okuldan eve gelene kadar ne yaptınız böyle. 300den full kısa.
Printable View
okuldan eve gelene kadar ne yaptınız böyle. 300den full kısa.
09.06.2009 15:36:55 *fed/fisher, "toparlanma süreci başladı, ancak gidilecek uzun bir yol var"
long devam panik yok ::::yü:
[QUOTE=trader38580;121400]okuldan eve gelene kadar ne yaptınız böyle. 300den full kısa.[/QUOTE]
Öğretmen misiniz?
çok güzel hareketler diyenler.
Dow çok yukarıda.Dax taa dün akşam dow artmadan önceki seviyede.Yani dowun 150 puanını buhar etmiş.Bunlar heryerde mal veriyor.Full
[quote=leblebi;121404]çok güzel hareketler diyenler.[/quote]
evet. Matematik öğretmeniyim. şimdilik :)
[quote=GOKHANFINDIK;121405]Dow çok yukarıda.Dax taa dün akşam dow artmadan önceki seviyede.Yani dowun 150 puanını buhar etmiş.Bunlar heryerde mal veriyor.Full[/quote]
short mu long mu? yazmayı unutmuşsun
43100 üzeri kapanış olsa belki diycem bişeyler olabilir, ama yinede benim stop 44500 den en son 43800 e indi:) buradan kaybeder al sinyali...saygılar...
Benim matriks donmaya başladı, başka sorun yaşayan var mı
[quote=MMO;121407]short mu long mu? yazmayı unutmuşsun[/quote]
Unutmadım ama sonradan kalsın dedim.Bu forumun serveri hiç iyi değil.Zırt bırt açılmıyor falan.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;121405]Dow çok yukarıda.Dax taa dün akşam dow artmadan önceki seviyede.Yani dowun 150 puanını buhar etmiş.Bunlar heryerde mal veriyor.Full[/QUOTE]
Aynen öyle, Amerikan piyasalarına bakan diğer piyasa yatırımcıları düşmeyiz mantığı güdüyor, aynen geçiriyorlar:..::..::..: