok oyle incinme felan,
bahce men de bar mende sakıne day gızım oyna,
heyva mende nar men de leylımm ya leeylım yaaa:D:D
Bu gece kan ve gözyaşı bekliyorum.Newyork traderları camlardan atlamalı.Buhran olmalı ortalık.Ölüler sarkmalı camdan.İnim inim inlemeli.Short olduğum belli oluyor mu?:D:D:D:D
[quote=jerfin;120934]böyle alım baskısı varken sen geceye short girmezdin ama..:confused:[/quote]
Eskiden ben de gençtim.Şimdi ağır kitle grubuna katıldım.Naberrrrr..dng.dng.dngNo alsat.Yes bekleme.Yes şelale.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120942]Bu gece kan ve gözyaşı bekliyorum.Newyork traderları camlardan atlamalı.Buhran olmalı ortalık.Ölüler sarkmalı camdan.İnim inim inlemeli.Short olduğum belli oluyor mu?:D:D:D:D[/QUOTE]
heç sanmıyorum, çünkü flatımm....dng
[quote=Astatin;120940]TOKOBAAAAAAAA...
hemen bi APSD yorumu yap bakayım..bu kadar dar alanda paslaşma ne iştir çözelim...Sabaha bu DOW 8600 ün altında olmazsa yaşatmam seni yalşatmam !!!!!! yorumunu ona göre yap....ooooo öldürür asti.....[/quote]
8500.01 kayıtlara bir zahmet arkadaşı kaydedin..boks..dng
Gün boyu sıfır işlem geceye short... Uzlaşmaya göre 1100 puan net kar, Allah bin bereket versin...