[quote=fXci;121249]valla ben ciddiyim sende ciddiysen sorun yok :::[/quote]
bende ciddiyim
otur otur nereye kadar.
sigarayı bıraktığımdan beri hergün spor yapıyorum...
Printable View
[quote=fXci;121249]valla ben ciddiyim sende ciddiysen sorun yok :::[/quote]
bende ciddiyim
otur otur nereye kadar.
sigarayı bıraktığımdan beri hergün spor yapıyorum...
ANNAyı analım
[IMG]http://i43.tinypic.com/2hmojkh.png[/IMG]
Eveeet, kısalarıma kavuştum yeniden:)
Arkaya yaslanmaya devam, ilk durak 40000 civarı olmalı, yani 40000-41500 aralığında bir yataylık yapar heralde, orada al sat denenebilir diyorum, saygılar....
[quote=bull market;121246]Ekran takibetmeye gelmiyor işte, yaslan arkaya yat kısaların üzerine formasyonu varken [B][U]al sat yaptırıyor ekran, ondan sonra elde mal sıfır kalakalıyosun trendde[/U][/B]:) bu sebepten mütevellit, sistemin en kralı [B]arkaya yaslan [/B]şeklindedir diyorum....arkaya yaslanmayan kaybetmeye mahkum bu piyasada, yada ghökan gibi sürekli al sat yapıcan kuş misali puanları toplıycan gaganla ve bakmışın akşama bir gaga bir gaga derken portföyü çoğaltmışın, bu ikisinden başkası vobda on para etmez diyorum, saygılar....[/quote]
sürekli ekran açık olunca kumar makinesi gibi sürekli parayla beslemek gerekiyor:p+.
ara sıra ekrana bakmaya mola vermek gerekiyor
[QUOTE=enorton;121251]Askerlikten emekli olunmaz;
"HER TÜRK ASKER DOĞAR"[/QUOTE]İkinci bir emre kadar emekli olur ki yeni gelen gençlere yol açılsın...
vob bidaha atk yapabilirse.. 42250ye gidebilir..zor ama..
fx çi anna yapmış analığını ama hakkını teslim etmek lazım..
dalış yaptığı yerden pozisyon açsan kılçıksız balık misali lop 2000 puan bırakmıştır hatta fazlası..
[QUOTE=YAVUZHAN;121259]fx çi anna yapmış analığını ama hakkını teslim etmek lazım..
dalış yaptığı yerden pozisyon açsan kılçıksız balık misali lop 2000 puan bırakmıştır hatta fazlası..[/QUOTE]
45100 cort dedi 43800 su üstüne cıktı sonra 43500 cort dedi halen cortta
41700 e gore 3000 pıvan de işte...
Yuaw anna trendi yakalıyo emma sorun yatayda orda mafedıyo adamı :::
[QUOTE=VOBiX;121257]İkinci bir emre kadar emekli olur ki yeni gelen gençlere yol açılsın...[/QUOTE]
Konu dışında ama söylemeden geçemeyeceğim;
Hangi millet vardır ki el bebek gül bebek yetiştirdiği çocuklarını davullarla, zurnalarla, halaylarla askere uğrulasın. Hem de hergün televizyondan şehit haberleri gelirken. Gerçekten çok ilginç. Bence Türk milletini ayakta tutan iki değer kadı. Biri aile diğeri şehitlik. O yüzden bazı çevreler "şehitlik, gazilik kaldırılsın" diye çalışmalar yapıyor.
Televizyonda asker uğurlama görüntülerini görünce bir taraftan seviniyorum, diğer taraftan üzülüyorum...
[url]http://www.youtube.com/watch?v=IiwruDhhPVA[/url]
[QUOTE=QUEEN;121258]vob bidaha atk yapabilirse.. 42250ye gidebilir..zor ama..[/QUOTE]
graliçem saa goşu bandı /kondişın baysıkılı felam gerekmeyor zıplayarak formunu goruyon meaaşallah:::
[quote=trader38580;121201]sabah 42700 flat, 42450 kısa açtım. kısalar 41875 den kapandı. uzun için 41650 uygun olabilir.
41750 yarım uzun.[/quote]
41700 den diğer yarısı da uzun. 41725 maliyet full uzun. hedef 42 üzeri
[QUOTE=sovalye;121256]sürekli ekran açık olunca kumar makinesini gibi sürekli parayla beslemek gerekiyor:p+.
ara sıra ekrana bakmaya mola vermek gerekiyor[/QUOTE]
Bugün baktım ekrana, yoksa iki haftadır bakmazdım, şimdi sanırım bu hafta 40000 40500 garanti, hatta bugün yada yarın oradayız diye düşünüyorum, takibedeyim ama tuşlara dokunmıyım diyorum, bugün 40500 e rahat rahat basabilirler, saygılar....