-
[quote=VOBiX;121085]Başkalarının kullanımına açık bir bilgisyardan giriorsan senden sonra oturan kişinin yaptıklarından da sen mesul olursun. Hani şikayet ediyordun ya "Sen Yenisin galiba" ve "Kardeşimiz"den başka bir şey yok mu diye. Var "Yazma Hakkı Bir Süreliğine Kısıtlanmış Kullanıcı"[/quote]
ulen dolga,,, :p
böle mesajlarınla koparıosun beni,,,,, .lelele,,, benim eski mesajllarımı mı okuon olum hergün,,,,,,,,, hiç te unutmaz mış bişeyi,,,,,, allaaaaaaaaamm yaa :)))
hakkaten öldürürmüş buuu vobixxxxxxx,,,,,,,,,
ho ho ho ho ,,, nasıl da unutmazmış :..: okuom okuom gülüom
-
[quote=GOKHANFINDIK;121086]Abi yapmayın ya ne üstadı.Üstat diye bir şey olmaz.Kimseye borsada üstat diye hitap edilmemeli.Ne üstatlar gördük boru gibi öttürdüler.Bu adamı tanımıyorum ben de.Bu yazıdan bir nane anlamıyorum ben.Edilirse yapılırsa gidilirse.Geçilirse.O oooo öyle olursa zaten sonucu görüyorsun.Bana olmadan kesin olacak şu diyecek adam lazım.Esas üstat bunu söyler.Tanımıyorum bu adamı ben.Ama tipik aracı kurum ağzı bunlar.Bu arada benim uçan ineği tam uçururlar yarın.Dow 100 puan civarı artı.Yüzde 1 ne eder 42800 civarı eder.Ben ekrana bir baktım yazılara böyle yarın 1000 puan yada 45000 e gap bizi bekliyor da dow delirmiş de falan da filan gibi sanki.Yapmayın ya 400 puan borsa için nedir.Sırf seans sonu 400 puan düştü vob. 15 20 dakikada.Bir de borsada eski yazıları unutun.Borsada çok demiştik kelimesi kullanmayın.Çok demiştim yapmıştım söylemiştim.Bu cümleleri kullanın ama az kullanın.Bu üstteki yazı komple yazmıştım söylemiştim düşünmüştüm dolu.Bu işler masal.Çok biliyorsan porsche anahtarını koyacaksın önüme ben de anlayacam senin çok üstat olup olmadığını.Özellikle geçmiş yazıları unutun.O geri de kaldı.Çok geçmişi hatırlamayın borsada.Ben hatırlasam geçmişi en az 50 trilyon kaçırmışım.Cebinize girmeyen paranın demiştim yazmıştım desek ne olur.Güneş yine doğdu yatıyom iyi geceler.[/quote]
gökhan bakben olacak herşeyi yazmışım,,, tutarsa benden büyük üstad yok,,, tutmazsa,,, ııııııııııııııı ,,,, daha pek yaşamadım öle bişi ,,,,yaşarsam da mazeretim var :p
-
günaydın
-
[quote=VOBiX;121060]5 dklık dipçi sistem de sat vermemişti. o zmana buralar kelepir mi? :::[/quote]
Kelepir demedim vobix biraz çekselerde yukardan kısalsak.:::
-
gunaydin, kazancli seanslar
-
[QUOTE=Larossıan;121090]Kelepir demedim vobix biraz çekselerde yukardan kısalsak.:::[/QUOTE]
Yok şimdi son alı dipe denk gelmiş. Sa da tepeye gelecekse 46000 gibi sat vermesi lazım.42,200 ile 46000 arası yaklşık 4000 puan var da ondan dedim. Gerçi geçmiş veri mndeniyle bakamamıştınız galiba. KAfam akrıştı benim de tradeler orta vadeler sistemler çok sizde.
-
Herkese günaydın,
FDOW eksi ama dünkü artısından az eksi.
-
Tüm Arkadaşlara Günaydın Hayırlı Kazanclar Dilerim
-
[quote=VOBiX;121093]Yok şimdi son alı dipe denk gelmiş. Sa da tepeye gelecekse 46000 gibi sat vermesi lazım.42,200 ile 46000 arası yaklşık 4000 puan var da ondan dedim. Gerçi geçmiş veri mndeniyle bakamamıştınız galiba. KAfam akrıştı benim de tradeler orta vadeler sistemler çok sizde.[/quote]
[URL="http://img19.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1p.png]"][URL=http://img19.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1p.png][/URL][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/2624/screenhunter1p.png[/IMG][/URL]
Tradeyi günlük bunla yaparım Vobix diğeri orta vade yol göstericidir.:p
-
Sazan, bugün Uzun vadeli portföyde taşıdığı kısa pozisyonların 3/10'unu kapatacak. Düşüşün %38'i geri alındığı noktada ise tekrar 10/10 short'a girecek.
-
Bir +gap ve yukarı, sonra aşağı ve sonra muhtmelen gün içi en yükseğe doğru yukarı...
Eğer piyasa bugünde zayıf durursa, o zaman yine birilerinin bir şeyi önceden haberaldığını düşünmeye başlarım... Kapatma davası mevzuları yani.. Kim bilir belki, dışarıya göre abartılı yükselmemizin nedeniyde buydu...hızla yukarı çekip maldan kurtulmak için marj yaratmak :)
-
üstte 42600-43100 altta 41750-41500 var.