-
[QUOTE=enorton;121301]Gidene kadar [B]"Bu bayrağın dalgalandığı her yerde görev yaparım"[/B] dersin, [B]"Gidince de hay ben bu bayrağı buraya dikenin..."[/B] dersin :D[/QUOTE]
Ya da Allahtan 4 mevsimi yaşayan ılıman bir iklimdeyiz diye şükredersin. Arap çöllerinde tuareg ile ya da kutuplarda SEYYAH ile askerlik yapmak da var.
-
[quote=VOBiX;121324][IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=990&dateline=1244543615[/IMG]
kumarda kaybedeb aşkta kazanırmış. Budist olan mı bu?[/quote]
Yav abi bu en son dün akşam çıkarken tuttum kolundan bak önceki gece resmini çektim telefonumda ne guzel duruyor dedim.Ben de sana hergün bakıyorum buraya geliyorsun ama bana hiç bakmıyorsun dedi.Woww dedim.Hiç görmedim dikkatimi çekmedi dedim.Bu kızın vücudu komple dövme.Baktım 2 dakika sonra bana dedi içki ısmarla.Yok dedim kusura bakma.Paris Hilton olsan dedim olmaz ve sürekli gider gelirim.Kızları birisi gider birisi gelir.Erkekler gelir.Dönmeler gelir.Transexüeller gelir.Bütün disko bakıyor gel Gökhan para ile birlikte ol bizle.Daha henüz ne 1 kıza bira aldım ne da başka bilumum içkiler.Giderim dansımı ederim geri gelir uykumu alırım.Yatar saat 1 gibi kalkarım.Seansıma otururum.Ben burada çalışıyorum hala.Değişen yok.Sadece bana lazım olan şey değişik mekan.Bu gördüğün resimdeki kız gibi abi şu anda 20 tane resim var.Bu en sevdiğim.Akşam çektim.
-
[QUOTE=fXci;121309]vobix 41850 yi bende demiştim bu grafsı hatırladınmı gayri :::
[IMG]http://i39.tinypic.com/30a9ngy.png[/IMG][/QUOTE]
Hatırladım senin grafla oynamıştık iki üç kişi :D
Tam da orası işte hem boşluk doldu hem de alttaki destek 41,850ye denk geldi. O yüzden o trend kırılır diyen uzuncualkr stoploss yapmaya başladı. Oradan tepki bekleyen ve tamma boşluk dodlu diyen kısacılar da realziasyona gitti. Bu ebeple APSD -2727ye geriledi.
-
dax bugün 48xx görür diyorum ......
-
[quote=Astatin;121332]dax bugün 48xx görür diyorum ......[/quote]
İşte dax orayı gördüğünde vob ne olacak o beni çok düşündürüyor.üüüŞimdilik düşmüyoruz.
-
5 dklık sistem filattan sata geçti...15 zaten öyleydi
-
Kar edenler poz kapayacak burada.Yükselecez biraz.
-
''bu endex düşmez'' dediğimden beri 4500 puan düştük, ben sadece 3000 puan alabıldım, en doğrusu pusuya yatıp beklemekmıs, al sat işi bozuyor:(
-
İlk sinyal beynime geldi.Akbank.Akşama alıntılamak istemiyorum geçmiş yazımı.Kayıtlara geçin.Artı kapayacaz.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121320]Son günlerimi iyi değerlendiriyim şu ülkede.En güzel kız bunu seçtim avatar bu olsun bundan sonra.[/QUOTE]
En güzel kızı buysa neden gidiyorsun oraya :D
-
kapatma davasının önceden bilinmemesi imkansızdır..
kapatma davası, başsavcının kontrolunda [B]30 kişilik heyetle[/B](delilleri toplama vs.),[B]yaklaşık 2 aylık [/B]bir çalışmayı kapsar...böyle bir tablonun önceden dışarı sızmaması imkansızdır..zaman büyük,kişisayısı fazla..py bunu önceden mutlaka haber alır..negatif uyum başlar..siz yahu ne oluyor dersiniz...
sonra piyasalar kapanınca(genelde cuma günü),flaş haber ekrana yansır..borsa ertesi sabah direk dipdir....
-
Bu arada imkb desteğe değmiş.Yükselen trendin dönmesi gerektiği yer.Yoksa yeni bir kanala girmiş olacak.Burayı kırarsa.Ama kırmayacak.Baktım şimdi grafiğe.Dönmesi lazım burada.Dönmezse sanmıyorum dönecek.Yaz ayında yüzde 15 20 lik şelale ağır gelir borsaya.