-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121296]Senin yazının üstüne batma şerefine eriştim ya o da güzeldi.:D:D:D[/QUOTE]
Sen şimdi orda dönüş uçağına bilet aldınmı? aldıysan kaybetme, parasız adama uçak biletide vermezler oralarda kalırsın falan üzüntü yaratma deim, buraya gel yatağında al sat yap durumu düzelt diyorum.....senin sistem odandaki yatağında işliyor anladığım kadarıyla....
-
[QUOTE=Astatin;121303]kapatma davası açılırsa zaten direk 38500 bay bull..ama sanmam[/QUOTE]
Sanmayla falan olmuyo valla, herşey mümkün bence, beklemede kalmalı:) saygılar....
-
sistem 5 dklıkda flat verdi.. 15 satta 60 satta..ben zaten satta
-
[quote=trader38580;121295]gercektenmi kardes. valla cok üzülürüm. öyleyse bile sen tekrar cıkarırsın inşallah.[/quote]
Gökhan akıllı cocuktur paranın tamamını batırmaz en fazla TAYLAND da tatil parasını bitirmiştir (aKILLI OLMAZSA BU KADAR PARA YAPAMAZDI):..:
-
vobix 41850 yi bende demiştim bu grafsı hatırladınmı gayri :::
[IMG]http://i39.tinypic.com/30a9ngy.png[/IMG]
-
Sayın Hellim,
Hoşgeldiniz.Moderatör eksikliği gözlemliyoruz..Bu vesileyle yeni mod seçimi gerekiyorsa, VOBIX, FXci ve ENORTON adaylarımızdır
-
[quote=trader38580;121295]gercektenmi kardes. valla cok üzülürüm. öyleyse bile sen tekrar cıkarırsın inşallah.[/quote]
Olmayan para ile mi?Yardım kampanyası başlatalım.:..:
-
Bakın bikaç gün önceki yazımda bu borsa düşer, ama iddiaya girmem diyordum, bu duruma devam, bu borsa düşer, ama iddiaya girmem:), saygılar....
-
[quote=bull market;121306]Sanmayla falan olmuyo valla, herşey mümkün bence, beklemede kalmalı:) saygılar....[/quote]
herşey mümkün demek de, sanmam veya sanırım demek.lelele.lelele
-
[quote=oguzhan;121300]Bunda anormal olan birşey yokki zaten vobcu dediğin birkaç defa dibi delinecekki vobcu olsun valla biz alıştık yoksa bekle işc de sesel amcan yukarı götürcek diye[/quote]
İyi de ortada sermaye olmayınca hiçbirisi olmuyor bu yazdıklarınızın.Dip deepesttttttttttttt:D:D:D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121311]Olmayan para ile mi?Yarım kampanyası başlatalım.:..:[/QUOTE]
Dolar kontratıylan canlanırsın sen yine:)
-
[quote=adalı54;121308]Gökhan akıllı cocuktur paranın tamamını batırmaz en fazla TAYLAND da tatil parasını bitirmiştir (aKILLI OLMAZSA BU KADAR PARA YAPAMAZDI):..:[/quote]
:D:D:DVobta da her canlı ölümü tadacaktır..dng
[quote=bull market;121305]Sen şimdi orda dönüş uçağına bilet aldınmı? aldıysan kaybetme, parasız adama uçak biletide vermezler oralarda kalırsın falan üzüntü yaratma deim, buraya gel yatağında al sat yap durumu düzelt diyorum.....senin sistem odandaki yatağında işliyor anladığım kadarıyla....[/quote]
Hamdolsun biletimiz var.Cari bakiyemiz de işte simit alır.:D:D.dng.dng