-
[QUOTE=tuareg;121020]sayın Jerfın Hanım,
8750 demıstım de dalga gecmıstınız, ahan da 8750, kapanıs falan benı ırgalamaz, bız ozur beklıyorum, asağıda maktu forum mevcut:)
Sayın Tuareg [COLOR="Red"]Amca/Dayı/Paşa[/COLOR]
Ongörünüze yeteri ehemmiyeti veremedıgım içün cok ama cok pişmanım, affınıza sığınırım felan feşmekan...[/QUOTE]
iyi de ben senle dalga geçmiş olamam sn. tuareg [COLOR="Red"]paşam[/COLOR]..:..: çünkü daha biz kapanmadan söyledim dow un artı kapatma ihtimalini ve flatlediğimi...kom
şahidim gökhan..:..:
-
[quote=AMON RA;121022]Bu arada Seyyah özellikle sana soruyorum ama bilgisi olan diğer arkadaşlarda yanıtlarsa sevinirim.YFAS'ın sitesi nasıl memnunmusunuz bugün onlarla konuştum evrak yollayacaklar artık yfaslı olacağım.[/quote]
YFAS iyi...bence tabii...
sankoyu da tamamen bırakmadım ama...
-
[quote=Larossıan;121023][URL="http://img190.imageshack.us/my.php?image=screenhunter4u.jpg]"][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/8301/screenhunter4u.jpg[/IMG][/URL]
benim flat kalışımın sebebi işte budur vur kaç.:..::..:Trade ondan yukarı bekliyom demiştim namıssız bunlar.[/quote]
eyi ama, sistem al vermiş???? ala neden uymadın?
-
sistem al verdikten sonra 1500 puan düşmüş borsa, kalp dayanmaz larossian:))
-
[quote=Astatin;121028]eyi ama, sistem al vermiş???? ala neden uymadın?[/quote]
Tradem varya asti çak çak akşam oda flat kaldı gece zati bu aldayken ters kesin girmem numarayı yemiy 3-5 tradeden kazanmıyakmı.::::::
-
[quote=jerfin;121029]sistem al verdikten sonra 1500 puan düşmüş borsa, kalp dayanmaz larossian:))[/quote]
Yarın telafi eder ablası.:D
-
[quote=jerfin;120922]sen yukarıları bekledikçe borsa düşüyor.. devamm..:::.lelele[/quote]
Ahan da buldum, alenen dalga gecmek bu.dng
Ayrıyeten, herkeşş şelale beklerkene biz, ''cıkk bu borsa düşmez'' dedik, hiç gevşemez demedık.dng
Her tepkıde de short actık netekım, ve fakat karı bulunca kapadık.
Yıne de maktu forumu doldurman bizi fevkalade memnun edecektır.
-
[quote=Larossıan;121030]Tradem varya asti çak çak akşam oda flat kaldı gece zati bu aldayken ters kesin girmem numarayı yemiy 3-5 tradeden kazanmıyakmı.::::::[/quote]
yaw anladımda, bu al verdiği zaman diğerinin geceye flat kalacağını bilmiyordunki:confused::confused::confused: bunumu öbürünümü kullanıyorsun treydederken..öbüürünü galiba
-
[quote=Astatin;121033]yaw anladımda, bu al verdiği zaman diğerinin geceye flat kalacağını bilmiyordunki:confused::confused::confused: bunumu öbürünümü kullanıyorsun treydederken..öbüürünü galiba[/quote]
Evet öbürünü kullanıyorum bu zati cuma akşamı al dedi bugün numara çektiler hatta sabah 43025 short oldum akşam kapattım stopumuda koymuştum her ihtimale karşı akşam kullandığım tradede poz. kapattı.;)
-
[quote=Larossıan;121025]Sürpriz grafikte gösterdiğimdi.:D[/quote]
41950 den vazgeçtiniz yani
-
[QUOTE=jerfin;120956]uçan inek haaa, görmedim o avatarını.. bende uçan ayu mu koysam naapsam..:..: [COLOR="Red"]nede olsa dow artı kapatacak, ben yukarıdan kısalarımı yerine koyayım diye..:::[/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE=tuareg;121032]Ahan da buldum, alenen dalga gecmek bu.dng
Ayrıyeten, herkeşş şelale beklerkene biz, [COLOR="Red"]''cıkk bu borsa düşmez'' dedik, hiç gevşemez demedık.[/COLOR]dng
Her tepkıde de short actık netekım, ve fakat karı bulunca kapadık.
Yıne de maktu forumu doldurman bizi fevkalade memnun edecektır.[/QUOTE]
ahan da bende buldum dow %1.5 eksiyken yazdığım yazıyı..:..:.kom
bizde bu borsa çıkmaz dedik, hiç yukarı tepki vermez demedik ki..:::.dng
-
[quote=trader38580;121035]41950 den vazgeçtiniz yani[/quote]
x30 hedefim o bugün yaklaştı gene çakacaklardır ama yukardan bizde tabii ondan yukarı dedim zaten sana.:(