saatlik ortalama kaldı bir tek altında olduğumuz.
aşarsak 42750 çanağı kapanır süratle..
Printable View
saatlik ortalama kaldı bir tek altında olduğumuz.
aşarsak 42750 çanağı kapanır süratle..
Bugün bi ara kısaları kapayıp uzuna geçmiştim ne güzel, bu hareketei bekliyordum o zamanlar, ama korkuttular ve kısaları yerine koydum, bu hareketi bile bile kaçırmış oldum, ama 42750 günün yükseği geçilemez bugün, bir kısa kapat uzunla ve yukardan tekrar uznları kapat kısaya geç gününü daha kaçırmış oldum...sağlık olsun:) kısalarla yola devam...saygılar....
42250 ek kısa..uzun yok artık..arada kısalardan gelen karlarla 3-5 kısa daha yapıyorum..hedef uzlaşma..[COLOR="Blue"]dik açıda [/COLOR]macd günlük sat ise vede mevsim eylülden önce ise asla ralli devam etmez..temmuza kadar kısa...
Bu borsa düşer, Ekim Kasım ayına kadar ağır ağır düşecek bu merdivenlerden:) 31500 civarına kadar düşüş olacak, projeksiyonun grafiğini önümüzdeki günlerde buraya yapıştıracağım, 2011 e akadar yataydayız, 31500-45000 bandında git gel yapıcaz, saygılar....
temmuzda dip beklerim..garantiyi alacagız 2-2,50 den...dyhol de 0.60 dan..
175 den şorrrrrrrrrrrrrrrtiiiiiiiiii
41,900 altı satta, long devam...
Bir tane düşen hisse yok vob 300 den 100 e düştü.
şorttt..100
Saatlik sat konumundaysa dahada trend aşağı demektir zaten, al verdirselerde kanmamak lazım, tersine orada short artırmak gerekir, tabii aşağıdan kısaları kapama başarısı gösterildiyse, değilse zaten dahada aşağıdan kısa kapa yukardan tekrar kısala fırsatından geçilmeyecek bizim piyasa, durum budur, ağır ağır yuvarlanacaz bu merdivenlerden:)
Ağustos Ekim Aralık vadelerinden 42000 üzerinde kısalar kazandırmaya adaydır, tabii arkaya yaslan sistemini uygulamak şartı ile:) saygılar....
bu gece iyi karpuz kescez..dow u bugün gömelim..en tepede 3 denemede de uyumsuzluk var..artıkın yeter..
DOW lönk diye eksi açıyormuş :) longlar lönk