[QUOTE=jerfin;121274]zaten senin gibi hareketli bir insanın o kağnı gibi ANNA'ya nasıl uyduğuna şaşırıyordum..:)))[/QUOTE]
Senin bu ANNA forumda bi patırtı koparacak ya ne zaman bakalım herkez içten içten ona bilenyo
Printable View
[QUOTE=jerfin;121274]zaten senin gibi hareketli bir insanın o kağnı gibi ANNA'ya nasıl uyduğuna şaşırıyordum..:)))[/QUOTE]
Senin bu ANNA forumda bi patırtı koparacak ya ne zaman bakalım herkez içten içten ona bilenyo
dow akşam vob a madik atacak,,, siz anladınız :D :D
[quote=GOKHANFINDIK;121287]Herşey beklediği gibi gelişiyor bu adamın.Evet geldim.Artık beş parasız bir vobçuyum.Dibi deldim.Cep delik cepten delik.[/quote]
gercektenmi kardes. valla cok üzülürüm. öyleyse bile sen tekrar cıkarırsın inşallah.
[quote=bull market;121246]Ekran takibetmeye gelmiyor işte, yaslan arkaya yat kısaların üzerine formasyonu varken al sat yaptırıyor ekran, ondan sonra elde mal sıfır kalakalıyosun trendde:) bu sebepten mütevellit, sistemin en kralı [B]arkaya yaslan [/B]şeklindedir diyorum....arkaya yaslanmayan kaybetmeye mahkum bu piyasada, yada ghökan gibi sürekli al sat yapıcan kuş misali puanları toplıycan gaganla ve bakmışın akşama bir gaga bir gaga derken portföyü çoğaltmışın, bu ikisinden başkası vobda on para etmez diyorum, saygılar....[/quote]
Senin yazının üstüne batma şerefine eriştim ya o da güzeldi.:D:D:D
[quote=enorton;121251]Askerlikten emekli olunmaz;
"HER TÜRK ASKER DOĞAR"[/quote]
Kasımda doğumgünümü kutların abi ozaman.Harçlık koy cebime giderken.
Sistem 42375 den önce long yok diyor, short devam...
Akşama dow düşer, sonra bakmışıunız bizde kapatma davası açılır, sabaha aynen 3500 puan aşağıda alırız soluğu, 41500 kapasak en iyi ihtimalle, demekki yarın 38000 görmek bile mümkün:) sabır edecen, sat konumundaysa iyi yerden kısaları kapanma fırsatı verecektir, korku olmadan yukarı döndürmezler, belkide korku için henüz erken, ama sonuçta sat sinyalinden sonra yüreklere korku salmalarını beklemek lazım diyorum, olmazsa zaten kısada arkaya yaslanmaya devam:) saygılar....
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121287]Herşey beklediği gibi gelişiyor bu adamın.Evet geldim.Artık beş parasız bir vobçuyum.Dibi deldim.Cep delik cepten delik.[/QUOTE]
Bunda anormal olan birşey yokki zaten vobcu dediğin birkaç defa dibi delinecekki vobcu olsun valla biz alıştık yoksa bekle işc de sesel amcan yukarı götürcek diye
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121297]Kasımda doğumgünümü kutların abi ozaman.Harçlık koy cebime giderken.[/QUOTE]
Gidene kadar [B]"Bu bayrağın dalgalandığı her yerde görev yaparım"[/B] dersin, [B]"Gidince de hay ben bu bayrağı buraya dikenin..."[/B] dersin :D
Çok ısrar ettiler kısaları gaptırdım alan hayrını görsün benden bu kadar
kapatma davası açılırsa zaten direk 38500 bay bull..ama sanmam
histem DAX a çok pis verecekler diyor..hemde çok pis