bu gün almanya için düşüyoruz akşamda dov bov için düşeriz devamında yarında nike son atak yapmaz ise onun eksisi gelir bende kısaları kapatırım. ister 40- ister 35
Printable View
bu gün almanya için düşüyoruz akşamda dov bov için düşeriz devamında yarında nike son atak yapmaz ise onun eksisi gelir bende kısaları kapatırım. ister 40- ister 35
[QUOTE=fXci;121275]Trend zistemlerinde...bizleri yatayda zisteme uymaya iten birşey var... kendimi onu bulmaya adayacam...
nedense hep yatayda uyabiliyoruk... trend zamanı beyin zisteme dokundurtmuyo... kesin işin içinde bi parazit var emma bulacam gayri onu..[/QUOTE]
43500de cort dediğinde zaten 45850den 2350 pıvan düştük yatay sinyaldir bu dye es geçmisinidir belki.
[quote=fXci;121275]Trend zistemlerinde...bizleri yatayda zisteme uymaya iten birşey var... kendimi onu bulmaya adayacam...
nedense hep yatayda uyabiliyoruk... trend zamanı beyin zisteme dokundurtmuyo... kesin işin içinde bi parazit var emma bulacam gayri onu..[/quote]
15bin puan kazandırdığını görünce ağzımızın suyu akıyor. ancak kendine yatayda dokundurtuyor çünkü pivotları trendde yakalamaya imkan yok. hızlı trene binmeye çalışmak gibi birşey. ama yatayda her kazandıran sistemler gibi trend sistemleri de kar düzeltmesine giriyor. bizde olaya düzeltmeden başlıyoruz. düzeltmede kazığı yedikten sonrada yandım anam formasyonu başlıyor sonrada başlarım sistemine dediğimiz anda trend başlıyor ve sistem kazandırmaya devam ediyor.
histem olarak biraz yukarı olacak gibi
[QUOTE=VOBiX;121281]43500de cort dediğinde zaten 45850den 2350 pıvan düştük yatay sinyaldir bu dye es geçmisinidir belki.[/QUOTE]
hiç uymadımki es geçiym ::: küsük biz annayla
700 zort yine
Şinmcik efenim, dicey endustrıyal dün tırışkadan bir nedenle depti malum..sorumuz şu bu aşamda öyle bir tırışka sebep bulabilir mi..
[quote=QUEEN;121218]30endeks hazıran kontrat teknık analızı (anadolu yatırım)
30endeks hazıran kontrat
ana resımde gerıleme bekledıgımız gıbı gelısıyor
asırı satıs olustu,ancak 18-05-2009 tar5ıhınde sert yukselıste olusan
bosluk doldu
tekrar 42.000-42.100 sevıyesıne kadar saat 12:00 ye kadar teokı yukselısı
beklıyoruz.
40.900 hedef sevıyesı ıcın 42.100 ve bır mıktar uzerı tepkı gayet normal
olacaktır
halıl recber
anadolu yatırım menkul kıymetler a.s.
[URL="http://www.anadoluyatırım.com.tr/"]www.anadoluyatırım.com.tr/[/URL]
***analıze ılıskın grafık ekte bulunmaktadır***
* * *
u y a r ı
burada yer alan yatırım bılgı, yorum ve tavsıyelerı yatırım danısmanlıgı
kapsamında degıldır. Yatırım danısmanlıgı hızmetı sermaye pıyasası kurulu
tarafından yayımlanan serı:v, no:52 sayılı "yatırım danısmanlıgı faalıyetıne
ve bu faalıyette bulunacak kurumlara ılıskın esaslar hakkında teblıg"
cercevesınde aracı kurumlar, portfoy yonetım sırketlerı, mevduat kabul
etmeyen bankalar ıle musterı arasında ımzalanacak yatırım danısmanlıgı
sozlesmesı cercevesınde sunulmaktadır. Burada ulasılan sonuclar tercıh
edılen hesaplama yontemı ve/veya yorum ve tavsıyede bulunanların kısısel
goruslerıne dayanmakta olup, malı durumunuz ıle rısk ve getırı
tercıhlerınıze uygun olmayabılecegınden sadece burada yer alan bılgılere
dayanılarak yatırım kararı verılmesı saglıklı sonuclar dogurmayabılır.
-matrıks-[/quote]
Herşey beklediği gibi gelişiyor bu adamın.Evet geldim.Artık beş parasız bir vobçuyum.Dibi deldim.Cep delik cepten delik.
Bugün + kapanış yapacağımızı düşünüyorum.
Eğer 42.050 seviyesi gün içinde yukarı yönlü geçilirse, Sazan (me, myself, I) EW portföyünde , Uzun vadeli portföyündeki short miktarına denk miktarda long pozisyon açar. Stop loss bugünkü dip, kar hedefi en tepeden düşüşün %38.2'si olur.
[QUOTE=Astatin;121286]Şinmcik efenim, dicey endustrıyal dün tırışkadan bir nedenle depti malum..sorumuz şu bu aşamda öyle bir tırışka sebep bulabilir mi..[/QUOTE]
bana aşkama pozisyon yok yasak... flat yat rahat uyu
yataya bağladık yine..
[QUOTE=fXci;121289]bana aşkama pozisyon yok yasak... flat yat rahat uyu[/QUOTE]
geceleri zar atmak gibi bir şey insanın saglıgını bozuyorgece poz.