-
[quote=sazan;121097]Sazan, bugün Uzun vadeli portföyde taşıdığı kısa pozisyonların 3/10'unu kapatacak. Düşüşün %38'i geri alındığı noktada ise tekrar 10/10 short'a girecek.[/quote]
dususun %38 geri alindi kaca geliyor acaba? 43.000-43.500 arasi bir deger hesapliyorum ben kabaca; grafiklere bakmadan (suan grafik imkani yok)
-
[quote=Astatin;121098]Bir +gap ve yukarı, sonra aşağı ve sonra muhtmelen gün içi en yükseğe doğru yukarı...
Eğer piyasa bugünde zayıf durursa, o zaman yine birilerinin bir şeyi önceden haberaldığını düşünmeye başlarım... Kapatma davası mevzuları yani.. Kim bilir belki, dışarıya göre abartılı yükselmemizin nedeniyde buydu...hızla yukarı çekip maldan kurtulmak için marj yaratmak :)[/quote]
Asti bende + gap ile yukari sistemlere al verdirecekler sonra aşağı ve yine aşağı düşünüyorum biraz kötü haber pompalarlar olur biter
-
sistem al vermedi..dün son barda verdiği filatos sinyalini koruyor...durmak yok şorta devam..şimdilik
-
Günaydın sistem hala AL vermedi, short devam...
-
-
dün gece al veren sistemlerde son durum nedir acaba.
-
hayret...bırakın longcuları, biz şortcuları bile hayal kırıklığına uğratan bir açılış oldu gapın mütevaziliği açısından...ama erken konuşmamak lazım..bu kesin aşağı demek değil.. ama ben yine de diyeceğimi diyeyim "bu mu Saruman, elinden gelenin hepsi bu mu" :) :)
-
[QUOTE=Astatin;121102]sistem al vermedi..dün son barda verdiği filatos sinyalini koruyor...durmak yok şorta devam..şimdilik[/QUOTE][QUOTE=enorton;121103]Günaydın sistem hala AL vermedi, short devam...[/QUOTE][QUOTE=Leblebi;121104]ortada bir açılış.[/QUOTE] Dowun göreceli %1lik artılarını nasıl da yiyorlar sabahları. Dow boşuna artıyor gibi geliyor bana.
-
GÜnaydın dostlar boL kazançlar.
Enorton kardeş avantarın çok kotu sabah sabah hiç gitmiyor. yok mu şöle göze hoş gelen bi şey. hani diyorsun ya şanssızlık peşimi bırakmıyor böle takılırsan normal diyorum artık:)
-
Eet herşey bu 100 puan içinmiydi?Günaydın sizlere.Longum.
-
günaydın,kolay gelsin !
long kalanları hayal kırıklığına uğrattılar açılış itibariyle..buda trendin değiştiğinin kanıtı.up trendde olsak dünkü dow kapanışına 500 puandan aşağı gab yapmazdı piyasa.kapanışa yakın gelen 200 puanlık alışa sayın dediler resmen..
-
benişm sistem al verdi bekleyip görelim