efg sabah sabah 4.000 short açtı..
Printable View
efg sabah sabah 4.000 short açtı..
fazla iyimser açtı falan dedik ama astatin patronun fare örneği gibi çaktırmadan düşüyoruz..
halen alıcı kısmında emriler felan var yani taban olmamış satış yapilabiliyor çok ilginç yav :D .uyk
[B][COLOR=black][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][SIZE=3]RAKAMLARLA ÜRÜNDÜL[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=black][FONT=Times New Roman]
[/FONT][/COLOR][/B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black][FONT=Times New Roman]Üründül’ün bir maçta ortalama olarak;
-108 kez “Yani”
-42 kez “Futbol enteresan”
-23 kez “Ofsayt”
-16 kez “Bloklar halinde”
-15 kez “Oooov”
-8 kez “Çoook”
-6 kez “Kollektif futbol”
-4 kez de “Yüzü/sırtı dönük” ifadelerini [/FONT][/COLOR][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman]kullanıyor[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Times New Roman].[/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][FONT=Times New Roman][/FONT]
Yahu arkadaşlar hiç dowun haftalık grafiğine bakanınız olmadı ya niye uyarmıyorsunu dowun ipini çekmişler haftalıkta işi bitmiş görünüyor çok büyük düşüşler geliyor aman yahu çelişkiye bak şimdi biz sağlamız onlar çürük :..: :..: :..:
[QUOTE=The Tatar;261206]fazla iyimser açtı falan dedik ama astatin patronun fare örneği gibi çaktırmadan düşüyoruz..[/QUOTE]
eksi makasa geçtikleri an tamam bitti bu iş diyeceğiz tatar patron...lelele
[quote=jerfin;261204]efg sabah sabah 4.000 short açtı..[/quote]
[IMG]http://i45.tinypic.com/sneafl.jpg[/IMG]
[quote=grtrader;261197]-1 cıvarı goruyorum[/quote]
şu an bende öyle görüyorum..hahhah..MTX bugün formunda..
Vay anasını be dowun haftalığına bakınca longlamaya korkar insan :) SİSTEMDE HALA AL DA SAT VERSE BASCAM AMA TIK YOK HALA
[quote=grtrader;261208][B][COLOR=black][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][SIZE=3]RAKAMLARLA ÜRÜNDÜL[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black][FONT=Times New Roman]Üründül’ün bir maçta ortalama olarak;[/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][FONT=Times New Roman]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]-108 kez “Yani”[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]-42 kez “Futbol enteresan”[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]-23 kez “Ofsayt”[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]-16 kez “Bloklar halinde”[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]-15 kez “Oooov”[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]-8 kez “Çoook” [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]-6 kez “Kollektif futbol” [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]-4 kez de “Yüzü/sırtı dönük” ifadelerini [/COLOR][/FONT][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman]kullanıyor[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Times New Roman].[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
nasıl bir torpili varsa artık bişey diyemiyorum,vuvuzela bile ömer üründel den daha katlanılabilir bana göre .dng
[quote=Astatin;261213]şu an bende öyle görüyorum..hahhah..MTX bugün formunda..[/quote]
HEMDE NE FORMDA SORMA GİTSİN ADİLER :mad::mad::mad:
saraylı hocam bugün destek ve direnç verdinizmi