-
[quote=fXci;121261]45100 cort dedi 43800 su üstüne cıktı sonra 43500 cort dedi halen cortta
41700 e gore 3000 pıvan de işte...
Yuaw anna trendi yakalıyo emma sorun yatayda orda mafedıyo adamı :::[/quote]
yatayda mahvetmeyen sistem yok ki:o
en az mahvedeni en iyisi.heyk
-
[QUOTE=VOBiX;121244]Ordan Ağustosta emekli olacağım zaten.[/QUOTE]
ağustos'da asker misin şimdi sen... kısa dönem askerlik kaldırılıyormuş sanırım, üni mezunları ellerini çabuk tutsalar iyi olur..:)))
-
[QUOTE=trader38580;121264]41700 den diğer yarısı da uzun. 41725 maliyet full uzun. hedef 42 üzeri[/QUOTE]
van munut lönk desin yanındayım abi
-
[i][color=#FF0000][b]Yabancıdan 280 milyon dolarlık alım [/b][/color]
2009 yılı Mayıs ayında yabancı yatırımcılar borsa hisse senedi piyasasında net 280 milyon 197 bin 292 dolarlık alım gerçekleştirdi. İMKB verilerine göre, yabancı banka, aracı kurum veya şahıs nam ve hesabına gerçekleştirilen alım işlemleri 4 milyar 390 milyon 578 bin 537 dolar oldu. Aynı ayda satım işlemleri ise 4 milyar 110 milyon 381 bin 245 dolar şeklinde oluştu. Böylece toplam işlem hacmi 8 milyar 500 milyon 959 bin 782 dolara geldi.[/i]
-
adamların acelesi var,,, haziran bitmedendüşürüp tekrar yükseltecekler,,,
-
-
[QUOTE=sovalye;121267]yatayda mahvetmeyen sistem yok ki:o
en az mahvedeni en iyisi.heyk[/QUOTE]
evet emma sorun orda işte.... annaya trendde uyduğumu hiç hatırlayamorem :::
hep yatayda uyuyorem :::
-
[QUOTE=fXci;121273]evet emma sorun orda işte.... annaya trendde uyduğumu hiç hatırlayamorem :::
hep yatayda uyuyorem :::[/QUOTE]
zaten senin gibi hareketli bir insanın o kağnı gibi ANNA'ya nasıl uyduğuna şaşırıyordum..:)))
-
[QUOTE=fXci;121273]evet emma sorun orda işte.... annaya trendde uyduğumu hiç hatırlayamorem :::
hep yatayda uyuyorem :::[/QUOTE]
Trend zistemlerinde...bizleri yatayda zisteme uymaya iten birşey var... kendimi onu bulmaya adayacam...
nedense hep yatayda uyabiliyoruk... trend zamanı beyin zisteme dokundurtmuyo... kesin işin içinde bi parazit var emma bulacam gayri onu..
-
[quote=fXci;121275]Trend zistemlerinde...bizleri yatayda zisteme uymaya iten birşey var... kendimi onu bulmaya adayacam...
nedense hep yatayda uyabiliyoruk... trend zamanı beyin zisteme dokundurtmuyo... kesin işin içinde bi parazit var emma bulacam gayri onu..[/quote]
Sendekinin aynısından bendede var çözüm bulursa banada söyle.
-
[QUOTE=jerfin;121274]zaten senin gibi hareketli bir insanın o kağnı gibi ANNA'ya nasıl uyduğuna şaşırıyordum..:)))[/QUOTE]
::: cazibesi peşinden sürüklenmemi sağladi herhal.
-
[QUOTE=atlascepkenli;121271]adamların acelesi var,,, haziran bitmedendüşürüp tekrar yükseltecekler,,,[/QUOTE]
Bende öyle bişey düşünüyordum tamda:) şimdi acilen bir iki günde 38000-40500 aralığına inen vob rakamları, aynen tekrear 42000-43000 civarına atak yaptırılır ve sonrasında yatayda tutulur, vade sonunda duruma göre istenilen yerden kapatılır, bugün düşüşte ısrar etmeleri bu ihtimali gündemime sokmakta:) saygılar....