[QUOTE=Astatin;120958]sistem son barda flatledi...üwwwwwwww[/QUOTE]
ve sen yine kısa dimi.. asi trader seniiii....dng
Printable View
[QUOTE=Astatin;120958]sistem son barda flatledi...üwwwwwwww[/QUOTE]
ve sen yine kısa dimi.. asi trader seniiii....dng
Al sana inek..Pehhh.45000 stoplu full uçan inek.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120960]Al sana inek..Pehhh.[/QUOTE]
güzelmiş beahhh..:))) bende bunun ayulusunu istiyoruummmmm
[QUOTE=jerfin;120961]güzelmiş beahhh..:))) bende bunun ayulusunu istiyoruummmmm[/QUOTE]
benimki nassı :::
[B]Ak tüğlü pambık ayı dede [/B]nın neler yapabileceğini bilmiyorsunuz ::: ak sakallı dede halt etmiş yanında :::
[quote=jerfin;120961]güzelmiş beahhh..:))) bende bunun ayulusunu istiyoruummmmm[/quote]
Ayulu kalmadı elimizde.Boğalı moda bugünlerde.:)))Google a inek yazdım.İlk önüme çıkan inek avatarım oldu.
[quote=fXci;120962]benimki nassı :::
[B]Ak tüğlü pambık ayı dede [/B]nın neler yapabileceğini bilmiyorsunuz ::: ak sakallı dede halt etmiş yanında :::[/quote]
Abi ölüyom karnıma ağrılar girdi.Yazma suss bu geceeeeeeeee.Koptum geberdim.:D:D:D:D:D:D:DO ne çirkin ayu ya.
[QUOTE=fXci;120962][COLOR="Red"]benimki nassı [/COLOR]:::
[B]Ak tüğlü pambık ayı dede [/B]nın neler yapabileceğini bilmiyorsunuz ::: ak sakallı dede halt etmiş yanında :::[/QUOTE]
süperrrrrr+.
bende biraz realist avatar takılayım dedim..:D
dovconsendustriyal kapanış tahminim 8555.55 kayıtlara geçsin
çarşamba perşembe conilerin tahvil ihaleleri var, tedirginlikleri ondan, perakende verisi çok iyi bekleniyormuş,tahvil ihalesi iyi giderse bunlar roketler valla
FX ci o nasıl avatar..korkunçumsu olmuşsun..gudubet bişi o öyle yaww..
Ben bir itirafda bulunmak istiyorum.. QUEEN in yada KUIN in avatarı da kötü yaw...değiştir onu KUIN apla....
[quote=fXci;120952]SEYYAH bugun 350 pıvan eksi kapadım ::: öp bakhem büyük pampıgh dedenin elini[/quote]
van münüt mü kelek yaptı sen mi van münüte kelek yaptın :::
DJI'da 8.598,54 aşağı ihlal edilirse LONG çular için peh eyi olmaz kimin duruyor bu arada.yani benim içinde eyi olmaz :::
[QUOTE=booth;120954]İyi de APSD 9500 lerden kısa bir sürede 7777 ye geldi. Son dakikalarda bir iş var kanımca[/QUOTE]
İyi işte 42200den 42375e fiyatı artırırken azalmış. Fiyat düşerken artmaya devam ediyor. Bir de günlükçülerin geceye nakit kaldığını hesaba katmak gerekiyor. Ası lsenas kapanışına yakın artış olsaydı bir sorun olurdu.