-
[QUOTE=jerfin;121024][IMG]..........[/IMG][/QUOTE]
benim dediğim filmin ismi sihirbaz değildi ya.. [B]The prestige[/B] idi orda Christian Bale oynamıyomuydu ....... batmande o ölmedimi ::: hatlar karıştı herhal..
vopa dönelim hemen analiz yapem geyik ettim ortalıvı :::
filmi mutlaka izleyin muhteşem bir film .. izlediğim en eyi film diyebilirim
[url]http://wwws.tr.warnerbros.com/theprestige/landing.html[/url]
-
bu dow kötü filmlerde 5 defa öldürülüpte tekrar canlanan.dng kötü karakterli adamlara benziyor.
-
[quote=jerfin;121036][quote=jerfin;120956]uçan inek haaa, görmedim o avatarını.. bende uçan ayu mu koysam naapsam..:..: [COLOR=red]nede olsa dow artı kapatacak, ben yukarıdan kısalarımı yerine koyayım diye..:::[/[/COLOR]QUOTE]
ahan da bende buldum dow %1.5 eksiyken yazdığım yazıyı..:..:.kom
bizde bu borsa çıkmaz dedik, hiç yukarı tepki vermez demedik ki..:::.dng[/quote]
Akşam akşam delirtme adamı, ne kadar cimrisin yaaa, alt tarafı bi pişmanlık dilekçesi, imzalayıver gitsin, sen habıre laf yetiştirme telaşındasın, boyle giderse muttefıklık arazi anlaşmazlıgına dönüşüverir, demedi deme..kom
-
dream tv de disko disko partizaniyle :) kapatıyorum dowu.
yarında trene binmek isteyene yeni koltuk ayarlarlar artık
-
[QUOTE=tuareg;121040][Akşam akşam delirtme adamı, ne kadar cimrisin yaaa, [COLOR="Red"]alt tarafı bi pişmanlık dilekçesi, imzalayıver gitsin, sen habıre laf yetiştirme telaşındasın[/COLOR], boyle giderse muttefıklık arazi anlaşmazlıgına dönüşüverir, demedi deme..kom[/QUOTE]
baş veririm ama yine de eğmem başımı dermişim..:..::p
-
[quote=jerfin;121044]baş veririm ama yine de eğmem başımı dermişim..:..::p[/quote]
İyi o zaman, keyfınız bılır, çıkayım dağlara da kurt yesin benii...
750 demiştik değil mi, vay vay, ben kendımden tırsmaya başladım, sayın FXci sizde lutfen gaz verıp durmayın, gece uyuyamam artık, eşheduenlaaa...
-
bence yinede heyecan yapmmak lazım..dow 1 haftadır kötü değil hatta iyi :) ya biz? cuma akşamıda aynı hava vardı :) fıçır ola hayrola
-
FDOW vadeli kapanırken 8.647 imiş...şu an 8.756...gördüğü yüksekten satış yemeseydi veya az yeseydi daha iyi olurdu...
FDOW bu halde kalırsa belki çok az bir + yapar.o da belki...
LONG kaldım ama DJI kapanışı güzel değildi.çıkışı koruyabilseydi sabah iyi bir açılış gelebilirdi.
-
yarın için yukarı açılışda 42700,42825,43100 önemli olacaktır. fdjı ye göre daha net yorum yapılabilir. bugün yazıları takip edenler bilir. 425 den uzun kalmıştım. yarın yukarı açılışda bahsettiğim seviyelerden önce flat. sonrada ksıa kovalarım. [COLOR=Red]dow bu hacimle bir yere gidemez. [/COLOR]yarın gece dowda çöküş olacaktır. onuda yarın analiz ederiz inşallah. herkese hayırlı geceler.
-
adamlar işi çok iyi biliyorlar. önce dowu düşürseler spotta onca malı kimin üzerine yıkacaklar.
dow yukarıda güçlü dursun ki gelişmekte olan, derinliği az borsalarda millete mal kitleyebilsinler. dow baba yıkılınca onca malı hangi motivasyonla millete kitleyeceksin dimi yani:)
acayip şortör gördüm kendimi:)
-
dow bu gece yıkılacak olsa bizde 42.000 kırılır, 500 eksi makasa bile alırlardı.. ama alım baskısı oluştu son yarım saatte..
-
[B]İyi Geceler,[/B]
[B][U]9 Haziran Salı [COLOR=blue]"Krizin Teğet Geçmediği Ülkelerin"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER Dış Ticaret Dengesi (Nis) 9:00 €9,3Mlyr €11,3Mlyr Yüksek[/U]
GER Cari İşlemler Dengesi (Nis) 9:00 €10,0Mlyr €10,2Mlyr Orta
[U]GER İthalat (a/a) (Nis) 9:00 %0,5 %0,8 Yüksek [/U]
GER İhracat (a/a) (Nis) 9:00 -%0,1 %0,7 Düşük
[U]GBP DCLG UK Konut Fiyatları (y/y) (Nis) 11:30 -%13,3 -%13,6 Yüksek [/U]
[U]GER Sanayi Üretimi (a/a) (Nis) 13:00 %0,3 %0,0 Yüksek [/U]
GER Sanayi Üretimi (y/y) (Nis) 13:00 -%20,5 -%20,4 Düşük
USD Toptan Satış Stokları (Nis) 17:00 -%1,1 -%1,6 Düşük
USD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik Endeksi (Haz) 17:00 48,6 Düşük
[B]USD Timothy Geithner'ın Konuşması 17:30 Yüksek[/B]
[B][U][COLOR=blue]"Krizin sürterek Teğet geçtiği Ülkelerin"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TCMB Haziran ayına ilişkin beklenti anketinin ilk sonuçlarını açıklayacak
İMKB Mayıs ayı Yabancı İşlemleri verisi
[B]Bol Kazançlar..[/B]