-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120943][COLOR="Red"]Eskiden ben de gençtim.[/COLOR]Şimdi ağır kitle grubuna katıldım.Naberrrrr..dng.dng.dngNo alsat.Yes bekleme.Yes şelale.[/QUOTE]
yaşlandın diye mi böyle belli belirsiz resim koydun avatarına gökhan,.dng
bu ne böyle, makberdeki gibi her yer karanlııkkkk olmuş..:..:
-
[QUOTE=Astatin;120940]TOKOBAAAAAAAA...
hemen bi APSD yorumu yap bakayım..bu kadar dar alanda paslaşma ne iştir çözelim...Sabaha bu DOW 8600 ün altında olmazsa yaşatmam seni yalşatmam !!!!!! yorumunu ona göre yap....ooooo öldürür asti.....[/QUOTE]
APSD şık bir şekilde 7777 artıda kapanmış. Yarın bu seviyelerin altına hazır olun, boşluklu yukarı açılsak bile eksiye geçeriz diyor.
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz
[color=red]Piyasa :[/color][/b] Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
-
Hehehe Gökhan da shortmuş o zman bu APSDye itiraz etmez. .dng
-
[quote=jerfin;120947]yaşlandın diye mi böyle belli belirsiz resim koydun avatarına gökhan,.dng
bu ne böyle, makberdeki gibi her yer karanlııkkkk olmuş..:..:[/quote]
Bir beğenemedin şu avatarımı.Koyacam illa uçan inekle yılanı.:D:D.dng.dng.dng
-
full kısa devam.45300 den uzlaşmaya gideceğim..temmuza kadar satış bekliyorum..
-
SEYYAH bugun 350 pıvan eksi kapadım ::: öp bakhem büyük pampıgh dedenin elini
-
[quote=VOBiX;120949]Hehehe Gökhan da shortmuş o zman bu APSDye itiraz etmez. .dng[/quote]
Memnuniyetle bastım teşekkürü.Evet doğru söylüyor katılıyorum.:D:D:D.dng.dng
-
[quote=VOBiX;120948]APSD şık bir şekilde 7777 artıda kapanmış. Yarın bu seviyelerin altına hazır olun, boşluklu yukarı açılsak bile eksiye geçeriz diyor.
[B][COLOR=red]Senaryo :[/COLOR] 7 [COLOR=red]Fiyat :[/COLOR] Aşağı [COLOR=red]APS :[/COLOR] Artıyor [COLOR=red]Etki :[/COLOR] Olumsuz [/B]
[B][COLOR=red]Piyasa :[/COLOR][/B] Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).[/quote]
İyi de APSD 9500 lerden kısa bir sürede 7777 ye geldi. Son dakikalarda bir iş var kanımca
-
Bundan sonraki her alış baskısı tırı vırı.43500 üstü long olacaksın altı short.Millet Taylantta para yiyor sanıyor beni de.Seans içinde yiyorum esas parayı ben.Ekran başında 10 Taylant tatili kaybettim.Taylantta yediğim para 300 puan bile değil.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120950]Bir beğenemedin şu avatarımı.Koyacam illa uçan inekle yılanı.:D:D.dng.dng.dng[/QUOTE]
uçan inek haaa, görmedim o avatarını.. bende uçan ayu mu koysam naapsam..:..: nede olsa dow artı kapatacak, ben yukarıdan kısalarımı yerine koyayım diye..:::
-
Geceye flat yarına Allah kerim.
-
sistem son barda flatledi...üwwwwwwww