[quote=YAVUZHAN;121133]spotta zayıf açtı..
+ makas var iyimi vade sonuna 3 hafta kala.[/quote]
Niye abi 3 hafta kala artı makas ne gibi bir şaşkınlık..dng.dngHiç farketmez.Garan ve isc çok kötü.Short bakalım.
Printable View
[quote=YAVUZHAN;121133]spotta zayıf açtı..
+ makas var iyimi vade sonuna 3 hafta kala.[/quote]
Niye abi 3 hafta kala artı makas ne gibi bir şaşkınlık..dng.dngHiç farketmez.Garan ve isc çok kötü.Short bakalım.
[quote=VOBiX;121136]Sat gelmediyse şimdi uzayabilirsiniz. 42,525 oldu yine.[/quote]
Ama ozaman satış baskısı yoktu.Bence sinyal geldiğinde olmalı herşey.
İsc akbank eksi oldu.Dow 100 puan üstte.Şelale devam.Her zaman imkb bilir.
Bugun hem spotta hem vadelıde envayi çeşit film çevirecekler gıbıme gelıyor bekleyelım bakalım, 725 ler 550 den kapatıldı
[quote=VOBiX;121136]Sat gelmediyse şimdi uzayabilirsiniz. 42,525 oldu yine.[/quote]
Teşekkürler Vobix Dostum problemi hallettim de 5 lik sat vermiş ben genelde 10 luk bakıyorum anlıyacağın biraz karışık bekleyeyim bakalım sinyaller netleşsin
RTX rusyanın ;% 2 si bizim kafa kafaya acılısımız eğer rusya %4 ve yukarı yukselmışse bizde 1-1.5 yukselıyoruz. N indikatör oldu votkacılar
[quote=GOKHANFINDIK;121137]Niye abi 3 hafta kala artı makas ne gibi bir şaşkınlık..dng.dngHiç farketmez.Garan ve isc çok kötü.Short bakalım.[/quote]
piyasa yukarı giderken göremedik + makas pek o yüzden şimdi vade sonu yaklaşmasına rağmen şaşırtıcı bir durum..
olmaz diye birşey yok tabi herşey serbest..
spot kötü. vadeli bi nane yiyemez. bugün döşerler aşşa
garantide tek kademe kalkamıyor..
zaten 8 milyon para çıkışı oluştu 20 dk da.
[QUOTE=adalı54;121141]Teşekkürler Vobix Dostum problemi hallettim de 5 lik sat vermiş ben genelde 10 luk bakıyorum anlıyacağın biraz karışık bekleyeyim bakalım sinyaller netleşsin[/QUOTE]
Demek istediğimi biraz açayım 525ten LONG sinyali geldi ve fyatlar arttı diyelim. Pozsiyon kısaysa nakte geçip 525e gelemsini beklenmeli. bu esnada sat gelememişse 525ten longlamalı diye düşünüyorum. Hani sisteme uyulacaksa böyle daha rahat yakalnır sistem. NAkte geçem sebebi de sert hareket olursa terste kalmayı engelmemektir. ama dediğiniz ibi destekelyici oalrka baktığınız başka şeyler varsa iş değişir.
Günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle...
Gökhan sabah ilk açılşda longa dönmüş ve vobun yönüne uymuştun ama gecede 42250'den shrtdun ozaman sabah biraz zararı mı göze alıp dönüş yaptın ya da olan ne?**