Tahminim imkb yurtdışı düşerken tutacaklar.Eylülde de ralli var.Yorumlarım değeri üzerinden satılır.
Printable View
Tahminim imkb yurtdışı düşerken tutacaklar.Eylülde de ralli var.Yorumlarım değeri üzerinden satılır.
[quote=GOKHANFINDIK;121316]:D:D:DVobta da her canlı ölümü tadacaktır..dng
Hamdolsun biletimiz var.Cari bakiyemiz de işte simit alır.:D:D.dng.dng[/quote]
o zaman sana yurtdışı yasağı koymak lazım yatağından ayrılmamam gerek senin :D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121316]:D:D:DVobta da her canlı ölümü tadacaktır..dng
Hamdolsun biletimiz var.Cari bakiyemiz de işte simit alır.:D:D.dng.dng[/QUOTE]
Oralarda ecnebi kzılara takılayım derken portföyü dağıttın ulem, burada kızmı yok, memleketin heryerini gezdin gördün ce..bet yerlere ayak bastıkça portföyün dibi delinmeye mahkumdu zaten, geldin iki gün duramadın gittin oraya yedin tokadı işte, Allahın sopası yok, kusura bakma dayanamadım yazdım...doğruya doğru gökhan, ben sadece gördüğümü yazıyorum....
Son günlerimi iyi değerlendiriyim şu ülkede.En güzel kız bunu seçtim avatar bu olsun bundan sonra.
fx ci tekrar bir derinlik rica etsem.
[QUOTE=Astatin;121303]kapatma davası açılırsa zaten direk 38500 bay bull..ama sanmam[/QUOTE]
38500 Heralde yanlışlıklan yazdı 28500 görürüz kapatıcılar bu sefer daha tecrübeliler olmadı daha sonra bi da kapatırlar esasen düşüncem seçimlere gerek yok nasıl olsa baykalın partisinden baskası iktidara geldimi ya darbe olya ya kapatılyo mutlaak bi bahanesi bulunyo hiç olmassa seçim yapıpda bosuna masraf olmasın bu seferde o parti içinde sorun cıkar çünkü baykalı kendileride istemeyü
yanlız bi de bu işlerin şu faydası var bu iş uyanık vobçularada yarıyo yoksa borsa git git nereye kadar gitcekki hiç olmassa vobda düşerkende kazanılıyo.
Malesef dönmesi çok olan ülkede işler böyle yürüyo buna yürümek dersek
[quote=bull market;121319]Oralarda ecnebi kzılara takılayım derken portföyü dağıttın ulem, burada kızmı yok, memleketin heryerini gezdin gördün ce..bet yerlere ayak bastıkça portföyün dibi delinmeye mahkumdu zaten, geldin iki gün duramadın gittin oraya yedin tokadı işte, Allahın sopası yok, kusura bakma dayanamadım yazdım...doğruya doğru gökhan, ben sadece gördüğümü yazıyorum....[/quote]
Ben bu yazıyı bekliyordum zaten ilk sen yazdın.Ama erken yazdın.O kadar emin olmayın herşeyden.Bak yazdın ama önünde hesap ekstrem yok.İnsanlarımızın düşünceleri hep aynı..lelele.lelele.lelele::::::Böyle yazılar bekliyordum.Pehhhh.Portföy ekstresi koymak istemiyorum buraya.:D:D:DBen Californiada iken 150 milyar kazanmıştım.O zaman da ecnebi kızları aynı idi.O zaman bu çocuk ecnebi kızları ile geziyor ama 150 milyar kazandı diyen olmamıştı.Böyle şeylere kafa takmayın.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121287]Herşey beklediği gibi gelişiyor bu adamın.Evet geldim.Artık beş parasız bir vobçuyum.Dibi deldim.Cep delik cepten delik.[/QUOTE]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=990&dateline=1244543615[/IMG]
kumarda kaybedeb aşkta kazanırmış. Budist olan mı bu?
[quote=oguzhan;121322]38500 Heralde yanlışlıklan yazdı 28500 görürüz kapatıcılar bu sefer daha tecrübeliler olmadı daha sonra bi da kapatırlar esasen düşüncem seçimlere gerek yok nasıl olsa baykalın partisinden baskası iktidara geldimi ya darbe olya ya kapatılyo mutlaak bi bahanesi bulunyo hiç olmassa seçim yapıpda bosuna masraf olmasın bu seferde o parti içinde sorun cıkar çünkü baykalı kendileride istemeyü
yanlız bi de bu işlerin şu faydası var bu iş uyanık vobçularada yarıyo yoksa borsa git git nereye kadar gitcekki hiç olmassa vobda düşerkende kazanılıyo.
Malesef dönmesi çok olan ülkede işler böyle yürüyo buna yürümek dersek[/quote]
ben 30 endeksten ve direkt olacak düşüşten bahsetmiştim..sonrası Allah kerim
[QUOTE=trader38580;121295]gercektenmi kardes. valla cok üzülürüm. öyleyse bile sen tekrar cıkarırsın inşallah.[/QUOTE]
yok yawf Gökhan batmaz. vardır onun bir yedek planı. Şaka yapıyordur.
[QUOTE=bull market;121299]Akşama dow düşer, sonra bakmışıunız bizde kapatma davası açılır, sabaha aynen 3500 puan aşağıda alırız soluğu, 41500 kapasak en iyi ihtimalle, demekki yarın 38000 görmek bile mümkün:) sabır edecen, sat konumundaysa iyi yerden kısaları kapanma fırsatı verecektir, korku olmadan yukarı döndürmezler, belkide korku için henüz erken, ama sonuçta sat sinyalinden sonra yüreklere korku salmalarını beklemek lazım diyorum, olmazsa zaten kısada arkaya yaslanmaya devam:) saygılar....[/QUOTE]
Böyle davalar e-muhtıralar haftasonu unutulsun diye hep Cuma akşamı olduğundan pek ümit yok bugün davadan.
[quote=VOBiX;121327]Böyle davalar e-muhtıralar haftasonu unutulsun diye hep Cuma akşamı olduğundan pek ümit yok bugün davadan.[/quote]
ayrıca, hiç bir kritik kapatma davası, haber resmi olarak açıklanmadan piyasaya düşmemişti... ama belli de olmaz :)