dünün en düşüğüne geldik..
Printable View
dünün en düşüğüne geldik..
Sonra demedi demeyin burası bugün göçer :)
[quote=VOBiX;121186]03.06.2009da 44,900de yüksleiş trendi aşağı kırıldı. Dow 7500 altına giderken biz teptiğimizde de düzeltme deniliyordu ama ralli oldu. Öncü de olabiliriz. İki hafta önceki doji ilk sinyali çaktı geçen hafta yutan ayı hem ikinci sinyali çaktı hem de dojiyi teyit etti. Bu haftayı kırmızı kapatırsak dönüş katmerli teyit olacak. Düzeltme mi dönüş mü zaman gösterecek.[/quote]
ewet öncüyüz,,,,,,, senin kaç puana düzeltme kaç puana dönüş demnle alakalı,,,, ben yeni bir dip görmedkten sonra her şeye düzeltme diyorum,,,
39000 lerden yukarı döner die bekliorum belki de 35000 ler olur,,, ama adönünce eski zirveyi hızlı görüp geçer ve hızlı düşer sonra yine,,,,,,, bu yaz formula1 vob da yapılsın en iyisi,,,,,,,, :::
üwwwww....375 barında gelen sinyale istinaden yeniden kısa...maliyetimiz 250 puan artmış oldu....üwwww..
[QUOTE=VOBiX;120948]APSD şık bir şekilde 7777 artıda kapanmış. [COLOR="#0000ff"][B]Yarın bu seviyelerin altına hazır olun, boşluklu yukarı açılsak bile eksiye geçeriz diyor.[/B][/COLOR]
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz
[color=red]Piyasa :[/color][/b] Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).[/QUOTE]
Dün APSD ne demiş?
[COLOR="Blue"][B]Yarın bu seviyelerin altına hazır olun, boşluklu yukarı açılsak bile eksiye geçeriz diyor.[/B][/COLOR]
Biz kapandığımızda FDOW 8637 idi şimdi 8757 ama vob şu an 125 puan ekside.
Gözünü sevdiğimin APSDsi biraz daha net olabilsen daha iyi olacaksın.
[B]Hatırlatma :[/B] APSD destekleyici unsur olarak kullanılmalıdır. Tek balına analiz yöntemi olarak kullanılamsı sakınca doğurabilir.
yürüyün koçum..hedef 35000..orada el sıkışırız..
09.06.2009 11:22:44 *boj/shirakawa, "hala, benzeri görülmemiş finansal krizin ortasındayız"
Go to 40500
VOBIX the TOKOBA,
Nasıldı o şiir yaww, kalmasın dışarda falan bişiler diyodu sümbülzade :)
[QUOTE=TIFIL;121155]42500-700 arası ne yöne kırılırsak esas yön o tarafadır..bence..[/QUOTE]
aşağı kırdık ve esas yön belli oldu .brv.dng
bir py çökertme ye bu kadar meraklı olur mu yaaaaaaa :) ama ben çok seviyorum bunları
Gap Kapanır, Sazanda 41.85'de shortların 3/10'unu kapatır.